22-12-2020, 04:20,
|
|
celebi980
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: Giresunspor - Altınordu
Bülent Cevahir ve ayağına top yakışan 6-8 oynayabilecek 2 adam yeter belki bir de sol kenar toplam 3 takımın ahengi çok iyi parayla saglayamazsın bozmaya gerek yok
|
|
22-12-2020, 14:18,
(This post was last modified: 22-12-2020, 14:18 by ArmanınPeşinde.)
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 13
|
|
Belki deli diyeceksiniz ama, ben devre arası takviye yapmama taraftarıyım. Malum bizim ligde papaz çok, şu ligde şu kötü ekonomiyle yeni bir oyuncu alıp, şu an oluşmuş bu "takım" havasını bozma riskini istemem açıkçası. Zaten para yok, kupadan da elendik. Evet rotasyon dar falan ama iyi kötü bir şekilde gidiyor işte.
Ha keza bu zamana kadar devre arası aldığımız kaç oyuncudan verim alabildik? Yakın vakitte bir Mehmet Taş gördü gözlerimiz, onun dışında birini hatırlamıyorum şahsen.
|
|
22-12-2020, 16:00,
(This post was last modified: 22-12-2020, 16:01 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
--------------------------------Onurcan (Tolgahan)-----------------------------
------------------Sadi(Sergen)----------------Diarra(Taş)----------------------
Hayrullah(İshak)----------------------------------------------------------Hüsam(Kerem)
-------------Erol Can (Helder/Nalepa)---------Taş(Uzo)------------------------------
Sergio (Himmet/Eren)---Nalepa(Traore/Milinkovic/Madinda)----C.H.B (Milinkovic/Kerem)
-----------------------------------Balde(Eren)-------------------------------------
Tahtayı açamazsak elimizdeki kadro aşağı yukarı bu şekilde oluyor. Bir şekilde Milinkovic (ki son haftalarda sanki bir tık iyileşme var) ve Traore'den verim alabilsek bu kadro bu ligi taşıyabilir gibi aslında. Eğer açılırsa da kullanmadığımız yabancılara teşekkür edip, en fazla 1-2 (6-8 numara ve sol kanat) transferi yapabiliriz. Tabi şu an her şeyden önemlisi eldeki takımı tutabilmek. Takımı daha da maddi açmaza sokmaktansa elimizdeki oyuncuların paralarını ödeyelim.
|
|
22-12-2020, 18:42,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(22-12-2020, 14:18)ArmanınPeşinde Wrote: Belki deli diyeceksiniz ama, ben devre arası takviye yapmama taraftarıyım. Malum bizim ligde papaz çok, şu ligde şu kötü ekonomiyle yeni bir oyuncu alıp, şu an oluşmuş bu "takım" havasını bozma riskini istemem açıkçası. Zaten para yok, kupadan da elendik. Evet rotasyon dar falan ama iyi kötü bir şekilde gidiyor işte.
Ha keza bu zamana kadar devre arası aldığımız kaç oyuncudan verim alabildik? Yakın vakitte bir Mehmet Taş gördü gözlerimiz, onun dışında birini hatırlamıyorum şahsen. Aynı şeyleri yazacaktım katılıyorum sana 1 papaz oyuncu bütün planları alt üst eder takımı karıştırabilir transferden ziyade Madinda ve Yasin ile helalleşip yol verilmeli adamlarda zerre istek yok
|
|
22-12-2020, 19:35,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(22-12-2020, 18:42)cotanak88 Wrote: (22-12-2020, 14:18)ArmanınPeşinde Wrote: Belki deli diyeceksiniz ama, ben devre arası takviye yapmama taraftarıyım. Malum bizim ligde papaz çok, şu ligde şu kötü ekonomiyle yeni bir oyuncu alıp, şu an oluşmuş bu "takım" havasını bozma riskini istemem açıkçası. Zaten para yok, kupadan da elendik. Evet rotasyon dar falan ama iyi kötü bir şekilde gidiyor işte.
Ha keza bu zamana kadar devre arası aldığımız kaç oyuncudan verim alabildik? Yakın vakitte bir Mehmet Taş gördü gözlerimiz, onun dışında birini hatırlamıyorum şahsen. Aynı şeyleri yazacaktım katılıyorum sana 1 papaz oyuncu bütün planları alt üst eder takımı karıştırabilir transferden ziyade Madinda ve Yasin ile helalleşip yol verilmeli adamlarda zerre istek yok
Kesinlikle, boşa atım tek kurşunumuz olmadığı gibi takım uyumunu %1 dahi olsa riske edecek lüksümüz yok. Yalnız bunun için tamamen transferi kapatmak yerine iyi bir gözlem ile fırsatçılık yapabiliriz. örneğin alt ligde potansiyel vaadeden genç yakalayabilirsek çökelim. öyle bir oyuncu için şuan üst ligde ve lider durumdaki takıma gitmek talih kuşu konmuş gibidir. değil papazlık yapmak, kariyerinin topunu oynamaya çalışır bu fırsatı değerlendirebilmek için. ama asla gaza gelip isimli oyuncu yada süper ligden yollanan çöplere el açmayalım sakın.
|
|
22-12-2020, 19:58,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
BEN YAZDIN DAHA ÖNCE GIRESUNSPOR BU KADRO ILE BU LIG I TASIR BASUNA BORCLANMAYA KESINLIKLE GEREK YOK DEVRE ARASINDAN COK IYI OYUNCU CIKMAZ ALT YAPIDAN CIKARIRIM TRANSFER E GIRESUNUN PARASINI VERMEM BU SEZON ICIN
|
|
22-12-2020, 20:58,
(This post was last modified: 22-12-2020, 20:59 by Okan.)
|
|
Okan
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Yillarca sokaga atacak paramiz yok dendikce tam tersi yapilmistir.
Futbolcularin paralari zamaninda odensinki yakalanan cikis devam etsin.
Moralleri yuksek kalsin. Yoksa aksisini dusunmek bile istemiyorum.
|
|
22-12-2020, 22:24,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Diarra'nın ilk yarıda omzu çıkmış, yerine oturtmuşlar devam etmiş
Adam adam
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
22-12-2020, 23:13,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Hal hareket, tavır ve sosyal medya paylasimlarindan anladığım kadarıyla; maçlar seyircili oynansa bizim balde reis rakip takımı çiğ çiğ yer!
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
23-12-2020, 00:18,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 151
|
|
Valla Ben sol bek ve libero alınmasından yanayım ama öyle sallama değil adam gibi 2 transfer olacaksa...
Birde bazı mallar var başladılar şu millete sataşmaya yok Taraftarlıkları şimdi başlamış herkes Giresunlu olmuşlar geri geliyorlarmış ne kadar andavallılar ya lan hala Türkiyede kitlesel kaç takım var başarı olmadanda sevebilecek gelecek para verecek vs. sen daha Tribünde birliğin yok bırakta gelen gelsin seven sevsin sat ürün sat parasını al takım sevgisini destekle içlerinden başarı olmadanda sonrasınfa gelecek adam çıkar .... Bu Giresunspor sevgisi bi onlarda var terazi ellerinde tartıyorlar....
Başkentten !
|
|
|