(25-09-2016, 22:09)Çotanax Wrote: (25-09-2016, 21:26)kral1234 Wrote: (25-09-2016, 20:37)mvsr Wrote: Önce hükümetin, sonra spor bakanının, TFF'nin, TRT'nin, Digiturk'ün taaaa en içten selamlarımı yolluyorum.Kabul et yarebbi.
Öyle olmuyor o isler. Passolig almicaksin aldirmicaksin maçlara gitmicen gerekirse üç beş ay bak nasıl yola geliyolar. Herşey bizim elimizde yeterki orgutlenelim
Neden maçlara gidilmeyecekmiş.Kendi takımımızı desteklemeyeceğiz başkaları yüzünden he. Sen gitme o zaman kardeş maçlara ama başkalarına da engel olmaya çalışma bu takım bizim takımımız, destek olacak olanda sahip çıkacak olanda biziz.
ben maçlara gitmiyorum zaten. öyle kuru kuru dua etmekle olmaz bu işler. harekete geçmeyenin Allah duasını kabul etmez. öyle diye diye bu hallere geldik maalesef. hem şikayetçi olup hem de buna karşı hareket etmemek olmaz. ben bugün belarus ligini bile canlı izleyebiliyorum ama kendi ligimi izleyemiyorum. nedensiz bir şekilde hem de. peki yapabileceklerimiz var mı? VAR. PASSOLIG ALMAYACAKSIN! sen almazsan ben almazsam o almazsa s.ke s.ke bu sistem kaldırılır. susarsan paşa paşa dediklerini yaparsan tvden maç izleyemezsin,her maç aktifbanka haracını da verirsin. susa susa harekete geçmediğimiz için ülke savaşın eşiğine geldi.