29.Hafta | Karşıyaka 2 - 1 GİRESUNSPOR
15-04-2016, 02:38,
#61
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
bence sinirle çok buyuk tepkıler verıyoruz kart ıptal etmek urun almamak kufur etmek bence yanlıs sezon basında kume dusmeyelım yeter dedık sezon ıcınde sampıyonluk konustuk hatta ıkı kere elımıze geldı lıderlık ama ıstemedük sımdıde play off ıcın oynuyoruz bır bence bu lıgın altında bır butceye sahıbız ve bu lıgde dusmemeye oynayacak bır kadroya sahıbız yabancılarımız vasat ama takım kalıtesının ustunde bır performans sergılıyor ve bu takımın basındakı hoca bu lıgdekı en ıyı hoca sıralamasında bence ıkıncı bakın bu lıgın en cok para harcyan takımları karsıyaka ve goztepe durumları ortada karsıyaka dustu kurtaramaz ımkansız bence goztepeyıde goruruyoruz ıste bız bunların 4 te 1 kadar bıle para harcamadan bence play off oynayacagız oynamasakta hıc olmassa 3 sene once sampıyoblar lıgı hedefı koyan orduspor gıbı olmayacagız ben hocanında yonetımınde ıyı oldugunu dusunuyorum karta alıcam storedan urunde kombınede benım nacızane gorusum bu katılmayabılırsınız herkese tşk eder ıyı geceler dılerım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
15-04-2016, 08:48,
#62
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
(15-04-2016, 02:38)kesap28 Wrote: bence sinirle çok buyuk tepkıler verıyoruz kart ıptal etmek urun almamak kufur etmek bence yanlıs sezon basında kume dusmeyelım yeter dedık sezon ıcınde sampıyonluk konustuk hatta ıkı kere elımıze geldı lıderlık ama ıstemedük sımdıde play off ıcın oynuyoruz bır bence bu lıgın altında bır butceye sahıbız ve bu lıgde dusmemeye oynayacak bır kadroya sahıbız yabancılarımız vasat ama takım kalıtesının ustunde  bır performans sergılıyor ve bu takımın basındakı hoca bu lıgdekı en ıyı hoca sıralamasında bence ıkıncı bakın bu lıgın en cok para harcyan takımları karsıyaka ve goztepe durumları ortada karsıyaka dustu kurtaramaz ımkansız bence goztepeyıde goruruyoruz ıste bız bunların 4 te 1 kadar bıle para harcamadan bence play off oynayacagız oynamasakta hıc olmassa 3 sene once sampıyoblar lıgı hedefı koyan orduspor gıbı olmayacagız ben hocanında yonetımınde ıyı oldugunu dusunuyorum karta alıcam storedan urunde kombınede benım nacızane gorusum bu katılmayabılırsınız herkese tşk eder ıyı geceler dılerım

Lamı cimi yok. Bu Karşıyaka'yı Çemişgezekspor yenerdi. Bu kadar Bu sene 3. skandal maç oldu bu. Şu maçı alamayan takım otursun kıçının üstüne.
Reply
15-04-2016, 09:09,
#63
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
şimdi ben trilyoner bi işadamı olsam bile bu klübe sponsor olmam arkadaş. çünkü markamı iyi temsil etmiyor. play oynama fırsatı varken gidip saçma sapan puanlar dağıtıyor çıkmamak için. oysa play off oynasa benim markamda çok daha göz önünde olacak. kısacası klübün marka değerini düşürdüğü gibi sponsorlarıda engelliyor bozbağ. sonrada para yok diye ağlar. harbiden yetti artık bu vizyonsuzluk. para harcamak istemiyosan otur köyünde tavuk falan besle. yeter "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu ne ya?
Reply
15-04-2016, 09:43,
#64
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
Dünkü yediğimiz ikinci golü herhalde FİFA,UEFA,TFF vs tüm futbolla ilgili kurumlar alıp seminerlerde,toplantılarda ne bileyim futbolla ilgili etkinliklerde " Bir takım böyle bir golü nasıl yer " şeklinde ilgililere gösterebilir.

