Giresunspor - Altınordu
23-12-2020, 01:40,
RE: Giresunspor - Altınordu
(22-12-2020, 19:35)kerasus Wrote:
(22-12-2020, 18:42)cotanak88 Wrote:
(22-12-2020, 14:18)ArmanınPeşinde Wrote: Belki deli diyeceksiniz ama, ben devre arası takviye yapmama taraftarıyım. Malum bizim ligde papaz çok, şu ligde şu kötü ekonomiyle yeni bir oyuncu alıp, şu an oluşmuş bu "takım" havasını bozma riskini istemem açıkçası. Zaten para yok, kupadan da elendik. Evet rotasyon dar falan ama iyi kötü bir şekilde gidiyor işte.

Ha keza bu zamana kadar devre arası aldığımız kaç oyuncudan verim alabildik? Yakın vakitte bir Mehmet Taş gördü gözlerimiz, onun dışında birini hatırlamıyorum şahsen.
Aynı şeyleri yazacaktım katılıyorum sana 1 papaz oyuncu bütün planları alt üst eder takımı karıştırabilir transferden ziyade Madinda ve Yasin ile helalleşip yol verilmeli adamlarda zerre istek yok

Kesinlikle, boşa atım tek kurşunumuz olmadığı gibi takım uyumunu %1 dahi olsa riske edecek lüksümüz yok. Yalnız bunun için tamamen transferi kapatmak yerine iyi bir gözlem ile fırsatçılık yapabiliriz. örneğin alt ligde potansiyel vaadeden genç yakalayabilirsek çökelim. öyle bir oyuncu için şuan üst ligde ve lider durumdaki takıma gitmek talih kuşu konmuş gibidir. değil papazlık yapmak, kariyerinin topunu oynamaya çalışır bu fırsatı değerlendirebilmek için. ama asla gaza gelip isimli oyuncu yada süper ligden yollanan çöplere el açmayalım sakın.

Onurcan 2 sene önceye, Erolcan ile Sergen geçen seneye kadar 3. lig topçusu idi. Erol ve Onur ilk 11 olarak harika oynuyorlar, Sergen Altay maçının kaza olduğunu bence son 2 maçta ki performansı ile gösterdi. Böylece bu üçü hiç yoktan takımın kadro genişliğini arttırdı. 3. lig iyi pazar. 

Ek olarak Serginho Makedon liginden geldiği için kendi kendime az buçuk topçu orada oynar mı diyordum. Sağ olsun aslında oranın da bizim lig için pazar olacağını gösterdi.
Reply
23-12-2020, 04:38,
Transferler ilk 11 e yapilmamali zaten kulubeyi guclendirmemiz lazim elimizde hic faydalanamayadigimiz yabancilar bunlarin maasindan kurtulup transfer yapsak yukumuz hafifliyor bazı renktaşlarımızın dediği gibi 3 ve 2.ligler onemli pazar en buyuk ornek Antalya Kocaelinden Gokdenizi aldi Super ligde faydalaniyor para verip transfer yapmak istemiyorsakda Kerem gibi buyuk takimlardan topcu kiralayabiliriz bu topçular daha kariyerlerine yeni basladiklari icin papazliktan ziyade kendilerini gostermek istiyorlar en buyuk ornek Adsde Yunus Fb Ts Gs Bjkden iki kiralik topcu alabiliriz bir libero bir kanat isimizi cozer ha yonetim sunuda diyebilir tahtaya harcayacagim parayi kendi topcuma odeme yaparim onlarda hakli ama su firsati yakalamisken tepmemek lazim cok musait bir ortam var suan libero kanat stoper transferleriyle kulubeyi iyice zenginlestirirsek gazi iyice arkamiza alacagimizi dusunuyorum
Reply
23-12-2020, 14:50,
(18-12-2020, 18:36)kerasus Wrote: Altınordu bizi dinlene dinlene yener. Maçın başında önce 2 tane atıp skoru alırlar. sonra dinlenirler biraz, öylece takılırlar. maçın sonuna doğru 1 yada 2 tane daha atıp bitirirler. Hatta büyük ihtimal asları oynatmaz daha önemli maçlar için saklarlar. Bizi yenebilmek için as kadroya ihtiyaçları yok çünkü.

Öhö öhö. İşlem tamamdır. Şimdi Akhisar'dan kaç fark yeriz onu hesaplayalım  Tongue
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)