2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
17-01-2020, 22:33,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Beşiktaş'tan kiralanan Muhayyer Oktay'ın Türkiye- Danimarka U-19 milli maçında attığı golün videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=XAM16TUdaNk
Reply
18-01-2020, 11:53,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Muhayer Oktay eğer söyledikleri kadar yetenekliyse ümraniye maçında formayı alır bir daha bırakmaz ha nasıl olsa kiralığım deyip kendini futbola vermezse geçmiş olsun soluğu 3.ligte alır.
Reply
18-01-2020, 16:34,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Muhayer oynayabileceği mevkiye transfer edildi. Eğer aklında futbol oynamak varsa verimli olur. Yoksa arkadaşın dediği gibi 3. ligler böyle topçularla dolu
Reply
18-01-2020, 17:34,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Muhayer cok iyi hamle oldu bence hem oynayabileceği mevki hemde oynatirsan bu tarz topculari getirmek icin bir sans olucak elinde
Reply
18-01-2020, 18:58,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(17-01-2020, 00:48)mcagatayy Wrote: Ayrıca doğru bazı oyuncuları istiyoruz. Ama yönetim tarafından bakmak lazım biraz da takım ligi orta sıralarda bitirmiş. İleriyle puan farkı var. İyi oyunculara teklif yolladık. Kerim Avcı ve Tayfur Bingöl gibi oyuncular kabul etmedi. Adamlar şehir olarak daha cazip gelen İzmir ve taraftar şampiyon olan takıma Bursa yı ve bizden ligde daha iyi konumdaki takımlara gitti. Oyuncuları ikna etmek bu dönemde çok zor. Anca 2 katını vereceksin oyuncu öyle gelecek o da maddi imkanlar açısından bizi zorlar. Sadece eleştirebileceğimiz nokta madem böyle oyuncuları alamıyorsun kendin bulup çıkartacaksın. Diğer türlü çok zor. Yarışamazsın bir aşamaya gelmeden. Önceliğimiz bugünkü menemen maçı eğer bunu alırsak elimiz daha da güçlencek almalıyız. Doğru bazı şeyler eksik ama çok şanssız bir ilk yarı geçirdiğimiz de aşikar. Önce hocanın kazık atması daha sonra takımın güveninin yerle bir olması bolu maçında 1-0 dan sonra çizgiden dönen topumuz karagümrük ve Altay maçında verilmeyenler. Hakemlerin bizi doğraması şanssız bireysel hatalar. Bunlar olmasa en az 27 puan civarında bitirebilirim ilk yarıyı bunları da göz ardı etmemek lazım. Takımımıza güvenimiz tam bugün tecrübemizle menemen den en kötü 1 puanla dönüp Ümraniye maçıyla çıkışa geçeceğiz. Dualarımız bu yönde. Şansız başladık şampiyonlukla bitiririz inşallah. Ve son olarak özledik be lig başlamasını nolursa olsun sevinsek üzülsek de sövsek de olmuyor Giresunsporsuz.

okadar da enseyi karartmayalım yani, bahsettiğin kadarda tercih edilmeyecek bir takım ve şehir değiliz. takım olarak bakınca ligde çıkış halinde ve play off ihtimali olan bir ekibiz. yani piyasa yapmak isteyen için biçilmiş kaftan. ama tabi piyasa yapmak isteyen için diyorum, ligin yıldızı olmuş isimler değil. şehir olarakta bakarsak, dibimizdeki trabzon premier ligden yıldız oyuncular tutup getiriyor hemde rakiplerine göre mütevazi denebilecek bütçelerle. ayrıca çok afedersin Allah'ın konyasına kimleri getiriyor adamlar. ha sergen yalçın kafasında topçuya klübü satsan getiremezsin ayrı mesele çünkü onların öncelikleri herzaman gece hayata eğlence at yarışı falan. o kafada biri de zaten gelmesin mümkünse. diğer yandan geçenlerde basketbol başlığına attım haberi, amerikadan getirdiğimiz ve bizden sonra da 3 sezondur rusyada ve euroligde oynayan yabancı oyuncu hala giresunu özlediğini söylüyor. yani demek istediğim şehir aman sakın gelinmeyecek yaşanmayacak bir şehir değil. piyasa değerini verir ve ciddi şekilde takımın hedeflerinden bahsedip yeterince açıklayıcı olursan, gayet tercih edilecek bir takım ve şehir. 

