31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz 1-2 MS
20-04-2014, 16:29,
RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz
Malatya'nın şansı kalmadı. Göztepe 2 hafta deplasmana gidecek iki maçta çok zor. Hatay'da önümüzdeki hafta Kartal maçında kesin puan kayıp eder. Ve biz şampiyonluğumuzu ilan etmiş oluruz. En büyük Giresunspor .....
Dereli'li
Reply
20-04-2014, 16:30,
beyler ben goztepeden cekiniyodum.

bugun kazanmamizla bitti onlarin iş..

haftaya kazanirsek kesin sampiyonuz yeterki haftaya 3 puan alalim.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
20-04-2014, 16:33,
kartal haftaya içeride Hatay'ı affetmez biz yener turu atarız Allahın izniyle ...
Sadece Giresunspor!
Reply
20-04-2014, 16:36,
Oley oleyyyyy oleyyyyy şampiyon giresun
Derelili çotanak
Reply
20-04-2014, 16:45,
Haftaya Selçukluyu yener işi bitiririz.

Hatay berabere kalsa 10 numara olcaktı ama olsun.
Reply
20-04-2014, 16:53,
Kartal'ın yenmesi çok iyi oldu. Playoff şansları arttı. Çankırıyı kendi sahasında zor yenen Hatay Kartal deplasmanından zor puan çıkartır. Göztepeninde Tarsus deplasmanından en iyi 1 puan alacağını düşünüyorum. Çünkü Tarsus yeni ligde kalmayı garantilemek isteyecektir. Önümüzdeki hafta aşağıdaki maçlar ligi belirler. İnşallah biz galip gelir Hatay yenilir Göztepede puan kaybederse haftaya şampiyonluk turunu kendi sahamızda atarız...

Giresunsporumuz-Anadolu Selçuklu (Kendi saha ve seyircimiz önünde darmadağın etmemiz lazım)
Kartal-Hatay (olası Kartal galibiyeti veya berberliği)
Tarsus İdmanyurdu-Göztepe (olası Tarsus galibiyeti veya berberliği)
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
20-04-2014, 16:53,
Giresun Atatürk Meydanın YIKILIYOR YIKILIYORRRRRRRRRRR

Bu maçı atlattığımız iyi oldu haftaya Hatay puan bırakır bizde Selçukluya koyar Hataya Şampiyon Gideriz olmadı bu mal Hataya biz koyar geçeriz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
20-04-2014, 17:27,
Tebrikler cocuklar sikintilida olsa 3 puani aldik bu hafta selcukluyu yenersek % 90 bu is bitti diyebiliriz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
20-04-2014, 18:02,
Geldi Geldi Hepimizin gözleri aydın ALLAHIN izniyle ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ haftaya GİRESUNDA son bulacak Şampiyonluğumuzu Kutlarız .... Ne hatay kartalı deplasmanda yenebilirde ne de Göztepe tiy yenebilir bitti bu iş ...
Başkentten !
Reply
20-04-2014, 18:04,
bence göztepenin de hatayında şansı sadece matematiksel olarak var bence artık onlar bile inanmıyodur şampiyonluğa malatyanın zaten işi bitti kartal mecbur yencek hatay olaki berabere bitti biz kazandık oraya 6 puan farkla gidicez yense bile 3 e incek biz iddasız malatyayı mı yenemicez göztepe ye gelince biz bi kere yenilsek bile averaj farkı var malatya ise biz 2 maçı kaybedip evimizde onlardan 7 fark yicez ne senaryo yazdım ama tabi bunlar onların hayali biz en az 7 puan daha alıp benim 5-6 hafta önce tahmin ettiğim 70 puanı alırız...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)