18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor
21-01-2018, 20:48,
RE: 18.Hafta | Giresunsporumuz – Boluspor
(21-01-2018, 20:26)mvsr Wrote: Sanki bilinçli yaparmış gibi her yıl bir bölgeyi eksik bırakıyor herif.
Ben yavaş yavaş bilinçli yaptığına inanmaya başladım, bozbağ benim gözümde çok tehlikeli bir adam haline gelmeye başladı başkan olması bir yana içinde biraz giresunspor sevgisi olsaydı bu takımı forvetsiz ikinci yarı başlatmazdı 2 senedir bu takımı frenliyor ve biz bunu çaresizce seyrediyoruz.
Reply
21-01-2018, 21:08,
Ben giresunda olsam maça gitmem abi taraftarda protesto etsin gitmesin maçlara o zaman anlarlar nolduğunu. Bu yönetime bir ders vermek lazım 4 bin kişi maça gidicek sen forvetsiz maça çıkacaksın öylemi gitmeyin abi zamanınıza yazık paranıza yazık. Bunlar maça gidildikçe akillanmayacaklar adam 3 yıl önce neydi şimdi ney o zamanlar para yoktu şimdi şampiyonluk bütçesi ayrıldı dendi takımda forvet yok ya yedek kulubesi 2. Lig de oynayamaz bugün. Allah belanızı versin başka bişey demiyorum.
Reply
21-01-2018, 21:11,
Yazık oluyor şu takıma ve bize biz taraftar olarak eksik tarafları görüyoruz ama başkan ve de teknik kadro görmüyor ve biz çok bilmiş, ukala, skor taraftarı vs. vs. oluyoruz ulan takım bugün bas bas bağırdı topu dolaştıranlar var hepsi iyi kötü işini yapıyor yalnız son vuruş beklediğimiz adam zaten o meziyeti olsa forvet olurdu yok işte ben bugün korkishko ve dailiba iyi günlerinde olsa diye dua ettim ama yok sinan ortada kaçırdığı jones bugün bir 3.ligde oynama kapasitesi dahi yok tüm bunları görmemek iyi niyet değil düpedüz salaklık olur , şu takımda bi anda forvet kalmadı ya yerli olsun al daa ilk etapta ulan millet borç içinde yüzüyor aldıkları topçulara bak birde bize neymiş UEFA lisansı aldık neymiş borcumuz yokmuş tamam ulan tamam bunların hepsi güzel şeyler allah aşkına bizim duygularımızla oynamayın, birde şu var eleştiri yapana şu kulübe ne katkın varda neyi eleştiriyorsun diyenler var o da ayrı mevzu ben 1000 tl verirsem küfür etme hakkım filanda oluyormu ? Sinirden delirdim bide üstüne murigi 2 gol attı hepten çıldırdım ne diim allah akıl fikir versin sene sonu yine götümüze baka baka döneriz bekleriz ligi...
Başkentten !
Reply
21-01-2018, 21:30,
(21-01-2018, 21:11)turkuaz_0628 Wrote: Yazık oluyor şu takıma ve bize biz taraftar olarak eksik tarafları görüyoruz ama başkan ve de teknik kadro görmüyor ve biz çok bilmiş, ukala, skor taraftarı vs. vs. oluyoruz ulan takım bugün bas bas bağırdı topu dolaştıranlar var hepsi iyi kötü işini yapıyor yalnız son vuruş beklediğimiz adam zaten o meziyeti olsa forvet olurdu yok işte ben bugün korkishko ve dailiba iyi günlerinde olsa diye dua ettim ama yok sinan ortada kaçırdığı jones bugün bir 3.ligde oynama kapasitesi dahi yok tüm bunları görmemek iyi niyet değil düpedüz salaklık olur , şu takımda bi anda forvet kalmadı ya yerli olsun al daa ilk etapta ulan millet borç içinde yüzüyor aldıkları topçulara bak birde bize neymiş UEFA lisansı aldık neymiş borcumuz yokmuş tamam ulan tamam bunların hepsi güzel şeyler allah aşkına bizim duygularımızla oynamayın, birde şu var eleştiri yapana şu kulübe ne katkın varda neyi eleştiriyorsun diyenler var o da ayrı mevzu ben 1000 tl verirsem küfür etme hakkım filanda oluyormu ? Sinirden delirdim bide üstüne murigi 2 gol attı hepten çıldırdım ne diim allah akıl fikir versin sene sonu yine götümüze baka baka döneriz bekleriz ligi...
Eleştirilmesi gerektiği yerde elestireceksin abi kim ne diyebilir bu zaman kadar takdir ettik fakat kötü birşey gördüğümüzde de eleştirmek hakkımız. Hele ki göz göre göre çok önemli bir maça çıkacağımız 1 ay öncesinden belli bu biline biline hala bu takımın forveti yoksa kimse kusura bakmasın bu skor odaklı bir isyan değil bu ilk maçtan bu yana gördüğümüz tüm maçlar için ettiğimiz isyan bu böyle biline.
Reply
21-01-2018, 21:33,
Bu saatten sonra benim yönetime güvenim falan kalmadı. Bu takimi su durumda forvetsiz bırakmak taraftarla alenen dalga geçmek, bütün bir şehri aptal yerine koymaktır. Bozbağ iyi bir insan olabilir, Giresun'u ve takimi çok sevebilir, kulübe de çok emeği vardır, ama artik zarar vermeye başlamaktadır. Para yok yalanına girmesin kimse, bu çatır çatır para var 6 oyuncu gönderildi sırf Türkiye kupasından dünyanın parası geldi. Olmuyorsa bırakın kardeşim, yapabilen gelsin.

