6.Hafta | Balıkesirspor 2-0 Giresunsporumuz
29-09-2019, 23:21,
#51
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
ya sorun bozbağ dönemine gidiyor en başta. şuan bu ligi takip eden ortaokul öğrencisi bile bilir(ki haliyle bu ligde top koşturan futbolcu ve td lerin hepside haliyle iç işlerine kadar bilir) bu takım babasının çiftliği gibi yönetilen, ve kesinlikle üst lige çıkmak istemeyen bir klüptü bozbağ zamanı. artık bu takıma gelen sadece ama sadece maaşına bakıyor haliyle bir hedef yok. sacit başkan geldi (iyi niyetle diye umuyorum) birşeyler yapmaya çalıştı ama onunda futboldan çok anlamadığı ve menejer eline baktığı artık herkesin malumu. erkan sözeri bile gider ayak yapacağını yaptı. ben hala kesinlikle erkan hocanın bilerek ve kasten bu takımı bu hale soktuğunu düşünüyorum. ilk fırsatta kendini kovdurup başka takıma kapağı atmaktı amaç. ki bu ligde zaten herkes bilirki ilk yarı olmadan takımların yarıdan fazlasını hocasını değiştirmiş olur illaki. eh şansda yaver gidince erzuruma kapağı attı.

yani kısacası bu takıma gelen sadece arpasına bakmaya geliyor artık. bi takım ruhu oturtamazsın bu şartlarda. eskiden hatırlıyorumda aydın çetin bize geldiğinde ksk lı altaylı taraftarlar Allah sabır versin çöp aldınız diyorlardı ama bizde resmen coşmuştu hepsi hayretler içerisinde kalıyordu. ki böyle çok topçu vardır bize gelip şaha kalkan. şimdi ise tam tersi durumdayız.

transfer döneminde bende m.reis kalsın yedek olarak demiştim. neden? bu sene hedefimiz olacağını ve güzel bir takım ruhu olacağını sanıyordum, haliyle m.reis potansiyel var hiç olmazsa yedek olarakta olsa kalmalı diyordum. kaldı ama takım ruhu yine olmadığı için oda ortalıkta yoktu. bizden gitti yine kendini buldu. yani aslında bizde olmasını beklediğim ortamı ve performansını akhisarda buldu oda.
Reply
29-09-2019, 23:24,
#52
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
Futbolcular paralarını almıyor olabilirler mi acaba? Parasını alamayan futbolcu oynar ama sırf kondisyonunu korusun diye ama sakatlanmim diye de tekmeye kafa sokmaz.
Reply
30-09-2019, 01:43,
#53
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
(29-09-2019, 23:02)mvsr Wrote: Ben artık bu takım lağvedilsin istiyorum.O kafadayım.Hiçbir vizyonu olmayan yapı olur mu ? Oluyor.Reis buradayken en rezil futbolcuydu.Buradan gitti resmen coşmuş.Cevap Reis’de gizli.Sormak ve cevap almak lazım.Giresun’da niye olmadı, Akhisar’da nasıl oluyor ? Kendisine göre eksik olan nedir ? Paranın sorun olduğunu düşünmüyorum.Buradan daha az kazanıyor olabilir.Merak içerisindeyim.Neden ?

Ayrıca Balıkesir’e gidip staj görsün Giresunspor’un futbolunu oynayan ve yönetenler.Bir inceleyin bakalım kaç adet Balıkesir’li futbolcu var kadroda.Bu işi nasıl başarmışlar.Sonra transferlerin kalitesi konuşulur.Bu basit iş.

Oğuzhan Çapar
Furkan Çil
Rahmi Anıl Başaran
Sonradan oyuna giren;
Serdar Güncü
Yedekte;
Kaan Kayalı
Celal Emir Dede
Kaç etti ? 6 mı ? 6 adet öz ve öz Balıkesir çocuğu.Bunun adı vizyondur.Yani bizde olmayan.Kulüp ismine takılmayın.Onlarında zor günleri, yanlış zamanları olmuştur ama bu vizyonu şu anda yakalamışlar.Biz küme mücadelesi veriyoruz onlar ilk 6’nın içerisinde.

