6. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ
23-09-2018, 22:52,
#43
RE: 6. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ
(23-09-2018, 21:35)maicon_28 Wrote: 3 puan geldi

beyler biz 2.kez Ptt 1.lige çıkışımızdan beri neden deplasmanlardaki maçları g.t zoruyla kazanıyoruz ? Yani 2 ve üstü farkla kazandığımız maç çok nadirdir. Tek farkla son dakikaları sinir stres altında izliyoruz. Cidden vakti olan bunun bir istatistiğini çıkartabilir mi ?
Hatta şöyle bir ekleme yapayım Erkan Sözeri ve Yücel İldiz dönemlerinde bu stresi kaldıramaz son dakika golü yerdik. Metin Diyadin döneminde sinir stres devam ediyor iyi yanı son dakikalarda gol yiyip yıkılma oranımız biraz düştü ( Nazar değmesin )

Yani hocalar değişiyor, futbolcular değişiyor, oyun planları değişiyor senaryo değişmiyor..

Malesef türk futbolunun özelliği bu genel olarak. bugün zaten devre arasına yakın yetişebildim ve açıkçası çok dikkatli izlemedim bile. ama duraklamaları özellikle dikkat ettim, biz daha atak göründük duraklamalarda. işte bu olaya bayılıyorum ben. türkiyede hocaların neredeyse tamamı namağlup takıma karşı deplasmanda öndeyken o dakikalarda otobüsü çeker kalenin önüne. biz nispeten çok daha iyiyiz o konuda. ha kadro olarak hiçbir zaman bulduğunu atıp bize arkamıza yaslanıp maç izletecek takım olamıyoruz malesef. ama çekilmek konusunda metin hoca türk futbolunun çok üzerinde. yani aykutun feneri geçen sene bizim karşımızda bile nasıl yattı hatırlarsanız. başka örneğe gerek yok heralde.
Reply


Messages In This Thread
RE: 6. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - by kerasus - 23-09-2018, 22:52

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)