Alanya bizle ayni sene geldi -> Super ligde
Göztepe & Y.Malatya bizden sonraki sene geldi -> Super ligdeler
Ümraniye & Ankaragücü bizden çok sonra geldi -> Bizden çok öndeler şu an

Yani herhangi bir bahanesi yok bu işin. Bozbağ kriz yönetimi konusunda hakkını yemem basarili bir insan evet, ama 1.lig kalibresinde bir başkan değil maalesef.
Reply
21-01-2018, 21:39, (This post was last modified: 21-01-2018, 21:39 by genoa28.)
(21-01-2018, 21:11)turkuaz_0628 Wrote: Yazık oluyor şu takıma ve bize biz taraftar olarak eksik tarafları görüyoruz ama başkan ve de teknik kadro görmüyor ve biz çok bilmiş, ukala, skor taraftarı vs. vs. oluyoruz ulan takım bugün bas bas bağırdı topu dolaştıranlar var hepsi iyi kötü işini yapıyor yalnız son vuruş beklediğimiz adam zaten o meziyeti olsa forvet olurdu yok işte ben bugün korkishko ve dailiba iyi günlerinde olsa diye dua ettim ama yok sinan ortada kaçırdığı jones bugün bir 3.ligde oynama kapasitesi dahi yok tüm bunları görmemek iyi niyet değil düpedüz salaklık olur , şu takımda bi anda forvet kalmadı ya yerli olsun al daa ilk etapta ulan millet borç içinde yüzüyor aldıkları topçulara bak birde bize neymiş UEFA lisansı aldık neymiş borcumuz yokmuş tamam ulan tamam bunların hepsi güzel şeyler allah aşkına bizim duygularımızla oynamayın, birde şu var eleştiri yapana şu kulübe ne katkın varda neyi eleştiriyorsun diyenler var o da ayrı mevzu ben 1000 tl verirsem küfür etme hakkım filanda oluyormu ? Sinirden delirdim bide üstüne murigi 2 gol attı hepten çıldırdım ne diim allah akıl fikir versin sene sonu yine götümüze baka baka döneriz bekleriz ligi...

