Giresunspor - Altınordu
21-12-2020, 21:40,
RE: Giresunspor - Altınordu
Şu tabloda yeni stadla beraber hala destek olunmuyorsa yazıklar olsun bize, takımdaki uyum ve arkadaşlık ortamı çok iyi bu da bize başarıyı getiriyor tahtayı açarmıyız bilemiyorum ama en kötü bu oyuncuların parası günü gününe verilirse bu takım çıkar
Reply
21-12-2020, 21:43,
Biraz da taraftar elini taşın altına koysun. Yarın forma siparişini veriyorum. Store konusunda daha fazla göze sokacak reklam kampanya vs lazım.
Reply
21-12-2020, 21:46,
Geçen gün yazmıştım belki yetenekleri sınırlı bir takımız ama hocanın oyuncu degişikşikleri sistemi eleştirilebilir çoğu zaman bende yerden yere vurdum ama takıma kondüsyon, hırs, mücadele kattığı apaçık ortada artık eleştirmek yerine yavaş yavaş destek lazım gibi duruyor. Önemli bir konuda hep eleştirdiğimiz defansımız taş gibi olmuş özellikle diarra ilk haftaların çok çok ilerisinde bir görüntü veriyor. Sergioya söylenecek söz yok süper bir futbolcu, erolcan eleştirilmiş bizim gibi takımlarda oyunu bozan basan koşan bir futbolcu bu sistemde şu anda vazgeçilmez alın başka takıma koyun ilk onbir yapamaz belkide, bu ligde yıldızlar iş yapmıyor sistemini otutturan takımlar ipi göğüslüyor bizim beklerimiz ve defans hattındaki futbolculara baktığımızda hepsine çöp diyorduk ama sistem ve yardımlaşma işin içine girince haftalardır çok az gol yiyip galip geliyoruz hemde zorlu rakiplere karşı bu yol uzun süreç tökezleme ard arda maçlar kaybetmede olacak önemli olan çabuk toparlamak şimdilik Allah nazarlardan saklasın futbolda şans balda önemlidir.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
21-12-2020, 22:03, (This post was last modified: 21-12-2020, 22:04 by paradoks28.)
Son 8 maçta sadece 2 gol yemişiz ve bunun 1 tanesi kendi kalemize...Yetenekler kısıtlı olsada sahada ki mücadele üst düzey... Teşekkürler Giresunum bize bu mutluluğu yaşattığın için...
Reply
21-12-2020, 22:09,
(21-12-2020, 21:34)gorelelibey Wrote: chotanax Çevrimdışı
Giresunspor
Konular: 55

(31 dakika önce)gorelelibey demiş ki:
    DÜSME HATTINDAN UZAKLASTIK DEGILMI ARKADASLAR

Dayı sen harika bir detaysin. Öpüyorum ellerinden
YEGENLER BEN 1967 DEN BERI GIRESUN VE GIRESUNSPOR ASIGIYIM

Biliyorum dayı, yaşın hepimizden büyük, avrupadasin Fransa ya da Almanya. Çok önceden yazmıştın, hatırlıyorum.
Reply
21-12-2020, 22:34,
Önceki senelerde yaşlı ve nisbeten isim oyuncu alma gayreti vardı bu sene de sadece mücadele var. Nalepa korona sonrası eski formundan uzak toparlar inşallah... Takımdaki en önemli ayak o oynarsa daha rahat ederiz
Reply
21-12-2020, 22:52, (This post was last modified: 21-12-2020, 22:54 by bulancak28.)
Bütün takımın emeğine yüreğine sağlık. Gerçekten böyle gerilerden gelip de liderliği almak çok iyi geldi. Üstelik bunları direkt rakiplerimizi yenerek başardık. Geçen haftanın aksine bu maçta üstün olan taraftık. Belki hepimizin kafasında artık yılların alışkanlığı olan "kritik maçta tökezleme" düşüncesi vardı ama takım bunun aksine gerçekten güzel bir futbol oynayarak hak ederek 3 puanı aldı.
2.golden sonra mesela dikkat eden oldu mu bilmiyorum, Onurcan kaleden kaleye koşup kutlamaya katıldı. Bu takım gerçekten inanmış, bunu görmek çok mutlu ediyor beni.

