Giresunspor ve Kulüp Prestiji
05-11-2014, 19:23,
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji
Sicak ornek

Dun Trt Turk te bekle bizi super lig diye program vardi.

Onlarca dakika Osmanlispor Adanaspor Kayserispor muhabbeti dondu ve her zamanki gibi Giresunspor mac yorumu en sona birakildi. Son 20-30 saniyeyi ayirdilar. 2-0 dan 2-2- olmasi Giresun icin kotu isaret dediler. Yorum bu yani. Vay be.

Sinan Turan diye bir yorumcu soyle dedi: Bu ligde sanki Adananin mavisi ve turuncusu ile karsiyaka ve samsundan baska takimina sahip cikan taraftar mi var ?

Ulan cahil. Su ligde lgin dibinden ayrilmayan tek takim Giresunspor lig tarihinde. Peker doneminde sadece 1 hafta 6. kalabildik o kadar. Bun ragmen boyle bir taraftar var mi? Hadi goreyim ligin dibinde oynasin Ksk Samsun ve Adana lar. Biz de yukariya oynayalim. Ya da ayni durumda olalim o takimlarla kiyaslayalim bakalim. Ama iste kafani ligin dibinden kaldirmazsan s... s... konusturamazsin boyle cahilleri.

Harbi cahil. Gokhan Kaba yi devre arasinda kim alirsa cok buyuk is yaparmis. Hahaha bu kadar cahil olunmaz. Gokhan KabaSmile))
Reply
05-11-2014, 21:14,
Bizim yerimiz ikinci lig arkadas. İki kere iki dort! Sehir olarak da boyleyiz. İnsanlar olarak da boyleyiz. Hicbir zaman profesyonel dusunemiyoruz. Yanibasimizdaki ordu bizi ikiye katlar uce boler profesyonellik manasinda. Trabzonu hic saymiyorum bile.

Hicbir alanda dunya markasi olmayi hedefleyemiyoruz. Mesela fresa markasi. İstanbulda trabzonlu bi mesrubat tuccariyla konustum o fresa bizde olacak varya dunya markasi yapardik diyor. Ama su an fresa piyasadaki liderligi kaptirmak uzere diyor. Ya da bi tatlici var patar diye antep baklavasini solda sifir birakir.ben dogdum buyudum hala ayni patar. Memorial hastanesinden bi doktorla konusmustum on sene once orada bi kadayif yedim tadini unutamiyorum dedi. Dedim hala ayni tat ama hala ayni yerdeler. Nasil ya diyor?

Universiteye basladim butun mahalleli aman oglum ne yap et kendini devlete atmaya bak diye diye kafamin etini yediler.

Yani demem o ki biz alttan basit hedefler icin yetistigimiz icin giresunspor da her zaman basit hedeflerin takimi olacaktir.
Reply
05-11-2014, 21:59,
(05-11-2014, 21:14)kral1234 Wrote: Bizim yerimiz ikinci lig arkadas. İki kere iki dort! Sehir olarak da boyleyiz. İnsanlar olarak da boyleyiz. Hicbir zaman profesyonel dusunemiyoruz. Yanibasimizdaki ordu bizi ikiye katlar uce boler profesyonellik manasinda. Trabzonu hic saymiyorum bile.

Hicbir alanda dunya markasi olmayi hedefleyemiyoruz. Mesela fresa markasi. İstanbulda trabzonlu bi mesrubat tuccariyla konustum o fresa bizde olacak varya dunya markasi yapardik diyor. Ama su an fresa piyasadaki liderligi kaptirmak uzere diyor. Ya da bi tatlici var patar diye antep baklavasini solda sifir birakir.ben dogdum buyudum hala ayni patar. Memorial hastanesinden bi doktorla konusmustum on sene once orada bi kadayif yedim tadini unutamiyorum dedi. Dedim hala ayni tat ama hala ayni yerdeler. Nasil ya diyor?

Universiteye basladim butun mahalleli aman oglum ne yap et kendini devlete atmaya bak diye diye kafamin etini yediler.

Yani demem o ki biz alttan basit hedefler icin yetistigimiz icin giresunspor da her zaman basit hedeflerin takimi olacaktir.

Doğru söz ne denir ki....
Reply
06-11-2014, 00:07,
(05-11-2014, 21:14)kral1234 Wrote: Bizim yerimiz ikinci lig arkadas. İki kere iki dort! Sehir olarak da boyleyiz. İnsanlar olarak da boyleyiz. Hicbir zaman profesyonel dusunemiyoruz. Yanibasimizdaki ordu bizi ikiye katlar uce boler profesyonellik manasinda. Trabzonu hic saymiyorum bile.

mükemmel özetlemişsin.
Reply
21-01-2015, 22:48,
Çotanak Store yakında internet üzerinden şatışa başlayacakmış bu çok iyi bir gelişme. Store ilk açıldığında amatörce yönetiliyordu ama günden güne daha iyiye gidiyor sanki bu da olumlu gelişme.

Futbol dışında ki branşlara yönelme devam ediyor bu da önemli.

Başkan ve yöneticiler para konusunda ki açıklamalarına biraz daha dikkatli olsa daha iyi olur sanki, maddi imkanların farkındayız ama her açıklamada belirmek yanlış, biz bunu biraz aşmalıyız gibi.

Resmi site bir kulubun can damarıdır ama bizim site şuan dahi çok kötü durumda, acilen el atılmalı, millet resmi sitesini takip eder birşeylerden haberdar olmak içim ama bu bizde pek mümkün değil bu da önemli
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)