8.Hafta | Boluspor 1 - 1 Giresunspor'umuz
09-10-2018, 08:06,
#61
RE: 8.Hafta | Boluspor 1 - 1 Giresunspor'umuz
(09-10-2018, 07:46)sokakbaşımeyhane Wrote: Takimin bolu macinda begenilecek tek tarafi  kayacan disinda yoktu..egri oturup dogru konusalim..bekler sifir hucuma katki..orta saha zayif...abiola tek basina cirpiniyor top gelecek atacak..devre arasi saglam takviyeler lazim

Dediğin gibi beklerin katkısı çok önemli özellikle iç sahada rakip kendi sahasında kapanırken bile bizim beklerimiz hücuma çıkıp orada bi zenginlik yaratma becerisi gösteremediler. Hüsamettin'in yıllardır ne savunma ne de hücum olarak bir şeyler yapmayı beceremediğini biliyoruz. Uğur Arslan da defansif bi oyuncu hücumu pek fazla düşünmeyen yapıda. Savaş ve Bahadır'ı çok fazla izleme fırsatımız olmadı ama şu anki oynayanlardan çok daha hücumcular ikisinin de tekniği önlerindekinden 10 kat iyi,kupa maçında uzatma devresinin bitmesine yakın önde olmamıza rağmen Bahadır topun peşinden depar atıyordu. Savaş da tarz olarak Levent Demiray'ı hatırlattı bana.
Hüseyin Kalpar'ın gelişiyle beklerin değişmesini bekliyorum en azından Hüsamettin'i kessin artık gözlerimiz kanamasın 4 yıldır yeterince çektik bu illetten.
Reply


Messages In This Thread
RE: 8.Hafta | Boluspor 1 - 1 Giresunspor'umuz - by ultras - 09-10-2018, 08:06

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)