ZTK.H Grubu 4.Maç Fenerbahçe - GİRESUNSPOR
14-01-2016, 14:50,
#61
RE: ZTK.H Grubu 4.Maç Fenerbahçe - GİRESUNSPOR
Fener maçlarını saymıyorum.Onlardan iki maçda yediğimiz 8 golü çıkarıyorum.5 maçda 6 gol yemişiz 2 gol atmışız.
Her seferinde yazıyorum yazacağımda Vedat Muriç bu şekilde oynamaya devam ederse gol atamaz.
Fener maçı için ise kaliteli ve iyi bir takımla oynuyoruz.Bu takım beğen veya beğenme ülkenin en gözde takımlarından.İnsan azim eder.İki kişilik oynar.Üç kişilik koşar.Yanlış düşünüyorsam, diğer takımların mücadelelerine bakıyorum bu şekilde.Bizim takımınsa 6sı iyi ise 5i kötü oynamış iki karşılaşmada da.Ayıptır.Kastamonu bile GSye karşı tek kale oynadı hakkını yediler mağlup oldu.Siz o oyunculardan daha mı iyisiniz ? Adam gibi oynayın yenilin kimse laf etmez.
Kupaya bizim gibi bakan başka bir takım yoktur herhalde.15milyon liralık borç tamam borçda komik bir rakam yani.Diğer kulüplerin bu borcun 4 5 katı borcu var bizden çok daha iyiler.Kupadan gelecek paraya bizi muhtaç edenin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Fenerden 6 yemek değil Cizre'ye Tuz'la ya hemde kendi sahamızda yenilmek hiç keyifli bir durum değil.Bu kadar hedefsiz, 3ün 5in hesabı yapılacaksa kalınmasın kupaya.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
15-01-2016, 00:05,
#62
RE: ZTK.H Grubu 4.Maç Fenerbahçe - GİRESUNSPOR
Takım şuanda sıralama olarak çok iyi yerde. Şimdi tam iyi transferler yapma zamanıdır bence. Bu fırsat elimize bir daha geçmez. Bence 2.yarı daha zor bir sezon olacak. Takıma acil forvet lazım.
Dereli'li
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)