12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu
08-12-2014, 13:58,
RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :)
(08-12-2014, 00:41)cezmik Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=LYzXf9S9t7w

bu adamlar o ceserati nerde buluyor peki bugün kü iktidar sayesinde onların takımı aynı osman özköylü ve genel menajerleri burdada olay çıkarttı millete sataştı gazetecilere küfürler savurdu yönetim tüm olan biteni çekti federasyona dosya hazırladı ama yönetime tel geldi bu şehrin önemli siyasilerinden birinden o dosyayı göndermeyin aynı smanlıspor menajeri geçen hafta mı ne boluyu karıştırdı saha içinde millete küfürler hakaretler bu adamlar bunu alışkanlık haline getirdi arkan sağlam oluncu yaparsın.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
08-12-2014, 14:06,
İlahi adalet zamanında bize karşı yapılan haksızlıklar bu sezon inşallah bizim lehimize dönecek.Neymiş Anton elle aldığını söyleyecekmiş sanki herkes sütten çıkmış kaşıkmış gibi.Kardeşim biz bu maçı hakkederek kazandık alnımızın teriyle.O gol olmasa sonraki pozisyonda atardık.Geçen sene bu lige etimizle tırnağımızla nasıl gelindiğini unutmayın.Giresunspor her zaman alnının teriyle maç kazanır.İçimizdeki bazı arkadaşlar bunu kafalarına soksun.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
08-12-2014, 14:35,
lig adil olurda bende katılırım bir arkadaş herşeyi özetlemiş yazdıklarıyla bu ligden nasıl düştüğümüz belli fazla söze gerek yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
08-12-2014, 16:18,
Çotanax Çevrimdışı
Senior Member

Yorum Sayısı: 382
Konu Sayısı: 1
RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu Smile
İlahi adalet zamanında bize karşı yapılan haksızlıklar bu sezon inşallah bizim lehimize dönecek.Neymiş Anton elle aldığını söyleyecekmiş sanki herkes sütten çıkmış kaşıkmış gibi.Kardeşim biz bu maçı hakkederek kazandık alnımızın teriyle.O gol olmasa sonraki pozisyonda atardık.Geçen sene bu lige etimizle tırnağımızla nasıl gelindiğini unutmayın.Giresunspor her zaman alnının teriyle maç kazanır.İçimizdeki bazı arkadaşlar bunu kafalarına soksun.

COTANAX SANA TAMAMEN KATILIYORUM YAZDIKLARINI BIR E BIR ONAYLIYORUM
Reply
08-12-2014, 17:02, (This post was last modified: 08-12-2014, 17:12 by sokakbaşımeyhane.)
(08-12-2014, 14:06)Çotanax Wrote: İlahi adalet zamanında bize karşı yapılan haksızlıklar bu sezon inşallah bizim lehimize dönecek.Neymiş Anton elle aldığını söyleyecekmiş sanki herkes sütten çıkmış kaşıkmış gibi.Kardeşim biz bu maçı hakkederek kazandık alnımızın teriyle.O gol olmasa sonraki pozisyonda atardık.Geçen sene bu lige etimizle tırnağımızla nasıl gelindiğini unutmayın.Giresunspor her zaman alnının teriyle maç kazanır.İçimizdeki bazı arkadaşlar bunu kafalarına soksun.

İki yanlıış bir doğru etmez...sana haksızlık yapıldı diye haksız gelen gole prim vermenin anlamı yok...atıp tutuyorsunuzda bizi küme düşüren kutluhan bilgiçe tepki nbiye gösterilmedi...???lafla olmuyor maalesef bu işler...haksız yere düşüren baş aktör kim??kutluhan bilgiç...elini kolunu sallaya sallaya gitti...nerede tepki??sonra haksız yere düştük diyoruz..yalandan laga luga yapma...kafama sokacakmışız sen kimsin???o zaman erdalın yere attığı pozisyonada sesini çıkarmayacaksın...kazanırken her şey mübağ değildir...bu benim felsefem..sen herşey mübağ diyorsan yorumunu yaparsın...benim yorum yapmama karışamazsın..SENDE BUNU KAFANA SOKKK
Derelili çotanak
Reply
08-12-2014, 18:01,
(08-12-2014, 17:02)sokakbaşımeyhane Wrote:
(08-12-2014, 14:06)Çotanax Wrote: İlahi adalet zamanında bize karşı yapılan haksızlıklar bu sezon inşallah bizim lehimize dönecek.Neymiş Anton elle aldığını söyleyecekmiş sanki herkes sütten çıkmış kaşıkmış gibi.Kardeşim biz bu maçı hakkederek kazandık alnımızın teriyle.O gol olmasa sonraki pozisyonda atardık.Geçen sene bu lige etimizle tırnağımızla nasıl gelindiğini unutmayın.Giresunspor her zaman alnının teriyle maç kazanır.İçimizdeki bazı arkadaşlar bunu kafalarına soksun.

İki yanlıış bir doğru etmez...sana haksızlık yapıldı diye haksız gelen gole prim vermenin anlamı yok...atıp tutuyorsunuzda bizi küme düşüren kutluhan bilgiçe tepki nbiye gösterilmedi...???lafla olmuyor maalesef bu işler...haksız yere düşüren baş aktör kim??kutluhan bilgiç...elini kolunu sallaya sallaya gitti...nerede tepki??sonra haksız yere düştük diyoruz..yalandan laga luga yapma...kafama sokacakmışız sen kimsin???o zaman erdalın yere attığı pozisyonada sesini çıkarmayacaksın...kazanırken her şey mübağ değildir...bu benim felsefem..sen herşey mübağ diyorsan yorumunu yaparsın...benim yorum yapmama karışamazsın..SENDE BUNU KAFANA SOKKK

Arkadaşım ortamı germeye çalışarak neyi amaçlıyorsun sen.Burası ego tatmin etme yeri değil terbiyesiz.Hatalar futbolun bi gerçeği,bizede yapılır başkasınada ama bizim lehimize 1 hata yapılıyorsa aleyhimize 10 hata yapılıyor.Bu yüzden benim vicdanım rahat.
Reply
08-12-2014, 18:16,
terbiyeyi senden mi öğrenecem laflarına dikkat et terbiyesizliği sen yapıyorsun...adam akıllı cevap yaz..o zaman adam akıllı cevap verirsin yorumlarıma...kafana sok mafana sokk demezsin...bana göre yanlış dersin olur biter...dangul dungul cevap yazma...
Derelili çotanak
Reply
08-12-2014, 21:58,
Tmm uzatma sende forumun huzurunu bozma.Sensin kral kabul ediyorum.
Reply
08-12-2014, 22:47,
bu galibiyet süper oldu açıkçası ben buradan en iyi 1 puan bekliyordum bu hafta karşıyaka yı yeneriz diyordum geriden gelip kazanmak güzel belki alican da atsa 3-1 bitecekti inşallah bizim oyuncuları fazla gazlayıp strese sokmazlar bu hafta 2 yıl önceki malum olaylardan dolayı rahatça çıkıp yenelim karşıyakayı olsun bitsin peşinden bide cizre yetmedi bu gazla kabağı da yarar geçeriz inşallah...
Reply
08-12-2014, 23:48,
Cotana xmisin ne k arın agrisisin yol al....adamın asabini bozma. .2 msj atıp kendini nimetden sanma bana forum kuralı öğretme
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)