5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
25-09-2016, 22:09,
RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
(25-09-2016, 21:26)kral1234 Wrote:
(25-09-2016, 20:37)mvsr Wrote: Önce hükümetin, sonra spor bakanının, TFF'nin, TRT'nin, Digiturk'ün taaaa en içten selamlarımı yolluyorum.Kabul et yarebbi.

Öyle olmuyor o isler. Passolig almicaksin aldirmicaksin maçlara gitmicen gerekirse üç beş ay bak nasıl yola geliyolar. Herşey bizim elimizde yeterki orgutlenelim

Neden maçlara gidilmeyecekmiş.Kendi takımımızı desteklemeyeceğiz başkaları yüzünden he. Sen gitme o zaman kardeş maçlara ama başkalarına da engel olmaya çalışma bu takım bizim takımımız, destek olacak olanda sahip çıkacak olanda biziz.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
25-09-2016, 22:40,
passolig alıp tff nin hükümetin istediğini paşa paşa yaptıktan sonra yine bunlara sitem etmeye hakkın yok ama. uzun vadede kendi takımına zarar vermiş oluyosun yine. kral1234 sonuna kadar haklı.
Reply
25-09-2016, 22:53,
(25-09-2016, 22:40)kerasus Wrote: passolig alıp tff nin hükümetin istediğini paşa paşa yaptıktan sonra yine bunlara sitem etmeye hakkın yok ama. uzun vadede kendi takımına zarar vermiş oluyosun yine. kral1234 sonuna kadar haklı.

Siz gitmeyin maçlara o zaman kardeşim ben imkanım oldukça takımımın yanındayım.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
26-09-2016, 04:15,
Arkadaşlar namağlup tamamlamayı düşünmüyorduk herhalde ligi ? Elazığ zaten sürekli ters gelen bir takım bize. Bir mağlubiyet aldık diye hemen oynadığımız 4 maçı çöpe atmanın bir anlamı yok. Takımın eksikliklerinin hepimiz farkındayız ama şu an destek olmaktan başka yapacağımız herhangi bir şey çok anlamsız olur. Takım geçen senelere göre çok daha iyi hepimiz görüyoruz. Aşırı tepki vermeyelim bir maç üzerinden. Sezon uzun.
Reply
26-09-2016, 08:25,
(25-09-2016, 22:53)Çotanax Wrote:
(25-09-2016, 22:40)kerasus Wrote: passolig alıp tff nin hükümetin istediğini paşa paşa yaptıktan sonra yine bunlara sitem etmeye hakkın yok ama. uzun vadede kendi takımına zarar vermiş oluyosun yine. kral1234 sonuna kadar haklı.

Siz gitmeyin maçlara o zaman kardeşim ben imkanım oldukça takımımın yanındayım.

arkadaş olayı kişiselleştirme. kimse burda kişisel konuşmuyor. tamam gideceksen defol git napayım arkadaş karı gibi trip atıyosun.
Reply
26-09-2016, 13:30,
Lig daha yeni başladı.Takım oturmadı.Biraz zamana bakmak lazım.Elazığ'ı yenip lider olsak bile o koltukda fazla duramazdık.Çok erken iddialı konuşmak için.Çalışmak gerekiyor.
Maçları izleyemiyoruz.Net olarak takım üzerinde konuşamıyoruz.Fakat takip ettiğimiz kadarıyla çok gol yiyoruz.5. hafta olmuş sadece Balıkesir'den gol yememişiz.Ve bu goller basit goller olarak görünüyor.Yenilen goller hatalı.
Önceki yorumlarda arkadaşlar bahsetmiş.Bu sorunu konuşmak gerekiyor.Benim twitter hesabım yok.Olan arkadaşlar dile getirsin.Hocadan bilgi alsın.Aktif olarak kullanıyormuş.Forvet yok gol atamayız diyorduk, atacağımız değil yiyeceğimiz sorun oldu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-09-2016, 13:51,
(25-09-2016, 22:09)Çotanax Wrote:
(25-09-2016, 21:26)kral1234 Wrote:
(25-09-2016, 20:37)mvsr Wrote: Önce hükümetin, sonra spor bakanının, TFF'nin, TRT'nin, Digiturk'ün taaaa en içten selamlarımı yolluyorum.Kabul et yarebbi.

Öyle olmuyor o isler. Passolig almicaksin aldirmicaksin maçlara gitmicen gerekirse üç beş ay bak nasıl yola geliyolar. Herşey bizim elimizde yeterki orgutlenelim

Neden maçlara gidilmeyecekmiş.Kendi takımımızı desteklemeyeceğiz başkaları yüzünden he. Sen gitme o zaman kardeş maçlara ama başkalarına da engel olmaya çalışma bu takım bizim takımımız, destek olacak olanda sahip çıkacak olanda biziz.

ben maçlara gitmiyorum zaten. öyle kuru kuru dua etmekle olmaz bu işler. harekete geçmeyenin Allah duasını kabul etmez. öyle diye diye bu hallere geldik maalesef. hem şikayetçi olup hem de buna karşı hareket etmemek olmaz. ben bugün belarus ligini bile canlı izleyebiliyorum ama kendi ligimi izleyemiyorum. nedensiz bir şekilde hem de. peki yapabileceklerimiz var mı? VAR. PASSOLIG ALMAYACAKSIN! sen almazsan ben almazsam o almazsa s.ke s.ke bu sistem kaldırılır. susarsan paşa paşa dediklerini yaparsan tvden maç izleyemezsin,her maç aktifbanka haracını da verirsin. susa susa harekete geçmediğimiz için ülke savaşın eşiğine geldi.
Reply
26-09-2016, 15:01, (This post was last modified: 26-09-2016, 15:03 by sokakbaşımeyhane.)
iki haftadır volkan tırt..guidoyu yerleştirmesi lazım takıma hocanın..Ayrıca kimse kupayı sikine takmıyor eyvallahta bir mağlubiyet aldımı ligede yansıyor..güven kaybı oluyor..
Derelili çotanak
Reply
26-09-2016, 18:31, (This post was last modified: 26-09-2016, 18:34 by cotanak88.)
Bu maç geride kaldı artık kupa lig farketmez üst üste alınmış 2 yenilgi var ortada durumun ciddiyetinin farkına varmamız lazım özellikle haftaya ümraniye maçına dikkat diyorum abwo kırmızı kart cezalısı oynayamayacak ümraniye takımı dün eskişehirle berabere kaldı eskişehir son dakika puanı kurtardı yıllardır beraber oynayan oyunculardan kurulu bir takım eğer hafife alırsak ümraniye puanını alır gider tam alışık olduğumuz gibi puan verebileceğimiz cinsten takım dikkat diyorum
Reply
26-09-2016, 19:52,
Gol yeme sorununu acil çözmemiz lazım.... Bir tek balıkesir maçında gol yemedik ondada Eser penaltı kurtardı...Berkan daha hücumu seven bir bek bence deplasman maçlarında Rızvan yerine konulabilir yine deplasmanda çift ön liberoya dönmek lazım Dodo Cihancan veya Dodo yunanlı futbolcu gibi ikinci yarı 65 den sonra çıkar bir ön liberonu sok ofansif ortasaha ve forvetini maçı almaya git...

Her zaman dediğim gibi bu ligde önce gol yemeyeceksin bu oyun tarzı ile bir yere varamayız stratejik oynamak lazım iç saha dışsaha ayırımı yine rakibe göre sahaya kadro sürmeliyiz allah ne verdiyse saldırırsak elek oluruz...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)