Poll: mustafa kaplan yolların ayrılması dogrumuydu ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
68.42%
13 68.42%
HAYIR
31.58%
6 31.58%
Total 19 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
12-11-2016, 00:47,
#41
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
Sergen yalçınla anlaşıldı haberleri dönüyor facebookda pek inandırıcı gelmedi ya anlaşıldı ise büyük iş yapar yönetim
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
12-11-2016, 01:30,
#42
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
ilk haftalar demek ki hem maçları izleyemememiz hem de nispeten zayıf rakiplerle oynamamız sebebiyle epey yanılmışız veya son haftalarda hoca takımı bildiğiniz sabote etmiş.

bu sezon ilk izlediğim maç ümraniye maçıydı. ilk yarı başabaş geçti diyebilirim, ikinci yarı erken gelen golden sonra rakip zaten dağıldı. herhangi bir eleştirim olmayacak hocaya. tomiçin o maçta harika oynadığını düşünmekle birlikte; takımın beyni olarak görmem sebebiyle özellikle tomiç üzerinden eleştireceğim hocayı.

eskişehir deplasmanı için de çok fazla birşey söylemeyeceğim ama sayın hocam kapanacak olan eskşehir savunmasını tomiçi çıkararak nasıl aşmayı düşünüyorsun? çalım atıyor, ara pası yapıyor, oyunu yayıyor, neden dk 60da tomiçi oyundan çıkarırsın? yorgun olduğunu düşünmüyorum çünkü çıkarken epey morali bozuktu. o maçta recep aydına atıp teke tek bıraktığı pası hatırlarsak takımda o pası atabilecek kalibrede başka adam var mı?

bolu maçında ise ilk yarı bastıran ama aynı şekilde kalesinde sapıkça pozisyon veren bir takım vardı. bence berbat oynayan bir tomiç ve harika oynayan bir volkan okumak vardı. tomiç sahada kalıp fena halde sırıttı, 1-1den sonra ise hala daha oynamaya devam eden volkan okumak çıktı. ki ikinci yarı 55ten sonra yiyeceğimiz gol basbas bağırdı geliyorum diye. hoca ise golü yedikten sonra dk80de oyuna müdahale etme tenezzülünde bulundu.

göztepe maçı için hadi neyse diyelim daha ikinci yarının hemen başında gelen kırmızı kart, düzenin komple bozulması, takımın yorulması derken abwo - rızvan değişikliğine bile eleştri yapmıyorum ama;;;

o bandırma maçı neydi hoca? belki de son 10 senede gördüğüm en kötü takımı izletti resmen. takımın kötü olduğu çok maç izledim son 10 senede ama hiç birinde sayısız net gol pozisyonu vermemiştik kalemizde. düşmenin en büyük favorisi azıcık şanslı olsa ve takımın bence en verimsizi eser azıcık şanssız olsa 5lik yapabilirdi bizi.

takımda forvet olmadığı doğrudur, kalemiz sağlam değil doğrudur, sol & sağ beklerimiz belki de ligin en kötüleri o da doğrudur da elindeki malzemenin geneli bu takımı rahat şekilde play off potasında tutar. ama bandırma maçı gibi performansın olursa pışpışlarlar adamı.

bundan sonra gelecek hoca çok önemli. yok korukır vb kapasite adam olursa ancak ligde kalırız. sergen gibi varlığının camiayı ayağa kaldıracağı bir isim olursa devre arası en az 4 adam akıllı takviye ile ilk iki, olmadı 3-4. sıralardan play offlara kalırız. korukır gelecekse transfer de yapmayalım, nasıl olsa ligde kalmak yeterli. sırasıyla sergen, olumsuz dönüş olursa vefa borcunu ödemesi amacıyla hikmet karaman, o da olmadı elazığdaki mantalitesini çok beğendiğim ogün. başka isim istemiyorum ben.

bu arada kaliteli bir hocaya devre arası yapılacak ''kaleci + sağ & sol bek + forvet'' toplam 4 transfer bizi amacımıza ulaştırır.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
12-11-2016, 11:46,
#43
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
Bozbağ kriterleri söyledi şartları zorlamayacak bir isim gelecek dedi hala sergen yalçın diyorsunuz çoluk çocuğun yazdığı şeyleri buraya taşımayın gözünüzü sevim biraz gerçekci olun. Üstüne de ekledi bu memleketi seven şartlarımızı kabul eden bir isimle anlaşacağız dedi. Bu sözlere göre Bülent Bölükbaşı, Erhan Altın,Engin Korukır isimleri ön planda hepsi bu camiada problemsiz ayrılmış isimler. Kanımca üçünden biri gelecek.
Reply
12-11-2016, 12:01,
#44
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
ben başkan olsam reha kapsalı getiririm..şu an boşta ama 1-2 senedir takım çalıştırmıyor..bilimsel bir adam ben ümitliydim bu adamdan ama bekleyen patlamayı yapamadı yine de düşünülebilir kanımca..
Derelili çotanak
Reply
12-11-2016, 20:12,
#45
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
Erhan Altın'ın bi numarası yok.
Engin Korukır yıllar önce ligin bitimine 3 hafta kala hala neden oldugunu anlayamadigim bir sekilde istifa edip gitmisti.

Ali Eren olsun !)?/?!?!
Reply
12-11-2016, 21:54,
#46
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
Koray palaz gelebilir . Yamak yazın görüştü kendisi ile. Futbol birikimi üst seviyede bir antrenör . Alt yapıya çok önem veren bir isim. İleri seviye için bize biçilmiş kaftan . Hem az para hem çok iş. Diğer ihtimal bülent bölükbaşı gelsin isterim. İyi futbol oynatıyordu. Tanınmş isimler bu ligin kaşarlanmış antrenörleri . Metin diyadin keza çok topçu getirir bizi bitirir. Ama başkan yine cavcav ile görüşür gençlerbirliği ile çalışmış bir hoca gelir. Ama ilerisi için sabredersek koray palaz yok bu sene bize iş yapsın derse bülent bölükbaşı.
Reply
13-11-2016, 19:22,
#47
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
Yücel Ildız hayırlı olsun.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)