Poll: EN AZ KAÇ TRANSFER YAPILMALI ?
You do not have permission to vote in this poll.
5
61.11%
11 61.11%
6
27.78%
5 27.78%
7
11.11%
2 11.11%
8
0%
0 0%
Total 18 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
25-12-2016, 17:28, (This post was last modified: 25-12-2016, 17:31 by kesap28.)
#1
DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
arkadaslar kotu bır pazar oluyor ama kafa dagıtalım dedım kımler gelebılır kımler gıtmelı yada kımlerı almalıyız hangı mevkılere transfer sart en az kac transfer yapmalıyız sızce bence sag sol bek stoperde onur oynamalı ıgor cıhan var bence oraya tranfer gelmez ama ben ısterım mesela son macta acık secık  defans hattımızı gorduk malesef  ıkı forvet yabancı ve yerlı bır genc forvet ve sag acık on lıberoya turgay ve aynı kalıtede adam olabılır ynı kısacası en az 5 adam ama kalıtelı adam okafor abwo gıtmelı dodod ıgors yedek ve ozgurcanı yedek bırakabılecek bır forvet  ataga cıkabılen orta yapma becerısı olan sag sol bek sonuc ılk ıkıye oynarız :Smileşaka bı yana play off garantı ılk ıkıde zorlanabılır bence neyse ben hayallerımı sızle paylasmak ıstedımSmile
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
25-12-2016, 17:41,
#2
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Başka giden olmayacak diye söyleniyor gidenlerin yerine de en az 3 oyuncu alınacakmış play off hedefleniyorsa yetersiz ama illa 3 oyuncu alınacaksa paraya kıyılıp en iyisi alınmalı okafor salih gibi 5–6 adam alacağına ilk 11 yapacak sağlam 3 oyuncu daha mantıklı.
Reply
25-12-2016, 17:47,
#3
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Devre arası çok transfer beklemeyin. Hem piyasa hareketli olmaz, hem bizim başkan öyle çok paralar vermez.

Eser, Berkan, Igors(Onur), Özgür, Hüsamettin, Panos, Transfer, Recep, Volkan, Abwo (Transfer), Özgürcan (Transfer)

Bu kadroyla oynarız 2. yarı.
Reply
25-12-2016, 18:16,
#4
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
seçenekler 1 olsa direk onu işaretlerim. O da santrafor transferi. 1 transferden fazlasına gerek yok, bu takımın bir şey yapamayacağı apaçık ortada..

Buna karşın bence 4-5 transfer yapılacak.

-1 tane sol bek (büyük ihtimal ismail dinler)
-1 tane orta saha (Yücel hocanın önceden çalıştığı isimlerden biri olur. Nedense içime gökhan alsan gibi duruyor ama antep bırakmaz her maç full oynuyor)
- 1 tane kanat (Isaac Promise olabilir)
- 1 tane santrafor ( ? )
- Belki 1 tane de bedava, boşta oyuncu alınır. Köksal Yedek olabilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-12-2016, 19:17, (This post was last modified: 25-12-2016, 19:18 by emre_1466.)
#5
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Gelecek sezonun takımını kuralım. Bu sene ilk 6 ya girmemiz mucize gibi.Düşme korkusu zaten yok. Alacağımız oyuncular kesinlikle seneye de bizimle olmalı. .
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
25-12-2016, 21:57,
#6
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Bi tane zenci forvet transferi dolanıyor ortada bir kaç güne açıklarlar birde İsmail dinler kesin gibi, ayite tarzı ya da malatyanın yam yamları gibi iki kara çocuk lazım bize Smile defansa igorsa yedek bırakma zevki yaşatacak biri lazım akabinde kanat kesinlikle olmazsa olmaz kaleye de dicemde olmaz, orta sahaaya ileriye dönük birini bulmamız lazım topu dağıtacak bi adam alamadık "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yıllardır, neyse şu gelsin bu gelsin diyoruzda yeni yeni okaforlar gelmesin ...
Başkentten !
Reply
25-12-2016, 22:32,
#7
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Beyler ara transfer dönemi 5-6 oyuncu bulmak zor. Hem çok riskli de olabilir. Ama bu transfer dönemi için ligi tanıyan ve ligde maddi durumda bizden daha kötü olan takımlarda kaliteli oyuncular var. MİY ya da Samsundan iyi oyuncular alınabilir. Transfer sayısı max 3 ya da 4 olacak bence. Ki bu da fazla ama Yücel hoca Gençler tayfasını gönderdiğine göre listeyi hazırlayıp başkana vermiştir bile.
Reply
25-12-2016, 23:14,
#8
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Ben olsam olursa bu sene, olmazsa gelecek sene diye şu anda yaparım transferlerimi.

1) Hüsamın sol bek olduğu yerde balinaya da dönse ismail dinler roberto carlos etkisi yaratır.

2) sağ bek hadi berkan & rızvan idare ediyor diye düşünülebilir ama gelecek sene rızvanın olmadığını düşünürsek devre arası ilk onbir oynayacak bir sağ bek alınmalı. aklıma gelen biri yok, yabancıya da gerek yok.

3) dodo & dimitri ikilisinden dodoya devre arası haydarla iki tane patlatsan oynar da oynamazsa diye transfer yapılabilir. aslında igors milli takımında defans önü oynarken (portekiz maçını izledim, ezik bir takım olmalarına rağmen gayet de iyiydi) biz ısrarla stopere çekiyoruz. ön liberonun sakat olduğu yerde igors geçip, cihancan stoper oynayabilir. daha doğrusu cihancan bütün varyasyonlarda yer alır orada. onur stoperde igors kadar zaten oynuyor. sonuç; stoper veya ön libero transferi konusunda kararsızım.

4) abwo değişik bir adam. tam böyle s.kt.rsn gitsin denildiği yerde yapıyor bir iki asist, değişiyor bütün hava. bugün de olmayacak golün asistini yaptı mesela. abwo & yeşilmen bir şekilde idare eder.

recep ve volkandan memnunum ben. volkanın daha %50sini gördük, ikinci yarı inşallah daha iyi olacaktır.

5) forvet konusunda söyleyecek bir laf bulamıyorum. hepimizin ortak fikri bir ayite, bir de ortalama forvet takviyesi yapılmalı.

6) anlaşılan anıldan da bir cacık olmayacak. eser üst lige çıkmak isteyen bir takımda birinci kaleci olamaz. o zaman alalım soner veya benzeri bir kaleci.

diyelim ki benim bu dediğim devre arası yapıldı ve çıkamadık. ikinci yarı performansına bağlı olarak kadroyu itinayla koruyup gelecek seneye hazır girmek gerekli.

3. ligden düşme potasındayken bile deplasmanına giderdim, takıma olan sevgimden gram kaybetmeyeceğime sonuna kadar eminim ama arkadaş bir de biz görelim şu süper lig denen zıkkımı. ulen 15 - 20 sene önce babam anlatırdı süper lig anılarını, o da haklı olarak unuttu o günleri o kadar senenin üstüne.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
25-12-2016, 23:58,
#9
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Süper Lig i geçtim play off bile göremedik. 10 yıl bu ligde mücadele edip de play off göremeyen takım yoktur.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
26-12-2016, 12:44,
#10
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
Forvete Pedriel, ortasahaya Vedat Bora,sol beke İsmail Dinler isimleri geçiyo,bakalım neler yapacaklar ?
İnadına Giresunspor !!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)