+1967

çorbacıların hiçbiri şeyimde değil, afkursun dursunlar
Reply
21-01-2018, 22:30,
Takım forvetsizlikten kırılıyor resmen bas bas bagırıyor takım golcün yok Jones bal liginde Bulancak ta oynasın nedir hedef ilk iki koyupta Jones Okafor izlemek zorunda değil taraftar hedefin ilk iki ise yedek kulüben zengin olur bak Bolu nun kulübeye oyuna girenler üç puanı aldı götürdü bizim kulübede vasat maç tan önce yazdım golcü yok kanatlar önemli Recep in katkısı önemli dedim dialiba olsun korkişko olsun hiç yoklardı bugün Recep takıma hücum anlamında hiç katkı vermedi. Bizim hedef ilk 6 bence çok kasmaya gerek yok bir forvet takviyesi ile devam edilsin biz de çok heyecan yapmayalım. Ümraniye İstanbul Ankaragücü ler alanyalar Akhisarlar çıkar biz bakarız
Reply
21-01-2018, 22:58, (This post was last modified: 21-01-2018, 23:03 by maicon_28.)
bu takım liderken de söyledim "Suan normalden daha başarılıyız, bu kadronun ideali playoff tur. Geçen seneki gibi playoffun sürpriz takımı değil favori takımı oluruz" demiştim.

O yorumu yaptığımda takımda iyi kötü forvet Dale vardı sevmezdim ama sonradan giren Akyüz vardı. Şimdi hem onlar gitti hem de 3-4 haftada 1 forvet almayı beceremediler. Bu saatten sonra gelen forvetin alışması falan derken 3-4 hafta yine geçecek. Yani demem o ki devre arasından sonra fikrim değişti. Bu takım sezon sonu ilk 6 ya girerse başarıdır.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
21-01-2018, 23:16,
kapalıdaydım bugün .. bizim 3. kaleci ile yanyana . yani o vipdeydi her pozisyonda bana baktı çünkü çaresizce bağırmalarıma bakıyordu. hakem bugün maçı resmen katletti. tamam sorun bizde gol atamadık çok kaçırdık ama hakem çok büyük etken idi. adamlara uyarı uyarı bize ilk harekette sarı kart. ikinci gol ofsayt. birinci golün oluşumda faul var. fatih atik i takımdan direk göndermemiz gerekiyor. tamam recep in yeteneği kısıtlı on tane top ezdi ama koştu mücadele etti. fatih de o da yok oyunu yavaslatıp durdu çatladım yerimde. murat hiç sırıtmadı . pozisyon bilgisi oldugu için defans anlamında çok zorlanmadı fakat koşamıyor. bu arada bu stoper tandemi olmaz. ısınmalarda gördüm aykut cocuga anlatıyor cocukta tık yok. zaten demiştim hantal kilolu diye bugün az daha önceden golü yiyorduk onun yüzünden . çağlar gittiği zaman zor dönüyor. dimitriadis bugün formsuzdu.. dodo biraz istekliydi. korişko berbattı. bu çocuk niye böyle oldu arkadas ya . müthişti bozdu iyice. mert örnek girsin diye yırttım kendimi ama bi sik olmaz gibi. tamam genç mücadele ediyor ama devamı yok .. çıt kırıldım... jones için dialibayı çıkarmamak gerekirdi sinan çıksa iyi olurdu .. kale için ise anıldan daha iyidir ahmet topu oyun baya iyi soktu . ama bugün cidden çıldırdım. bi parantezde polislere , ulan kendi kendime isyan ediyorum çekiyor. ibibik ya. öyle iş mi olur. maç sonunda forvet diye bağırışlarım iyi duyuldu ki vipden alkışlayanda oldu .. abi ben üzülüyorum ya vallaha üzülüyorum böyle olmaz.. olamaz .. bu arada bir parantezde maratona. maratonda ciddi potansiyel var. yaklaşık 2-3 sene önce ligin ikinci devresi kumyalı herseye rağmen ortaklaşa maratona geçmişti küslük olur ama takım için bir araya geldiler. bence yine bir araya gelmeliler. çok iyi potansiyel var..
Reply
22-01-2018, 00:44,
Malatya gibi
Göztepe gibi
Orduspor’da gelir süper lige çıkar bizde andaval andaval bakarız.UEFA belgemiz var, sodamız var, borcumuz yok, tercih edilen kulubüz bilmem ne diye övünürüz.
UEFA lisansın var forvetin yok.
Birisi bunu kandırıyor mu ? Tembihliyor mu ? Nedir ?
Süper lig çok zahmetli.Çok para ister.Senin şehrin kaldıramaz.Konaklattıracak otelin yok, yedirecek lokantan yok, sen böyle takıl başını derde sokma mı diyor ne diyor ?
Yani bu hakerettir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)