18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor
21-01-2018, 23:16,
RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor
kapalıdaydım bugün .. bizim 3. kaleci ile yanyana . yani o vipdeydi her pozisyonda bana baktı çünkü çaresizce bağırmalarıma bakıyordu. hakem bugün maçı resmen katletti. tamam sorun bizde gol atamadık çok kaçırdık ama hakem çok büyük etken idi. adamlara uyarı uyarı bize ilk harekette sarı kart. ikinci gol ofsayt. birinci golün oluşumda faul var. fatih atik i takımdan direk göndermemiz gerekiyor. tamam recep in yeteneği kısıtlı on tane top ezdi ama koştu mücadele etti. fatih de o da yok oyunu yavaslatıp durdu çatladım yerimde. murat hiç sırıtmadı . pozisyon bilgisi oldugu için defans anlamında çok zorlanmadı fakat koşamıyor. bu arada bu stoper tandemi olmaz. ısınmalarda gördüm aykut cocuga anlatıyor cocukta tık yok. zaten demiştim hantal kilolu diye bugün az daha önceden golü yiyorduk onun yüzünden . çağlar gittiği zaman zor dönüyor. dimitriadis bugün formsuzdu.. dodo biraz istekliydi. korişko berbattı. bu çocuk niye böyle oldu arkadas ya . müthişti bozdu iyice. mert örnek girsin diye yırttım kendimi ama bi sik olmaz gibi. tamam genç mücadele ediyor ama devamı yok .. çıt kırıldım... jones için dialibayı çıkarmamak gerekirdi sinan çıksa iyi olurdu .. kale için ise anıldan daha iyidir ahmet topu oyun baya iyi soktu . ama bugün cidden çıldırdım. bi parantezde polislere , ulan kendi kendime isyan ediyorum çekiyor. ibibik ya. öyle iş mi olur. maç sonunda forvet diye bağırışlarım iyi duyuldu ki vipden alkışlayanda oldu .. abi ben üzülüyorum ya vallaha üzülüyorum böyle olmaz.. olamaz .. bu arada bir parantezde maratona. maratonda ciddi potansiyel var. yaklaşık 2-3 sene önce ligin ikinci devresi kumyalı herseye rağmen ortaklaşa maratona geçmişti küslük olur ama takım için bir araya geldiler. bence yine bir araya gelmeliler. çok iyi potansiyel var..
Reply

Messages In This Thread
RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - by Semih Karahan - 21-01-2018, 23:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)