22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
18-02-2018, 02:59,
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
Giresunspor takımı açık ve net bir şekilde sabote edilmiştir arkadaşlar. Sorumluları kimse Allah bin belasını versin.

İlk bir kaç hafta sahaya yok etmek için çıkan takım, şu anda bu durumdaysa eğer bunun başka bir izahatı yoktur. Aykut,Sinan,Dimitriadis,Hüsamettin ve Anıl'ı hariç tutarım, başımın üstünde yerleri var. Ama geri kalan oyuncuları mümkün olsa yarın kovardım takımdan. Böyle bir adilik olamaz. Resmen oynamıyorlar. Korkishko'yu, Dialiba'yı bilmiyor muyuz biz? Çağlar efendi o küfrü etme hakkını nasıl kendinde buluyor? Para derdinin olmadığını biliyoruz. Ee, o zaman?

İsterseniz Ronaldoyu Messiyi getirin, eğer bir takımda ruh yoksa, takım olma diye bir şey yoksa o takımdan bir b.k olmaz arkadaşlar. Bunu böyle bilin.

------------------Eser--------------------
Berkan--Özgür------Onur----Hüsam

Bu adamlara geçen yıl hepimiz küfretmedik mi? Senden futbolcu olmaz demedik mi? Özellikle hüsam ve esere, nolur s.ktir git bu takımdan demedik mi? Bu forumda bağırdınız da bağırdınız kötü futbolcular, yetersiz futbolcular diye.
Ulan biz bu adamlarla geçen yıl Giresun'da puan kaybetmezdik be. 34 gol yemişiz 34 gol. İç saha da yediğimiz gol sayısı hepi topu 11. Süper lig şampiyonu Beşiktaş bile 30 yemiş o sezon, 14'ü iç sahada. Ha bu adamlar çok mu yetenekliydi? Hayır, ama canla başla yüreğiyle ruhuyla oynayan adamlardı. İnanın, sırf şu takımda Berkan ve Özgür olsa o kadar şeyler değişirdi ki... Boşuna dememişler herkes öldürür sevdiğini diye.
Alın size şampiyon sağ bek Caner Arıcı ve şampiyon sol bek Canberk Dilaver. Vaziyetler ortada. Bu takıma yıldız almayın "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", bu takıma yüreğiyle oynayacak adam alın, genç oyuncu alın, alt yapıdan arkadaşları oynatın. Hata yapsınlar ama çabalasınlar, ruh koysunlar yürek koysunlar, sesimi çıkarırsam namerdim. Ümraniye şu an liderse kadro değerinden dolayı değil beyler.

Taraftar da takım gibi ölmüş bitmiş. Bugün maçı izlerken uyuyacaktım bir ara. Bu adamlar tepki gösterseler ne olur, göstermeseler ne olur. Futbolculara tepki göstermeleri doğru ama, cidden hak edecek oyuncular vardı.

Buradan Bozbağ'a sesleniyorum; şu egonuzu bir kenara bırakın. Evet doğru, takımı çok iyi bir noktaya getirdiniz. Ama transfer konusunda şunu kabul edin, başarısızsınız. Herkes her konuda iyi olacak diye bir şey yok. Geçen yıl şansına Yücel Hoca tuttu takımı götürdü, ondan önce Sözeri. Yönetim de bunlara karışmayarak, takımı karıştıranlar yerine takımın iki emektarını yollayarak, forvet transferini son dakikada menajer itelemesiyle çözeceğini düşündü ama papaz pilav yemedi bu sefer. Takke düştü kel göründü. Son kozunu Yılmaz Vural'ı getirerek denedi ama yemedi. Takım çoktan sabote edilmişti çünkü. Bu vizyonla süper lige çıksak düşeriz zaten. Pek bir şey değişmez.

Neyse, bu seneden bi b.k olmayacağı aşikar. Şansımıza bu sene iki takım küme düştü. Bizim takımda düşmez heralde. Şimdiden senenin planlamalarını yapsınlar. Lütfen bu işten anlayan birileri gelsin bu takıma. Ve Bozbağ, LÜTFEN (Yılmaz Hoca'nın gideceğini varsayıyorum sene sonu) ŞU "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" TRANSFER SEZONUNDA ÖNCE HOCAYI GETİR, SONRA OYUNCULARI AL.
Reply


Messages In This Thread
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - by bulancak28 - 18-02-2018, 02:59

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)