peki neden olmuyor adam akıllı transfer? çünkü hep dediğim gibi bozbağ döneminden kalma ve kaç yıldır rtık bu ligi piyasayı bilen her topçunun ve hocanın kafasında imajımız sıfır. aman çıkıp başımızı ağrıtmayalım buralarda takılalım yeter diyen hedefsiz bir takım. ve tabi her sene her sene takım içi sorunlarda cabası. dolayısıyla bu takıma gelende bi hedef doğrultusunda değil, çorbama bakayım bari diye geliyor son yıllarda. birçok oyuncuda gördük bize gelince yatıyor bizden gidince aslan kesiliyor yine. işte oyüzden dedimki, piyasa değerini vereceksin cimrilik yapmayacaksın ve imza aşamasında adam akıllı anlatacaksın durumu. oyuncu anlayacakki "bu takım başkan değişikliğiyle artık vizyon sahibi hedefleri olan bir takım ve burada başarılı olursam bende piyasa yaparım" diyecek içinden. ayrıca çok paran yoksa bile 2.ligde parlama yapmış takımların oyuncularını takip edebilirsin mesela. örneğin samsun zaten göz önünde bir takım ama onun yerine bizim gibi sürpriz yapma durumundaki takımları radarına alabilirsin. takımı çıkamasa bile oyuncu üst ligden teklif gelince kaçırmak istemez.
Reply
21-01-2020, 02:10,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(07-01-2020, 18:01)turkuaz_0628 Wrote: Takımda gidecekler var  kalsa olurdu diyeceğimiz 2-3 kişi gidiyor, bosnadan gelen var . Bu sene play oofffff  ya olursa denecek maliyet düşürülecek seneye hakan kutlu takım yapacak, o sene bu sene değil anlaşılan Smile haydi hayırlı işler.

Başkan senin dediğin gibi oldu bir nebze, transfer yapmadık, demek ki bu sene play-off olursa olur seneye Allah Kerim modundayız, klasik Giresunspor yönetim zihniyeti
Reply
21-01-2020, 09:36,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Seneye Hakan Kutlu takım yapacak ve 7 hafta göremeden şutlanacak. Yeni gelen teknik direktör takımın kötülüğünden dem vuracak. 5 hafta da öyle geçecek. Devre arasına yakın teknik direktör yine değişecek. Devre arası bir sürü çöp transfer ile 2. devre ligde kalmaya çalışılacak.
Başka alternatif var mı?
Reply
21-01-2020, 13:40,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Başkan belki takımı daha fazla borçlandırmamak için transferde çekingen davrandı bilemeyiz ama karalar bağlayacak durumda da değiliz mevcut oyuncu kadrosunun parasını aksatmadığımız takdirde sorun olmaz play off yaparız yapamayız bilemem ama puan olarak geriden gelen takımlar her zaman daha şanslıdır bunu yıllar önce tecrübe ettik.Dua edelim Milinkoviç ve Muhayer bu takıma direk katkı sağlasın.
Reply
21-01-2020, 17:36,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
takım üst lige çıkmak için henüz bişey kaybetmemiş ve hatta son haftalardaki formuyla yeniden havaya girmiş durumdayken, transfer dönemini "bu sene olursa olur olmazsa seneye" moduna girmek pek akıl karı değil. kimsede bunun mantıklı izahını yapamaz. sırf 2 transfer parasından kurtulmak için seneye daha pahalı piyasa ile sıfırdan oluşuma gideceğiz öylemi? takım tüm iddiasını sürdürürken "bu sene olursa olur" demek, biz çıkmak istemiyoruz diyebilmenin kibar şeklidir. bozbağ da yanılmadık malesef, inşallah sacit başkan yanıltır.
Reply
21-01-2020, 19:05,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Yav Milinkovic geldi de adam ne ara sakatlandı. Bu haftaki maçta oynamayacakta ne zaman yararlancaz bu adamdan.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)