RE: 8.Hafta | Boluspor 1 - 1 Giresunspor'umuz
ankara zamanında sağlam deplasman kareleri çıkarırdı ama şimdi nekadarı halen aktif bilmiyorum. bildiğim bi turkuaz var bu sitede yazan arkadaş.
bu arada hüsam mı bahadır mı bilmiyorum ama 4-5 senedir hafa bi hüsamı kesebilecek adam alamadıysak biz ciddi ciddi dükkanı kapatıp gidelim beyler. futbol şubeyi falan feshedelim toptan bitsin bu işkence. gayretli falan filan ama yetenek fukarası 2. lig seviyesinde adamı kesemiyorsak niye kasıyoruz hala? belli ki beceremiyoruz bu işi.
hüseyin hocaya gelince. lig sıralamasını değiştirir ama sonucu asla. yani mesela lig sonunda 12-14 aralığında değilde 6-9 aralığında bitiririz ve küçük bi ihtimal play off yaparız belki. ama kesin olan şey seneye yine bu ligde olucaz. hakan hoca kalsaydı da aynı ligde devam edecektik seneye, hüseyin hocaylada aynı. sıralamayı değiştirir ama sonucu asla. o nedenle kim gelecek diye hiç ilgilenmedim açıkçası. sırf alışkanlıktan maç skorunu takip ediyoruz işte. giresunspor sevgisi içimize işlemiş işte, yoksa çekilir tarafı yok valla takip etmenin.
|