Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
29-03-2016, 11:31, (This post was last modified: 29-03-2016, 11:35 by kerasus.)
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
bukadar olaya rağmen derken, olayların tamamını gereksiz yere çıkartan trabzondu zaten. giresundaki maçta yöneticilerimiz şeref tribününü trabzonlu yöneticilere bırakmış ve kendileri merdivenlerde oturdular. buna rağmen trabzonlu yöneticiler adice şerefsizce açıklamalar yaptılar yok hayatımızı zor kurtardık diye. giresundaki maç öncesi göt korkusuna dostluk mesajları verip rövanşta trabzonda her türlü pislikleri yapan yine trabzon yönetimiydi. ozamanlar kendi yöneticilerine de bunları söylemediysen gelipte masal anlatma burda.

kısacası bu maçta bir kez daha göründüki trabzon pislik yapmadığı sürece hiçbir olay çıkmıyor. 2 takım arasındaki gerginliğin tek sebebinin trabzon olduğu bir kez daha anlaşıldı.
Reply
29-03-2016, 11:50, (This post was last modified: 29-03-2016, 11:52 by Kadir İnan.)
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Kardeşim o olayların çok öncesi var. Bahsettiğin sezonki ilk maçı hatırlayalım. İki takım ilk kez Hayri Gür'de karşılaştı ve yanlış hatırlamıyorsam Trabzonspor o maçı 66-62 veya 68-62 gibi bir skorla kazanmıştı. O maçı yaklaşık 50 kişilik Giresun taraftarı batı pota arkası üst tribünde izledi. Ve maç bitince sadece klişe olan ve her takıma yapılan koyduk mu? tezahüratını duyan Giresun taraftarı sadece çocukların ve ailelerin oturduğu tribüne yabancı madde yağdırmaya başladı. Olaylar bu maçla beraber başladı ve Giresun'un ikinci maçta karşılık vermesiyle devam etti. Biz bu dostluk mesajlarını (en azından şahsım ve çevremdeki bilinçli Trabzonspor taraftarı adına konuşuyorum) o zaman da verdik. İsmail Çevik'in kazanılan bir maç sonucu sosyal medyada koskoca Trabzonspor camiası hakkında yazdıkları ne kadar yanlışsa, Trabzon'daki maçta bizim taraftarın annesine küfretmesi de o kadar yanlıştı. Kaldı ki o maçtan sonra İsmail'in annesinin kanserden vefat ettiğini öğrenmiştik. Burda yapılanlar ne kadar yanlışsa Giresun'da yapılanlar da o kadar yanlıştı. Bu maçlarda El Amin, Zuza, Pinkney, Alex Gordon, Ofoegbu gibi oyuncular oynadı. Onların kafasında ne gibi bi imaj oluşturduk hiç düşündünüz mü? Bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yendiyse bunu iki taraf beraber yedi. Kimse haklı veya haksız değil, bir tarafın buna dur demesi gerekiyordu ancak herkes kavgayı seçti. Gelinen durumda sonuç olarak en azından kulüpler arasında dostluk sağlandı ve Giresun takımı Hayri Gür'de ayakta alkışlandı. Bundan sonraki süreçte Giresun'da oynanacak maçlarda eminim ki aynı olaylar tekrarlanmayacaktır ve iki takım da tribüne çağırılacaktır.

