2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
10-01-2019, 18:06,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
(10-01-2019, 17:26)bulancak28 Wrote: Eren ile Çağlar'ın yanı sıra, eskilerden Alican Karadağ, Mert Örnek, Süleyman Özdamar da beğenmiş.

Şimdi bir de bu seneki Denizli maçını düşünüyorum, bize gol atan 3 adam da eskiden bizdeydi. Ziya hele, adam sanki şampiyonlar ligini kazanmış gibi sevindi golden sonra. Adanasporlu Hakan Barış keza öyle, 2 sene evvel Urfa maçında Abdülaziz Solmaz öyle. Özgürcan, geçen sene Adana Demir'e gol attıktan sonra sevinmedi, geldi bize attı sevindi. Onur Demir giderken yapmadığını bırakmadı. Yılmaz Vural canlı yayında geçirdi vs vs.

Normalde böyle instagram işleri falan bana boş geliyor ama bir yandan da gerçekten bu adamlara nasıl muamele yapıldığını merak ediyorum.

çok güzel tespit. bir son yıllardaki oyunculara bakıyoruz, harbiden herkes sanki kazığa oturtulmuş işkence yapılmış gibi kurtulduğuna dua eder halde. birde daha önceki dönemlerimize bakıyorum levent demiray falan 2. memleketi gibidir giresun. keza baskette trabzona yenilip süper lige çıkamadığımız zaman başta ümit olmak üzere birçok oyuncu nasıl ağlamıştı kaçan şampiyonluğa. o kadronun tamamı eminim hala giresun sevdalısı olarak hayatlarına devam ediyorlar. tamam belki basketle kıyaslamak ne derece doğru tartışılır ama aynı şehir, aynı taraftar kitlesi aynı vs. demek sorun şehri sevmemek falan değil, bulundukları ortam ve yönetim şekli.
Reply


Messages In This Thread
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - by kerasus - 10-01-2019, 18:06

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)