12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor
11-11-2018, 15:52,
#37
RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz - Karabükspor
(11-11-2018, 10:59)kerasus Wrote:
(10-11-2018, 21:09)maicon_28 Wrote: abi her gördüğümüz yanlışı eleştiriyoruz şu da eksik kalmasın şunu da söyleyeyim Big Grin

Kumyalı'nın 1 numara olduğunu defalarca söyledim. Hem daha sağlam, daha olgun, daha bütün ve özellikle futboldan daha çok anlayan kişilerin bulunduğu bir grup.
Eleştirim şu : Abi maç boyunca niye arabesk besteler söylüyorsun. Hani yeri gelir arabesk söylersin, o da 5-10 dakika.
Bunlar 90 dk boyunca mıy mıy, arabesk söylüyor. Takımı atağa kaldıracak, gazlayacak bestemiz neredeyse hiç yok.
Yani futbolcu olsam, tam atağa kalkacekken tribünden gelen "Seni seven kalbim sana, deli oluyor anlasana" veya "Geberiyoruz aşkından anla Şanlı Giresunspor" tezahüratını duysam geriye döner yan pas veririm Smile

Repertuarlarını değiştirmeleri lazım. Birkaç tane sözleri basit ama vurucu, gaza getirici tezahürat lazım.
Ve benim bu konuda favorim Göztepe'nin tezahüratı olan "Haydi bastır şanlı Göztepe" tezahüratı, o tarz bir şey olabilir..

Bu maci izlemedim ama soylediklerin genel olarak ulkenin tribün sorunu. Beste ile maca etki etmek diye bisey yok artik günümüzde.  Nedense bizde maci  ile izlemeden besteye eslik etmek istenir tribünde. Oysa tam aksine besteyi falan bosverip maci izleyip tum tribun ayni anda mactaki  olaylara tepki verse cok daha etkili olur. Mesela gol olmasa bile futbolcunun yaptigi şık bi hareketi alkisla hep birden. Bak nasil moral bulur futbolcu. Oysa sen topcunun alkislanacak hareketini hic gormeyip ezbere beste söyleyip durursan futbolcuda kendi halinde takilmaya devam eder sahada.

Bu arada hakemi etkilemek icinde aynisi gecerli. Macla alakasi olmayıp ezbere beste soyledigin macta bisey olunca i...ne hakem diye bagirinca adam sallamiyor bile. Oysa macta her pozisyona anlik tepki verip tereddütte kalacagi her kararda tum stad hep bir ağızdan isliklayinca adam kendi icinde hepten yanlis yaptigi fikrine kapilacak ve senin aleyhinde karar verirken iki kere düşünür hale geliyor. Basketbolda ozellikle avrupa deplasmanlarinda bunu yasiyouz hep.
Kesinlikle dogru ama once trubun liderlerini 2 sene staja yolllamak lazim ingiltereye
Derelili çotanak
Reply


Messages In This Thread
RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz - Karabükspor - by sokakbaşımeyhane - 11-11-2018, 15:52

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)