18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor
21-01-2018, 21:11,
RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor
Yazık oluyor şu takıma ve bize biz taraftar olarak eksik tarafları görüyoruz ama başkan ve de teknik kadro görmüyor ve biz çok bilmiş, ukala, skor taraftarı vs. vs. oluyoruz ulan takım bugün bas bas bağırdı topu dolaştıranlar var hepsi iyi kötü işini yapıyor yalnız son vuruş beklediğimiz adam zaten o meziyeti olsa forvet olurdu yok işte ben bugün korkishko ve dailiba iyi günlerinde olsa diye dua ettim ama yok sinan ortada kaçırdığı jones bugün bir 3.ligde oynama kapasitesi dahi yok tüm bunları görmemek iyi niyet değil düpedüz salaklık olur , şu takımda bi anda forvet kalmadı ya yerli olsun al daa ilk etapta ulan millet borç içinde yüzüyor aldıkları topçulara bak birde bize neymiş UEFA lisansı aldık neymiş borcumuz yokmuş tamam ulan tamam bunların hepsi güzel şeyler allah aşkına bizim duygularımızla oynamayın, birde şu var eleştiri yapana şu kulübe ne katkın varda neyi eleştiriyorsun diyenler var o da ayrı mevzu ben 1000 tl verirsem küfür etme hakkım filanda oluyormu ? Sinirden delirdim bide üstüne murigi 2 gol attı hepten çıldırdım ne diim allah akıl fikir versin sene sonu yine götümüze baka baka döneriz bekleriz ligi...
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor - by turkuaz_0628 - 21-01-2018, 21:11

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)