Onurcan son haftalarda inanılmaz bir performans gösteriyor, keza bugün de iki çok önemli kurtarışı var. Formayı aldı ve sonuna kadar da hak ederek aldı. Keza Erol Can. Yıllardır gençlerimizden faydalanamıyoruz diyorduk ve nihayet bunun aksi gerçekleşti. İnanılmaz mücadele ediyor, 90 dakika bitmedi adamın pili. Zirveye ortak olmanın yanında oyuncu kazanmamız da çok önemli. Giresun çocuğu olmaları da adeta yanında bal kaymak.

Yıllardır bu forumda söylenilen bir söz vardı, "atanın tutanın iyi olacak" diye... Nalepa, Sergio'ya diyecek bir laf bulamıyorum ikisini de Allah nazardan saklasın. Balde reyiz Vedat'tan sonra izlemekten en keyif aldığım, gol atmasına en çok sevindiğim forvet. Çok iyi top dağıtıyor, servis yapıyor, rakip defansı bozuyor. Yeri geldiğinde geriye gelip defansa destek veriyor. Tekniği, son vuruşu belki bir tık zayıf ama yine de yüreğiyle oynuyor. Diarra kendini çok geliştirdi, ilk haftalarda en çok eleştirilen oyuncuyken şu an tam bir sigorta. Sergen keza toparlamış. Uzo, Mehmet Taş, Caner Hüseyin... Ula yılların Hüsam'ı bile bugün şiir gibi oynadı, bir pozisyon harici hatası yoktu Big Grin

İyi yoldayız. Devreyi lider bitirirsek tahtayı açtırma yolunda da önemli bir adım atarız diye düşünüyorum, zira destek bulacaksak eğer ortada bir potansiyelin olması çok önemli. Ama tabi daha konuşmak için çok erken. Önümüzdeki hafta Akhisar var. Zor günler geçiriyor olabilirler ama en az Ads kadar, Keçiören kadar, Altınordu kadar zorlu bir rakip. Kesinlikle ama kesinlikle en ufak rehavete kapılmamamız gerekiyor. Ben açıkçası en az bu maç kadar tedirginlikle bekleyeceğim o maçı.

Son olarak, şu takım marşımız gerçekten on numara olmuş. Yıllardır iç sahada gol attıktan sonra garip garip karşılama falan çalıyordu, şimdi çalan marş gerçekten çok yükselityor beni. Öyle ki youtube'da döngüye aldım, tekrar tekrar dinliyorum Big Grin
Reply
21-12-2020, 23:00,
Hakan kelesi elestiriyorduk ama alkışlar ona. Hatalarını görüp düzeltmiş. Takım savunmamız çok iyi. Traore ısrarını bırakıp sercinyoya döndü.
Reply
21-12-2020, 23:08,
kaptanın hafif sakatlıgı varmış riske edilmemiş haftaya sahada olacakmış hakan keleş i artık acımasız eleştırı yapmamalıyız yerı geldıgınde elestırı olacak ama hakkınıda yememelıyız
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
21-12-2020, 23:19,
(21-12-2020, 21:07)kral1234 Wrote: Tebrikler takıma. Çok iyi oynadık. Erolcan yürüyen ciğer MasaAllah. Biraz daha kontrollü olursa iyi fiyata okuturuz.
Galibiyetlere devam böyle. Bir şey dikkatimi çekti, uzo golü attıktan sonra kulaklarını tıkadı sebebi nedir acaba ?

Webo'ya yapılan ırkçılık ile ilgili olabilir hocam, zira Diarra da onun yanında kulağını tıkıyor.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)