Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor (/showthread.php?tid=803)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - turkuaz_0628 - 16-01-2018

Tarih:21 Ocak 2018 Pazar
Saat:15.30
Stad:Giresun ATATÜRK Stadı
Canlı Yayın: BeinSports max 2

Ufak bir totem denemesi kupa maçından sonra yorumlarız.

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - heyulaanil28 - 18-01-2018

bu gazla forvetsiz bile koyar geçeriz yinede dikkat etmek lazım andre santos gibi adam var FB ahmethan diye bir çocuk aldılar kazanırız ama dikkat edip kaza yapmayalım.

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - mvsr - 18-01-2018

Ahmethan’ın golcü olabilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım diye düşünüyorum.

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - mvsr - 19-01-2018

Fikstüre baktım kim kiminle oynuyor diye Ankaragücü ve biz hariç, rakip sayılabilecek takımlar alt sırada ki takımlar ile oynuyor.Hele ki Ümraniye’nin üç puanı çanta da gibi duruyor.Erzurum Ankaragücü ile biz Bolu ile oynayacağız.

Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Olası bir puan kaybında üst sıra ile farkın açılmasını bırak alt sırada yaklaşıyor.TRT programında Karafırtınalar bize karşı bilendiğini söyleyen açıklama yapmıştı.Şu forvet transferi başımıza iş açmaz inşallah.Zorlanabileceğimizi düşünsemde galip geleceğimize inanıyorum.İlk 45 dakikayı boş oynamayalım.

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - bulancak28 - 19-01-2018

Bolu ters gelir genelde bize şu uyuz Poepon gelir yine atar diye düşünüyorum bi tane, inşallah biz fazlasını atarız ama forvet meselesi beni de düşündürüyor. Sinan veya Jones oynar, ikisi de ayrı muamma Big Grin

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - 123456 - 19-01-2018

Boluda hafta içi maç oynadı. Kupa maçı dezavantaj olusturmaz gibi. Ite kaka kazanmak lazım bu maçı.

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - genoa28 - 19-01-2018

forvetsiz sıkıntı yaşayacagımız maçlardan biri, inşallah kazanırız

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - sokakbaşımeyhane - 19-01-2018

Çok zor maç çok zor

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - maicon_28 - 20-01-2018

caner'in cezalı olduğu aklımdan çıkmış. Yeni aklıma geldi mortingen. Bozbağ yine şakasını yaptı.

Şuan tahmin edebiliyorum, bir sağ beke göre ağır kalan onur demir 18.dakikada erken gördüğü sarı kart sebebiyle daha dikkatli olmak zorundadır. Riske girmeyip devre arasında onur'u kenara alan metin hoca lüzumsuz oyuncu değişikliği yüzünden oyuna hamle şansı azalmış olur.

RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - cotanak88 - 20-01-2018

bu saatten sonra gelecek forvet oyuncusunun 3-4 hafta oynayacağını sanmıyorum, kupada çeyrek final görmüş bir takımı santraforsuz bıraktılar ya vallahi helal olsun..