14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
03-12-2018, 21:50,
#69
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
(03-12-2018, 21:27)123456 Wrote: Forvet transferi konusunda suçlu Bozbağ zaten.  Fakat Metin Diyadin geçen sene kendi özel oyuncularina yer açmak çabasına girdi.

  Geçen sene takım içeride dışarıda iyi oynarken bir Ümraniye maçında Recep Aydını kesti ve Fatih Atiki ilk 11 e yazdı. Zaten geçen sene ki ilk kırılma bu oldu. Caner 1 hafta kadro dışı kaldı. Gruplaşmalar bu ara başladı ve o iyi top oynayan takım kayboldu.

  Daha sonra Çağlar Birinci için Manisa maçına kadar namağlup takımın stoperi olan Özgür Yılmaz kesik yedi. Sonra bir baktık Özgür ile Berkan apar topar yollandı devre arasında.

 Takım içi disiplin gayet kötü idi zaten. Canerin takım içinde alagiran baskesen olduğunu herkes söylüyordu.

 Metin Diyadin evet göze hoş gelen futbol oynatmaya çalıştı bu takımda olduğu sürece ama bütün bunları görmezden gelmek de olmaz.

 Ben Mehmet Birincinin gelmesini çok isterim. Camiayi bilen seven birisi. Oda kariyerinde biz hariç kötü hoca aslında ama bizle kimyası çok çok iyi uyusuyor.

hocanın sözü ya geçer ya geçmez. hocanın sözüyle özgür berkan yollanıp m.reis denen çöp alınıyorsa, forvette alınacak NET. işine gelmeyince forvet almayabiliyorsa öyleyse hocanın sözü geçiyor denilemez. 

geçen sene kimseye körü körüne kadro yazmadı yada körü körüne yedek yapmadı. her türlü kadroyu denedi ama hepsinde eleştirildi. üşenmeyip arasam geçen seneki maç başlıklarında, birinde fatih atik oynadı diye saydıranları, başka bir başlıkta fatih atik dururken X nasıl oynar diye saydıranları bulurum. çünkü çok net hatırlıyorum yazıp çizilenleri. 

geçen sene eğer ilk ikiye oynuyorsan özgür berkan zaten o seviyenin adamları değiller. emekleri yadsınamaz ve asla bi kalemde silinip atılacak oyuncular değil tabi o ayrı. yapılması gereken sene başında kendilerini maddi ve manevi onure ederek yollar ayrılıp yerleri sağlam şekilde doldurulmalıydı. td olsam bende istemezdim zaten. çok çalışıyor mücadele ediyor olabilirler ama kapasiteleri belli. aynı şekilde hüsamettin.. mesele hocanın bunları istememesi değil, gönderiliş şekli ve yerilerinin doldurulmaması. buda tamamen başkanla alakalı bi problem. 

gelelim m.reise. yahu azıcık elimizi vizdanımıza koyalım eleştirirken. m.reis değilde bülent bölükbaşı gibi delip geçen bi oyun kurucu istese alacakmıydı başkan? hocanın istemesi bahanenin daniskasıdır. balkes istemiyordu ve muhtemelen fiyati dibe vurduğundan balıklama atladı bozbağ. onda bile topu diyadine atmak büyük haksızlık.
Reply


Messages In This Thread
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK - by kerasus - 03-12-2018, 21:50

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)