Her kulüpte oluyor ancak bizim kulüp şöyle bir felsefenin üstüne kurulu.Bu sezon meşhur Baryam menajer üzerinden işlerin döndüğü gibi ve Koca Yalan’ın çok iyi başardığı X adlı topçu üzerinden komisyon yemek.Bunu bilmeyeniniz var mı ? Yoktur.Kulüp sadece araç.Düşmüş çıkmış, oynamış oynamamış o senin benim derdi.Arpasına bakanın değil.Her yıl rezil bir mücadele gösteren kulüp olur mu yahu.Kaç yıldır bu ligde mücadele ediyoruz futbol oynadığımız maç sayısı azdır.Zaten sadece 1 sezon 6 içerisinde kaldık.Hep acaba düşer miyiz ?Bu ne lan ? Haram zıkkım olsun gelen yemeye geliyor.Başkanından futbolcusuna taraftarına gazetecisine kadar herkes nemalanmanın peşinde.Tamamda kardeşim azda işinizi yapın.

Bu oyuncuların CVsi belli.Sezon başında beraber çalıştılar.Beraber onca zaman geçirdiler.Hep mal olsan az buçuk birşey oynarsın.Bunlar sanki futbolu yeni öğreniyor.Akıl alır iş değil.Adam yanına pas veremiyor pas.Gelde delirme.Gerçekten niye böyle oluyor, tam bir tez konusu bu kulüp.

Hep verdiğim bir örnek vardır.Topun sende olması çok iyi futbol oynadığın anlamına gelmez.Buna inanan futboldan anlamıyor demektir.Hiçkimse kusura bakmasın.Dost acı söyler.Örnek şu; FB-Arsenal maçında FB topu oynadı Arsenal 5 attı gitti.Milli takım İzlanda karşısında oynuyor göründü kaç yıldan bu yana sadece 1 galibiyeti var.Evirip çevirip yeniyor adamlar.Topa sahip olduğun değil ne yaptığın önemli.Boş boş top çevir dur.

Bu kulüp düşmüştür.Soluğu 3. ligde alırız.İlk kaçacak olanlarda kral yaptığımız adamlardır.

Nokta. 
Görele olur da çıkarsa profesyonel liglere, bizim takımın yerini alır. Demedi demeyin.
Reply
30-09-2019, 09:09,
#54
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
recep ulu dün akşam 1.5 saat facebook tan canlı yayın yaptı bizim anlatmak istedigimiz herşeyi anlattı başkan da yayını takıp etmiş diyorlar izleyemeyenler izleyebilir giresunspor un özeti zaten anlattıkları
Reply
30-09-2019, 10:59,
#55
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
Hakan kutlu geçmişte yaşanılan olumsuzluklar hem psikolojik hemde mental anlamda sıkıntılar yaratmış demiş arkadaş erkan sözeri naptı bu takıma biri anlatsın fiziksel şiddetmi uyguladı tehditmi etti ? Her oyuncuya psikolog mu tutacağız bundan sonra nedir yani niye oynamıyolar.
Reply
30-09-2019, 11:20,
#56
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
ulan bizden giden tercüman bile çıkışa geçmiş

