5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
26-09-2016, 22:07,
RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
(26-09-2016, 20:45)kerasus Wrote: bizim tek şansımız hücum oynamak. gol atsakta atmasakta topun bizde kalması lazım. yoksa top rakibe geçtiği anda çok kolay gol yeme alışkanlığımız var zaten. maçı adam akıllı izleyemedik ama hoca sanırım ilk yarı top onlarda kalsın ama 0-0 a kitleyelim 2. yarı vurmayı planlamış gibiydi. zira ilk yarı top onlardaydı genelde. ve top onlarda olunca daha ilk yarıdan maçın sonucu belli oldu. bunun içinde kondisyonumuzun çok çok iyi olması lazım sıkı pres yapmak şart. ya bu maç kazaydı, yada önceki 4 maç şanstı. bence bu maç kazadır. 4 maçlık süper futbolumuzu çöpe atamayız.

Tam tersi. İlk yari cok adamla hucum ettik. Yedigimiz ilk golu de kintradan yedik hatta. Bence ilk yari biraz sakin oynayip 0-0 a baglasaydik maci alirdik. Cunku ikinci yari Elazig kondisyon olarak cok dustu. Bizde diger takimlardaki gibi bir tane skorer yabanci olsa oradan bile maci cevirme sansimiz olurdu. 

Ben mi futboldan anlamiyorum acaba? Arkadas yabanci stoper aldin da basin goge mi erdi?  Olsaydi bi zenci skorerimiz boyle mi olurdu? Yabanci stoperin yerliden fazla katacagi ne var? Transfer yapamayan Elaziğ'i bile yabancilar sirtliyor. Orta sahamiza harcanan paraya aciyorum. Gercekten ziyadesiyle yeterli bir orta saha ve kanat portföyümüz var. Defansin ortasi da tamam ama kaleci, bekler ve ileri uc sikinti. İlk golde Tom Husamin agzina s....  resmen. Ozgurcan yukariya oynayacak takimin iyi bir yedegi olur. Okafor desen saat toptancisi. Spor28 de Okafor begenildi, Okafor goze girdi vs... ismarlama siparis haber yapiyor. Zaten spor28 de ben bu zamana kadar 1 tane duzgun dise dokunur haber gormedim.

Devre arasinda dedigim yerlere 3 ya da 4 takviye yapilirsa (adam gibi) bu kadro ilk 2 ye bile oynar ama iste ilk yarida o potadan kopmamak lazim
Reply

Messages In This Thread
RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - by yirmisekiz - 26-09-2016, 22:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)