![]() |
5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR (/showthread.php?tid=690) |
5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - kerasus - 22-09-2016 Tarih : 25/09/2016 Saat: 19:00 Stat: Elazığ Atatürk Deplasman galibiyetinin zamanı geldi gibi artık. Hoca kupayı da istemediğine göre tamamne bu maça konsantre olmuş demektir. Vurduğun gol olsun be Giresunum. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - kesap28 - 22-09-2016 zorda olsa glıp gelırız dıye dususnuyorum hayırlısı olsun bu macı ve ıc saha macı olan umranıyeyıde alırsak bayagı saglam baslangıc olur dıye dusunuyorum bu arada kerasus kardesım stad yanlıs olmus galıba ![]() RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - ArmanınPeşinde - 22-09-2016 Kazanırsak farklı bir havaya bürünürüz artık. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - mvsr - 22-09-2016 Puan alırız diye düşünüyorum. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - cotanak88 - 22-09-2016 mustafa hoca deplasmanda baskılı güzel futbol oynatıyor. elazığda şöyle lige baktığımızda deplasmanda yenebileceğimiz takımlar arasında gol ve goller buluruz diye düşüyorum eğer skoru da korumayı başarırsak 3 puan alır geliriz. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - kerasus - 22-09-2016 (22-09-2016, 14:15)kesap28 Wrote: zorda olsa glıp gelırız dıye dususnuyorum hayırlısı olsun bu macı ve ıc saha macı olan umranıyeyıde alırsak bayagı saglam baslangıc olur dıye dusunuyorum bu arada kerasus kardesım stad yanlıs olmus galıba Ulan bende nesi yanlış diyorum kendi şehrimizdeki stadı bilemeyecekmiyiz diye, sonradan çözdüm la maç deplasmandaydı dimi ![]() RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - sy200028 - 22-09-2016 Deplasmanda bir puan iyidir lige iyi başladık beni korkutan genelde lige iyi başlayan takımlarda ilerleyen haftalarda bir düşüş oluyor inşallah biz o düşüşü yaşamadan yolumuza devam ederiz...Benim için esas ölçü olacak maçlar Ads, eskişehir, sivas,göztepe vs gibi takımlarla yapacak olduğumuz maçlarda alacağımız puanlar. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - 123456 - 22-09-2016 Şuradan alınacak 3 puan altın gibi olacak. Muhtemel rakiplerimiz hep ikinci devre gidecek ki oraya Elazığ toparlamış olur. 1 puan bile sıkıntılı olur orada. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - Çotanax - 22-09-2016 İki takımıda hiç izlemediğim için birşey diyemeyeceğim ama teknik direktörümüz akıllı oynatırsa bu maçtan en az 1 puanlar dönebileceğimizi düşünüyorum. Mustafa hocamızın becerisi ve oyuncularımızın gayretine bağlı olacak bir maç. RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR - kerasus - 23-09-2016 (22-09-2016, 22:01)123456 Wrote: Şuradan alınacak 3 puan altın gibi olacak. Muhtemel rakiplerimiz hep ikinci devre gidecek ki oraya Elazığ toparlamış olur. 1 puan bile sıkıntılı olur orada. aynen hazır bu durumda yakalamışken vurup geçeceksin bundan sonrasını rakipler düşünecek. Aklımda Eskişehir deplasmanına lider gidip lider dönmek var. |