Saruhan Karaman şuan fenerin tercümanlığını yapıyor. Bizde Hatay, Adana, Karabük, Samsun falan o yan bu yan gezip, Tanase, Sangare, Dauda, Sery, Said idazza falan için tercümanlık yaparken şimdi Real, Bayern gezip, hafta sonuda Tt arenadaymış Luiz Gustavo, Kruse, Moses'ın falan tercümanlığını yapıyor Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-09-2019, 12:34,
#57
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
(30-09-2019, 10:59)cotanak88 Wrote: Hakan kutlu geçmişte yaşanılan olumsuzluklar hem psikolojik hemde mental anlamda sıkıntılar yaratmış demiş arkadaş erkan sözeri naptı bu takıma biri anlatsın fiziksel şiddetmi uyguladı tehditmi etti ? Her oyuncuya psikolog mu tutacağız bundan sonra nedir yani niye oynamıyolar.
Hakan Kutlu öncelikle hatayı bir kendinde görsün. Takım dün iyi falan oynamadı, Balıkesir izin verdiği için oynuyormuş gibi gözüktük. Bi kere o maçın hakimi bizdik, şanssızdık falan ayaklarını geçelim.
Gelgelelim diğer meseleye, geçmişte ne sıkıntı yaşanmış abi? Açıklayın a m k açıklayın yani ne oldu? Yemin ederim Muhammet Reis'i arayıp bulup sorucam niye bizde oynamasın, neydi sorun diye. Sıkıntı var sıkıntı var. Herkes aynı şeyi söylüyor yıllardır. Giresun'a gelen topçu futbol oynamayı unutuyor. 

Ulan hadi 2 sene evvel Koca Yalan takımı bozdu, Caner Çağlar abilik mevzuları vardı Yılmaz geldi gitti dedik takım babasının çiftliği sıkıntı var. 

Geçen sene Aykut, Fatih Atik, parasını alamadı idmana çıkması falan. Ümit geldi takımı kazıklayıp gitti takım küme hattındaydı dedik sıkıntı var. 

E kardeşim, bu takım bu sene kampı hep birlikte yapmadı mı, şampiyonluk naraları atılmadı mı, bilmem kaç bin forma alıyoruz kampanyaları yapılmadı mı? Sırf bize güzel bir hava var diye göstermek için mi uyduruldu yani bunlar? Buradan ben sadece şu sonucu çıkarırım, bu oyuncular ya para alamıyor, ya da g.tlerine aşırı güveniyorlar. Hele o Landel denen it sanki gösteri maçına çıkıyor. Sorun ilkiyse, zaten iyi bayramlar. Yakın da kokusu da çıkar. Ama sorun ikincisiyse de şu adamları gidip yakmayan yönetimin a.m.k
Reply
30-09-2019, 12:57,
#58
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
Sahiden, aykut içinde papazlık yapıyor yok işte takım huzurunu o bozuyormuş muhabbetleri döndü zamanında. aykut gitti ama ne düzeldi? hiçbirşey. ozaman da çok inandırıcı gelmemişti çıkan haberler. ha aykut çok dürüst insandır yapmaz öyle şeyler anlamında değil tabi, hatta futbolculuğu haricinde karakterini de çok tutmam ayrı mesele. ama papazlık yapacak oyuncu takımı bozmaya çalışır hem kulislerde hemde saha içinde. oysa aykut saha içinde formanın hakkını en iyi veren topçu oldu herzaman. ula bukadar sahada yırtınan adam saha dışında ne diye kulis yapsın? Bence olan şuydu, takımda çok ciddi sıkıntılar zaten vardı ve aykutta yeri geldiğinde dile getirdi bazı ortamlarda okadar. ama sorun yaratan ve huzuru bozan asla değildi(bence). aykut gitti ooo kurtulduk şimdi çıkışa geçicez, m.reis gitti ooo kurtulduk şimdi uçucaz, hasan gitti ahmet gitti hüseyin gitti oo kurtuldukta kurtulduk muhabbeti. ama bakıyoruzki kurtulan ve çıkışa geçenler hep bizden giden oyuncu ve hocalar oluyor. biz ise her geçen gün biraz daha batıyoruz. bozbağ döneminin yegane amacıydı zaten böylesi ama sacit başkan lütfen bizi utandırmasın ve gerçekten iyi niyetle gerekeni yapsın artık.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)