Giresunspor ve Kulüp Prestiji
04-11-2014, 02:54,
Giresunspor ve Kulüp Prestiji
Öncelikle başlığı doğrumu attım hiç bilmiyorum. Geçen forumda benim gibi düşünen bir arkadaşın olduğunu görünce yalnız olmadığımı farkettim ve bu başlığı açma gereği duydum. Mustafa Bozbağ yönetimini eleştirdiğim tek nokta var bu ne transfer politikası ne yönetim ne de oyun.. sadece Kulüp prestiji..

Örnek vermek gerekirse, Mustafa Bozbağ sürekli kulübü kapanmaktan kurtardığını söylüyor. Eğer 10-15 milyon tl borçla bu kadar kolay kapanacaksa bu kulübü insanlar neden ciddiye alsın. Bu şekilde o şehir takımı imajını nasıl yaratabilirsin. Nasıl forma satabilirsin. Bu nasıllar uzar gider. Dediği asla yanlıştır demiyorum. Fakat yaptığı açıklamalarda kullandığı dilin Giresunspor'a zarar verdiğini düşünüyorum. Aynı kriz Orduspor'da da oldu. Onlar bitmiş takıma rağmen bu krizi yönettiler. Ordu'da musalla taşındaki takıma başkanları Orduspor'a hiçbir şey olmaz diye savunurken bizde 12 milyon tl borçla takımı kapatıp gidiyorduk. Bugün Samsunspor'un kasasından haciz memurları para bulamıyorlar fakat yönetim şehir takımı imajından ödün vermiyor.

Türk futbolundada çok iyi bir imaja sahip değiliz. Daha geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa başkanı "Giresunspor'u küçümsemiyoruz" diye demeç verdi. Hangi kafa üst ligdeki bir takıma karşı bu şekilde demeç verdirir. Bu sadece Bayrampaşa'ya ait bir durumda değil çoğu takımların gözünde bu şekilde bir imajımız var.
Reply

Messages In This Thread
Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by OnlyTurk - 04-11-2014, 02:54
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by mvsr - 04-11-2014, 14:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)