Son olarak lige çıktığımız sezondan beri Giresun'un çok iyi bir basketbol şehri olduğunu savunmuş ve lige çıkmasını hep istemişimdir. İnşallah geride kalan haftalarda iyi sonuçlar elde edip ligde kalırsınız, ülke basketbolunun Giresun gibi şehir takımlarına ihtiyacı var. Ligde kaldığınız sürece yeni salon için de çalışmalar başlayacaktır bence. Emin olun birçok Trabzonspor taraftarı benim gibi düşünüyor bu konuda.
Reply
29-03-2016, 13:50,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
ben özellikle yönetim açısından bakarım kimin ne yaptığına. taraftar dediğin binlerce kişiden oluşur. her birinin sağduyulu olmasını bekleyemezsin. oyüzden taraftarların yaptıklarına değil yöneticiler ne yaptılar bu gerginlik sürecinde ona bakarım ben. çünkü ortada klüpler arası kavga varsa bu yönetimden kaynaklıdır. oyüzden ben sana görüleni değil, asıl sebebi söyleyim istersen. öncelikle sizden örnek vereyim. futbolda fenerbahçe ile zorlu ve çok çok önemli bir seriye girseniz lobi avantajı kimde? hiç tartışmasız fenerbahçede. kimin arkası daha sağlam? tabiki fenerbahçe. güçlü taraf fenerbahçe olduğuna göre 2 taraf arasındaki gerginlikte kim bundan avantajlı çıkacak? tabiki fenerbahçe. hah işte bunu basketbolda trabzon-giresun eşleşmesine vurunca yön değiştiriyor. futbolda fenerbahçe için saydıklarımız burda trabzona dönüyor. o zamanki takımların performanslarına bakınca sahada bileğinin hakkıyla mücadele ederek bizi eleme ihtimaliniz yoktu. tek şansınız gerginlik yaratıp lobinizi kullanmak olabilirdi. sizde bunu yaptınız ve kazandınız. şimdi ise gerginlik yaratmaya ihtiyacınız yoktu ve dostça bir maç oldu.
Reply
29-03-2016, 14:07,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Çok farklı açılardan bakıyorsun. O zamanki Trabzonspor'un yönetimiyle şimdiki yönetim farklı. Bir kavga olduysa eski yönetimle oldu. Yeni yönetim üzerine düşeni yaptı ve buzların erimesi için gerekli adımları attı. Futbol takımıyla basketbol takımı malesef bir çatı altında değil ancak basketbol takımının yönetimini de Muharrem Usta oluşturdu herşey ondan soruluyor. Lige çıktığımızdan beri hiçbir takımla aramızda olay çıkmadı özellikle geçen sene Avrupa'da finale yürürken bazı takımlarımız salonlarında küfür yağmuruna tutuyordu bizi. Kulübün genel olarak görüşü değişti. Futbolda mesela geçenlerde oynadığımız Galatasaray maçında olanları biliyorsun. O gün kulübün başında Hacıosmanoğlu olsaydı televizyona çıkıp sağa sola sallardı tehditler yağdırırdı. Ancak Muharrem Usta süreci çok iyi yönetiyor. Geldiğinden beri hiçbir kulüple sürtüşme olmadı ve olmayacak.

O yıl Giresun'da oynadığımız maçlarda Muharrem Usta da vardı ve saldırıların ortasında kalan ekibin içindeydi hatta kapalı bi odaya alınmışlardı. Bak iki gün önce İstanbulda bi konuşmasında bundan bahsetti saldırıya uğradık dedi ama bizim taraftar da içerde aynısını yaptı burda iki tarafın da hatası var dedi. Nasıl bir lobiden bahsediyorsunuz anlayamadım orta sahadan üçlük atan Gordon'un basiretini mi bağladık? 40 saniye kala oyuncunuz topu oyuna sokarken Gordon yerine topu Alican'a atıp bomboş smaç basmasını ve sakatlık geçirdiği esnada sahaya girmenizi biz mi sağladık? Gordon ikinci maçta son anlarda bomboş bir üçlük kaçırdı onu atsa 2-0 ile lige çıkacaktınız. Yani herşeyi lobiye bağlamaya gerek yok 31 saniye kala sahaya girmeseydiniz ufak da olsa bi ümit olabilirdi erken bir üçlükle.

Gelmiş geçmiş olaylar. Burda da orda da bir sürü tatsızlık oldu burdaki maçta kenara gelen her oyuncuya tükürük yağdı bunlar iğrenç şeyler ve son bulması lazım.
Reply
29-03-2016, 16:40,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Dostluk işleri güzel iyi has da bunları taraftarla yapmak lazım. Ben Trabzon'a gidip maç izleyemeyeceksem Trabzonlular buraya gelemeyecekse dostluk kurmanın anlamı yok.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
29-03-2016, 18:24,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Önce yönetimlerin barışması lazım ki bu barış sağlandı. Sıra taraftarlarda.
Reply
29-03-2016, 22:56,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Gs maçının biletleri satışa çıktı mı ve ne kadar
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
29-03-2016, 23:22,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Dostluk da saçma düşmanlık da. Bir bizim takim var bir de digerleri. Ts-Gs-Fb-Bjk... Bizim icin hepsi ayni. Hicbiriyle isimiz olmaz.Yalniz benim anlamadigim sey, Trabzon da bir Fenerbahçe edebiyati var. Biri Trabzona bir sey dese hemen tepki belli. Bunlar Fenerli. Ne komik
Reply
30-03-2016, 11:22,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Gs maci tam bir firsat 2 eurocup maci arasina denk geliyor
Reply
30-03-2016, 13:36,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
(30-03-2016, 11:22)yirmisekiz Wrote: Gs maci tam bir firsat 2 eurocup maci arasina denk geliyor

aynen öyle galatasaray yorgun gelecek giresuna çoğu oyuncusunu dinlendirecek bizde tony cracker oynarsa fenerbahçe maçı gibi bir maç bekliyorum tabi sonucu farklı olacak Smile3 büyüklerden 2 sini üzeceğiz bu sene. o diilde bilet fiyatları hala açıklanmadı.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)