![]() |
12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu (/showthread.php?tid=540) |
12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu - turkuaz_0628 - 05-12-2014 Tarih : 07.12.2014 Saat:13:00 Stad : Elazığ ATATÜRK Stadı Elazığın son 2 maçını izledim denk geldi yenilmeyecek yada puan alınamayacak bir takım değil arka arkaya gelen puanlar galibiyetler bizi rehavete sokmadıysa puan alırız ... RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - gorelelibey - 05-12-2014 GIRESUN BU FUTBOLUNU OYNARSA KI GENELDE IYI OYNAYIP YENILIYOR YADA BERABERE KALIYORUZ SANS BIRAZ YANIMIZDA OLUR BIREYSEL HATALARI YAPMASAK BU TAKIM KOLAY KOLAY KIMSEYE YENILMEZ RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - kerasus - 05-12-2014 kazanmamız nekadar zorsa kaybetmemizde okadar zor olur bu maçta. beraberliği koparabiliriz gibi. ki yeter zaten bize. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - kral1234 - 05-12-2014 Hay ben bu passoligi cikaranin taaa.. 7 sene okul is derken giresundan ayri kaldim 1-2 mac haricinde stadda mac izleyemedim. Bu sene giresuna yerlestim bu passolig lanetini cikardilar. Bu aksam da bi ziyaret icin elaziga gidiyorum bi hafta oradayim ve bu passolig yuzunden deplasmanda da takimi destekleyemicem. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - genoa28 - 05-12-2014 Konya galibiyetinden sonra bu maçtan tırsmaya başladım, umarım rehavete kapılmayız, beraberlik işimize yaramaz Elazığ çok aman aman bir takım değil, kazanalım önümüze bakalım. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - mvsr - 05-12-2014 Lig çok acayip bir sıralamaya sahip.Elazığ'ı devirebilirsek aramızda ki puan farkı 3 e düşüyor.Biz yukarı tırmanıyoruz.15. sırada ki takım da kazanabilirse ilk 6 için iddialı konuma geliyor.6. sırada ki yenilirse küme düşme hattına giriyor.Haftalık lig pozisyonlarının orantısız değiştiği lig sıralaması. Bu hoca ile birlikte yukarı doğru bir ivmemiz var.Şu da var gol atmaya başladık.Bu maçta da gol atarız mutlaka.Ama yenebilir miyiz bilmiyorum.İnşallah kazanırız. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 06-12-2014 Alt sıradaki rakiplerden denizli ve adana puan kaybetti ,antalya büyük bi geri dönüş olmassa alanyaya kıyak yaptı verdi maçı ilk yarı 3-0 bitti ,düştüğümüz sene ve öncesinde ege kıyakları vardı bu lig çok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bi lig tüm bunlara rağmen kalmalıyız şu ligde elazığda forvet sıkıntısı varmış zaten çokta tatminkar futbolları yok puan alınamayacak i takım değil saldır GİRESUNUM .... RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - körliman tayfa - 06-12-2014 bugün adanaspor başkanı levent erişle birlikte görevi bırakma kararı almış samsunspor ve ordusporda da hem parasal hemde yönetimsel sıkıntılar var toparlanmaları zor görünüyor samsunsporlu yabancı oyuncu kimine göre kaçtı kimine göre osmanlıspor aldı saklıyor neredeyse müge anlı bulucak adamı buca -altınordu ve manisada da işler iyi gitmiyor biz her türlü sakatlık ve bariz hakem hataları olmazsa bu ligde kalıcaz RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - kral1234 - 07-12-2014 Ulan elazigda olup da su maci tribunden izleyememek ne koyuyo RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz - körliman tayfa - 07-12-2014 elazığının gol atmasına degilde şu ümit özat gıcık gıcık seviniyor ya en çok ona üzülüyorum |