8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK 1-1 Giresunsporumuz
14-10-2017, 20:03,
RE: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK - Giresunsporumuz
(14-10-2017, 20:02)bulancak28 Wrote: Geçmiş olsun. Yine "1" puan.

Bu kez 2 puan kaybetmedik, 1 puan kazandık. İlk yarıdaki oyunun herhangi bir açıklaması yok. İkinci yarı biraz kıpırdasak da yine çok bir şey yapmadık. Frikikten atmasak bulamazdık bir o golü.

Şu hocadaki Dale ve Fatih Atik ısrarını anlamıyorum. Fatih hadi oyuna sonradan giriyorsun direnci arttırmak için de, bu adam ilk 11 oynadığı hiçbir maçta katkı veremedi, el freni oldu durdu. Recep varken Fatih'in ilk 11 çıkması manasız. Dale ise gelişeceğine adam daha da geriye gitmiş. İlk haftalarda servis yapıyordu, şimdi o da yok. Mehmet Akyüz'ün ilk onbir yapması lazım, adamın en azından şutu var, kafa topu var.

Korkishko ve Dialiba da düşüşte, özellikle Korkishko. Bence bir uyarı yemesi lazım. Elimizde Mert Örnek var. Değerlendirilebilir.
Caner'in yokluğunda Berkan idare ediyor. Hüsam yine yok gene yok. Anıl bugün yapmaması gereken hatalar yaptı, şanslı olmasak yerdik. Çağlar'ı beğendim, Brinner'in oynaması taraftarıydım ama Çağlar beni yanılttı.

Sözeri'nin takımında deplasmanda alınan 1 puan bence kötü değil. Bakın görürsünüz, bu Gazişehir çok takım yer, daha Ümraniye,Rize,Elazığ maç yapacak bunlarla. Haftaya Manisa'yı yenip tekrardan bir seri başlatmamız lazım. Bu arada Hoca artık bu sorunlara bir çare bulmalı.

hoca değişiklik sinyali verdi röportajda . ikinci devre asıl kimliğimizi bulduk dedi.
Reply


Messages In This Thread
RE: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK - Giresunsporumuz - by Semih Karahan - 14-10-2017, 20:03

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)