Passolig e-Bilet
30-08-2014, 09:45,
RE: Passolig e-Bilet
Şu konuştığumuz şeylere bak. Her halukarda bu para haksız kazançtır haramdır. Ama adamların adı zaten haramzade.
Almayın aldırmayın arkadaşlar şunu zaten 5 maç sonra mecburen kaldıracaklar.
Dün 10 bin sattı denilen balkesin stadı boştu. Rîzenin stadı bomboştu.

Reklamları yasaklandı zaten yalan yanlış bilgiden.
Reply
30-08-2014, 12:07,
hesap işletim ücretini bilmem ama her halükarda haksız kazanç. banka zaten neyle kazanır? benim paramı kullanarak. yani benim paramla konut kredisi verip o krediden 40-50 bin lira faiz alır. yani senin benim paramı kullanıp bedavadan 50 bin lira kazanıp, üstünede benden senden hesap işletim ücreti ister şaka gibi Big Grin kısacası baktılarki aktifbank iş yapmıyor müşterisi yok, insanları zorla aktifbank müşterisi yapmaya başladılar. ve ciddi ciddi bu sistemi savunan insanlar var aramızda.
Reply
30-08-2014, 13:03, (This post was last modified: 30-08-2014, 13:03 by mvsr.)
Çotanaklara kazasız belasız gidip gelmeyi, zafer dolu bir gün diliyorum.

[Image: AZdXGX.jpg]
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-08-2014, 15:22,
(30-08-2014, 12:07)kerasus Wrote: hesap işletim ücretini bilmem ama her halükarda haksız kazanç. banka zaten neyle kazanır? benim paramı kullanarak. yani benim paramla konut kredisi verip o krediden 40-50 bin lira faiz alır. yani senin benim paramı kullanıp bedavadan 50 bin lira kazanıp, üstünede benden senden hesap işletim ücreti ister şaka gibi Big Grin kısacası baktılarki aktifbank iş yapmıyor müşterisi yok, insanları zorla aktifbank müşterisi yapmaya başladılar. ve ciddi ciddi bu sistemi savunan insanlar var aramızda.

zaten traji komik tarafı adamlar diyorki çok güzel para kazanacağız bu sistemden...hani bu güvenlik amaçlıydı?banka kartıyla güvenlikmi sağlanır nasıl mantık?güvenlik amaçlı önlemler istiyorsan ingiltereye bakarsın holiganizmin başkentine adamlarda öyle bir kart saçmalığı var mı??maraton bileti alacağım bilette ki koltuğa oturacağım kavga çıkmazsa şerefsizim..bu kart tribündeki dövüşü daha fazla çıkartır..sırf bu yüzden bile
Derelili çotanak
Reply
30-08-2014, 19:42,
Şuan Bursa-GSaray maçı oynanıyor. Bursa'da tribünlerin yarısı tamamen boş, eskiden ses kısan yayıncı kuruluş sanki bu defa ses açıyor gibime geldi Smile
Reply
30-08-2014, 21:04,
Eskişehir bile ligin ilk maçında boş tribünlere oynuyorsa, bugünden tez yok hemen iptal etsinler bu passolig zımbırtısını Smile
Reply
30-08-2014, 21:06,
süper ligi bırakın senelerdir samsun deplasmana giderim c.tesi-pazar olsun samsun stadı full çekerdi nerde passocular Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-08-2014, 21:38,
hani bana inat herkes passolig alıyordu Big Grin önceki sayfalarda birisi öyle bişeyler diyordu. hadi takımınıza sahip çıkmadınız bari bana inat doldursaydınız stadları Big Grin Big Grin
Reply
01-09-2014, 19:02,
Bugün bir spor sitesinin açıkladığı rakamlara göre PTT1.Lig'de passolig satışlarında Adana Demirspor ve Samsunspor'un (İki takım bu hafta kendi sahasında oynadı) ardından 3. sıradayız. Giresun'da 2500 passokart satılmış ve bunun 26'sına kombine yükletilmiş.

Süper Lig'de ise bu hafta toplam 77 bin seyirci stadyumlarda maç izlemiş. Bunun 22 binini sadece Kadıköy oluşturuyor. Durumun vehametini anlatmak adına Almanya İkinci Ligi ortalaması 196 bin.

Kayseri Erciyesspor ve Antalyaspor'dan şimdilik çok ciddi tepkiler var. Passolig İstanbul takımlarına büyük kazanç sağlarken Anadolu'da tribünlere büyük etki ediyor.
Reply
03-09-2014, 13:36,
passolig kalkacak en azından ptt liginde kaldıracaklar hikaye süper ligde büyükler haricinden passolig alan yok anadoluda statlar bomboş 3-4 hafta daha böyle gitsin paşa paşa kaldırcaklar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)