Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
15-01-2016, 18:52,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
maç istatistiklerine bakınca çokta umutlanamıyorum. bu maçı eksik rotasyona rağmen değil, eksik rotasyon sayesinde kazandık. çünkü mutlu ve can bu takımın olmazsa olmazlarından. dün onca eksik oyuncu varken gökhan pekala şans bulabilirdi ama adam yerlilere takıntılı. tufan önen yunus çankaya buğrahan gencer ve şimdide gökhan yazıcıoğlunu kaybettik. hepsi ahmet efendinin anlamsız takıntısı yüzünden. kesinlikle bi psikoloğa görünmesi lazım hasta çünkü. takıma bukladar katkı sağlayacak oyuncuları sırf türk oldukları için oynatmamanın akla mantığa sığar tarafı yok. mutlu ve canın dünkü katkısını gördünüz. her türlü iddiasına girerim bundan sonra bu iki oyuncu yine şans bulamayacaklar.

mutlunun zaten alternatifi yok takımda. ve bu yüzden adam mutluyu oynatmamak için pivotsuz oynatıyor takımı. pivotsuz basketbol olmaz arkadaş olmaz. mesela 2.ligde takımların 2 yabancı hakları vardır ve birisi mutlaka pivot olur dikkat ederseniz. çünkü pivot mevkii çok önemlidir ve oraya çok sağlam birini bulmak lazım o nedenle yabancı haklarını pivot ve oyun kurucudan kullanır her takım. biz ise ahmet efendinin takıntısı yüzünden artık pivotsuz basketbol oynamaya çalışıyoruz. böyle bir saçmalık olmaz.

can ise her girdiği dakikanın hakkını fazlasıyla veriyor. inanılmaz formda. özellikle savunmada müthiş enerji koyuyor maça. hele bu maç süre buldukça hücumda da nekadar etkili olduğunu gösterme şansı buldu. ama malesef bu süre bulduğu ilk ve son maç olacak. çünkü tc vatandaşı. ivanov ise gördüğüm en kazma oyunculardan biri fakat bi şekilde şans buluyor çünkü yabancı. keza gökhan şirin yeni transfer ama 1 dk bile süre alamadı henüz. şaka gibi gerçekten.

diğer maçlarda üçlük ve ikilik yüzdelerimiz birbirine çok yakın olurdu. çünkü pivotsuz oynadığımız için canı isteyen üçlük sallıyordu herhangi bir hücum organizasyonu olmadığından. bu maç ise mutlu olunca %50 ile üçlük attık. çünkü sallamasyon değil daha planlı ve doğru atılan şutlardı. hücumda sıkışınca mecburiyetten fırlatılmış toplar değil. fakat 2.yarı nedense yine kaos basketboluna geri döndük. mutluya kesinlikle top inmedi. koskoca 2.yarıda sadece tek bir tane top kullanabildi mutlu. ilk yarıda 9 sayı idi maçıda 9 sayı ile tamamladı. buna karşılık crocker ve hosley aşırı derecede 2 sayılık atışa sahipler. sebebi tabiki kaos basketboluna döndüğümüzde yabancıların içeriye penetreleri. isabet sayıları ise mutlu ile aynı.

takım iyi oynarken sahada herşey bizim istediğimiz gibi giderken neden bozuyor neden bidaha kaos basketboluna dönüyor bir türlü anlam veremiyorum.
Reply


Messages In This Thread
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by djodom - 28-11-2015, 20:10
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by kerasus - 15-01-2016, 18:52

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)