32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
26-04-2021, 00:01,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
(25-04-2021, 23:44)mvsr Wrote: Rakip haftalardır kayıp.Puan üstüne puan kaybediyorlar.Bu maçtada öyle ahım şahım oynamadılar.Hal böyleyken biz nelerinden korktukta 1 puana razı oluyoruz acaba ?

Ben artık net olarak artniyet ararım valla. Hakan hocanın şeyinde mi sanki bizim hayallerimiz? adam parasına bakar, kariyer planına bakar. Parasını öyle yada böyle alacak zaten. kariyer planı desen, çıkamamış olmak ona eksi yazmaz. dışardan bakınca çok kısıtlı bir kadroyla çok büyük iş başardı. bu seneki yaptığıyla ömür boyu iş bulur artık. ama asıl herşey başkana yazar valla. takım lider durumda kapıyı iyice aralamış, sen hala vay efendim sene başında hedefimiz bu değildi. hay sokayım sene başına ya. yahu öyle yada böyle buraya kadar gelmişsin. bu sene olmazsa birdaha sittin sene gelemeyecenide biliyorsun. bu neyin rahatlığı mk ya? 

bu gece nöbetteyim. maçları izleyemedim. çok şükür diyorum. bu maçta bile beraberliğe yattıysak bilgisayarı parçalardım sinirden. yazıya dökebildiğim en kibar hali bu, içimden geçenleri yazmayım hakanlar için.
Reply


Messages In This Thread
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - by kerasus - 26-04-2021, 00:01

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)