13. Hafta Denizlispor-Giresunspor
25-11-2018, 16:08, (This post was last modified: 25-11-2018, 16:20 by maicon_28.)
#73
RE: 13. Hafta Denizlispor-Giresunspor
(25-11-2018, 16:02)sy200028 Wrote: Ses çıkarmanın faydası olacagını düşünmüyorum  süper ligde milyonlarca taraftarı ve lobisi olan renkli takımlar bile hakemden muzdarip ben hakem işini bahane olarak görüyorum özellikle bu sene kendi evimizde kaçtane son dakika golü yedik kendi göbeğimizi kendimiz kesecegiz maalesef en basta son dakika gol yeme işinden vazgeçeceğiz takımda lider yok golü atıyoruz anında yiyoruz yemesekde hepimizn kafasında son dakikada nasıl olsa yeriz düşüncesi oluşuyor git mücadele et hırsını göster hakemden yakınalım topcuların umrunda degil santradan sonra on saniyede gol yemenin izahı olamaz beş dakika rakibi oyalasak taraftar kudurmuş topcular saga sola daliyor tribünler sahaya inecek neredeyse her şey lehimize dönecek ama biz kolayı basarıp ümidi bitmiş takımı yeniden alevlendirdik kaç senedir dikkat ettiniz mi kim beş maç yenilmiş kimin puana ihtiyacı varsa gelip bizden. Üç puanı alıp gitti bence yönetim ve futbolcular şapkasını önüne alıp düşünmeli inşallah hatalarımızdan döneriz bu sene ortalarda bir yerde bitirip takımı dagıtmadan diyorum her sene yap boz gibi takım kuruyoruz takımın dengesi bızuluyor gelecek sene saglam temeller üzerine takımı inşaa ederiz

Bence takımı sahiplenen oyuncular kalmalı. Devir daim olmasın diye Giresun'da para için duran adamı, kadroda tutmaya gerek yok.

Mesela Emre Uğur Uruç'u bugün sayabilirim. Takımda zaten ruh yok, o da yan gelip yatabilirdi hiç itiraz etmeden. Ama tartışmalı kararlar hemen hakemin yanında bitti. Bence bir sahiplenme göstergesi.
Tam tersi birde Hüsamettin'e bak adam 5-6 senedir bizde. Sahadaki sahiplenme duygusuna baksan sanırsın  "kadroyu tamamlamak için Halı sahaya çağırılmış adam" kontenjanından sanırsın..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply


Messages In This Thread
RE: 13. Hafta Denizlispor-Giresunspor - by maicon_28 - 25-11-2018, 16:08

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)