6. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ
24-09-2018, 00:32, (This post was last modified: 24-09-2018, 10:29 by bulancak28.)
#50
RE: 6. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ
Başkan Tff 1.ligde deplasman galibiyetleri hep ekstradır ama. Allah'ın Giresun'undan kalkıp gidiyoruz ligdeki en uzak şehirlerden biriyiz. Zeminler berbat, rakipler golü attığı anda yatışa başlıyor. Hiç beklemediğin anda zart diye bir penaltı ya da kırmızı kart görüyorsun tüm dengeler değişiyor vs. çok fazla parametre var yani. 
Emenikeli Karabük haricinde şampiyon olan takımlarda bile ben hiç milleti eze eze 2-3 farklı kazananları görmedim, genellikle hep 1 gol farkı ile maçlar kazanılıyor. Giresunspor standartları için konuşmak gerekirse bence fena değil ki deplasman performasımız artış göstermekte, eskiden iç sahamız tam bir kaleydi, çok zor puan kaybediyorduk. Metin Hocanın oyun anlayışı ile bu biraz değişti, artık iç sahada da deplasmanda da eşit gibi gidiyor.

Maça gelecek olursak bence takım bugün fena değildi. Eksiklerimiz elbette var, zira takımın yarısı sakat. Miraya bir şey demek istemiyorum biliyorsunuz bizim maşallah dediğimiz iki gün yaşamaz çünkü. Altay zor deplasman, buradan her takım 3 puanı alamaz. Bu kadar eksik ve 2 haftadır mağlup olan bir takımın ki Afyon maçı hala içimi sızlatır, Altay gibi bir takımı deplasmanda yenmesi ciddi başarıdır. Öyle ya da böyle ligin güçlü takımlarından biriyiz beyler, bunu gözardı etmeyin. Açıkçası geçen haftadan sonra benim de tüm modum düşmüştü takıma dair, ancak bugün ki galibiyet psikolojik açıdan kalkmamız için çok iyi oldu.
Haftaya Adana'yı kayıpsız geçersek ve inşallah sakatlar da Bolu'ya yetişirse ben yukarıya doğru ciddi bir ivme bekliyorum şahsen.
Reply


Messages In This Thread
RE: 6. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - by bulancak28 - 24-09-2018, 00:32

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)