12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor
20-11-2018, 16:08,
#60
RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor
(19-11-2018, 22:21)maicon_28 Wrote: Beyler Adama Ba iyi diyorsunuz da, belki çoğunuz karşı çıkacak ama bence kendisi bal yapmayan arı.

Son vuruşlarda, son seçimlerde çok zayıf kalıyor.
Bence iyi olsa şuana kadar en azından 1-2 asist yapardı. Volkan Okumak'ın 1 senedir ayağına top değmedi, hiç birimizin beklentisi yokken, rakip çocuklardan kurulu Karabük olsa da geldi kanatlarda farkını ortaya koydu.

Adama Ba'nın bize verdiği katkı açısından düşününce Koffi Atta ile arasında kalıyorum.
Bizdeki mallık şu. Ligdeki 1 numaralı rakiplerinden biri olan Gazişehir takımının beğenmediklerini niye alıyoruz ? Gazişehir en ciddi rakiplerimizden biri ve Muhammed Reis olsun, Adama Ba olsun beğenmedikleri, için kadroda düşünmedikleri için bıraktıkları adamlar..
Gençlerbirliği gibi küme yeni düşmüş, bol yabancılı takımdan futbolcu kaparsın bir nebze anlarım..

kanka doğru diyosunda biz iyi derken Giresunspor ve bozbağ standartlarından bahsediyoruz.  Şahsi olarak ben bakıyorum eğer saatçi değilse ona bile şükrediyorum. Bu sene mesela otur arkana yaslan ve topçunun neler yapacağını izle.. öyle bi oyuncu hiç yok yabancılarda ama okafor görmüş taraftarlar olarak bizim için baya baya iyi geliyor. 

Diğer konuda rakibimizin bıraktığı adamı neden alıyoruz.. la rakibimiz olsa yine şükür, geçen sene biz ilk 2 yarışındayken devre arası orta sıralardaki balıkesirin bıraktığı adama balıklama atladık. yani süper lige göre örnek verirsek, sivassporun bepenmeyip satışa çıkardığı oyuncuya galatasaray hemen kapıyor. yada avrupadan sayarsak osasuna yada real betisin beğenmediği adamı barcelona kapıyor... mantık dışı bir durum vallahi. çünkü transferde tek kriterimiz fiyat.. oyuncunun takıma katkı sağlayıp sağlamayacağı gibi endişemiz olmuyor hiç transfer yaparken. oyüzden yıllardır söylüyorum bu takımın hedefi yok bu takım çıkmak istemiyor diye.. ligde hedefin olması için öncelikle transferde hedefin olmalı.
Reply


Messages In This Thread
RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - by kerasus - 20-11-2018, 16:08

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)