Allahını seven birisi açıklayabilirmi böyle bir gol bu ve benzeri liglerde yenilirmi ? İddia ediyorum Giresunspor U-16 takımı bu golü yemezdi.

Birde bu ligi tanımayan biri bu maçı izlese Giresunspor için herhalde iki üç kademe alt lig takımı öngörüsünü koyardı.

Sonuçta dünkü maç beni futboldan soğuttu akabinde aciz bir topluluk izleyerek psikolojimide bozdu.

YAZIKLAR OLSUN..........
Reply
15-04-2016, 15:40, (This post was last modified: 15-04-2016, 15:40 by cotanak88.)
#65
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
(14-04-2016, 23:24)yirmisekiz Wrote: Biz oyuncu transfer ederken yetenekten ziyade karakterli olmalarina dikkat ediyoruz.

Bunlarin karakterine s...ayım.  Biz karakter istemiyoruz. Sahada adam gibi top oynayacak oyuncu istiyoruz. Yeter lan bi karakterli oyuncu toplulugu masali tutturdunuz.

Ulan nu Karsiyakayi bugun 3. Lig takimi yenerdi. 3 oldu lan 3. Elazig Erciyes ve bu. İyi ki bir Vedat piyangosu vurdu. Yoksa simdi kume duesmemek icin yirtiniyorduk
Katılıyorum. önceki senelerde hatırlayanlar bilir alacağı paradan feragat eden oyuncularımız vardı şimdi 3-3 lük biten erciyes maçından sonra altınordu maçını kazanan oyuncular soyunma odasında sıra sende başkan diye yüzsüzse tezahurat yapabiliyor. Bu mu çok karakterli oyuncularımız? şimdi ise düşmüş bir takıma yenildiler takım olarak altınordu ve adanademir maçının primlerinden vazgeçsinler de göreyim karakterlerini ??
Reply
15-04-2016, 19:33,
#66
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
ne karakteri yahu? transferde tek kriterimiz fiyatı. eğer ucuz bulmuşsak ne yeteneğine bakarız ne karakterine nede takımın ihtiyacı olup olmadığına. e tabi oyuncular kazma çıkınca bahane hazır, biz karakterli oyuncular arıyoruz. yersen. nerden anlıyosun karakterini? elinde karakter ölçer alet falanmı var? ayrıca karakter dediğin görecelidir. kime göre karakterli mesela?
Reply
15-04-2016, 19:50,
#67
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
Erkan sözeri bu ligin üst sıraların hocası değil kritik maçları alamadı ben eskidende beğenmiyordum şimdide beğenmiyorum hoca arıyorsanız bakın alanyaspora bu ligin hocasını görürsünüz
Derelili çotanak
Reply
15-04-2016, 22:52,
#68
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
Valla karakterli futbolcu toplulugu kume dusmus samar oglani olmus takimi yenen futbolcu toplulugudur
Reply
16-04-2016, 01:39,
#69
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
Bunu herkes söylüyor maalesef doğru, Vedat i çıkar otomatikman düşme adayı bu takım.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
16-04-2016, 02:08,
#70
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
(15-04-2016, 19:33)kerasus Wrote: ne karakteri yahu? transferde tek kriterimiz fiyatı. eğer ucuz bulmuşsak ne yeteneğine bakarız ne karakterine nede takımın ihtiyacı olup olmadığına. e tabi oyuncular kazma çıkınca bahane hazır, biz karakterli oyuncular arıyoruz. yersen. nerden anlıyosun karakterini? elinde karakter ölçer alet falanmı var? ayrıca karakter dediğin görecelidir. kime göre karakterli mesela?

Aynen öyle sene başı Berkan ve özgür transferleri karaktere falan bakmadı yani Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)