34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
02-05-2021, 21:53,
#34
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
(02-05-2021, 21:39)bulancak28 Wrote: @kerasus 1.ligde belli bir kriteri sağlaması gerekiyor ya statların (kapasite, çim, aydınlatma vs) o yüzden orada oynuyorlardır bence. Ben de Tuzla'da çalışıyordum her gün geçiyordum statlarının önünden tek tribünlü baya halı saha kıvamında bir stat oynatmıyorlar orada. Diksen topu E5'te arabaları falan vurursun. Bir ara Sancaktepe'nin stadında oynuyordu ama bildiğim kadarıyla orada da çimlerle ilgili bir sıkıntı var o yüzden tekrardan Esenyurt'a dönmüş olabilirler.

İstanbul ilk çıktığında Kasımpaşa'nın stadında oynuyordu Dialiba'nın atıp 1-0 aldığımız maça gitmiştim hatta ben. O sezonun ortalarından beri Esenyurt'ta oynuyorlar.

Tuzla da oynamamasını anlarım. Stadını bilmiyorum ama tahmin edebilirim eskidir falan. Ama mesela İstanbulpor bu ligdeyken Yenibosna da oynuyordu eskiden. kapasite küçük ama İstanbulspora hayli hayli yetiyordu, Lokasyon olarak on numara. Hadi orayı sittiret tamam da, yeni yapılan stadlar genellikle o özelliklerde zaten ve malum son yıllarda akp nin önemli rant kapılarıdan biri olduğu için bol bol yaptı. Ha çok güzel yatırımlarda var hakkını vermek lazım. İşte onu diyorum Esenyurt niye? ŞL maçının bile oynandığı stad var çok yakınında ve cadde üzeri nerdeyse. Neyse ya konu dağılmasın, elbet birilerinin çıkarları vardır işte mantık aramaya gerek yok. 

asıl sorumu tekrarlayım, direk gidip sağlık çalışanı kurum kimliğimizi gösterip girebiliyor muyuz?
Reply


Messages In This Thread
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ ! - by kerasus - 02-05-2021, 21:53

Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)