Yabancı sınırı kaldırıldı!
07-01-2015, 19:05,
#11
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
Süper Lig'den düşen takımların isterlerse yabancıları muhafaza edebileceği açıklandı. PTT1.lig'de oluşacak haksız rekabeti gidermek amacıyla yüksek ihtimalle yabancı sayısı 5'e çıkarılacak. Önümüzdeki 2-3 güne açıklanır.
Reply
07-01-2015, 22:11,
#12
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
spor toto 3.ligin kaldırılacağı söyleniyor bilginiz varmı
Reply
08-01-2015, 13:08,
#13
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
(07-01-2015, 19:05)OnlyTurk Wrote: Süper Lig'den düşen takımların isterlerse yabancıları muhafaza edebileceği açıklandı. PTT1.lig'de oluşacak haksız rekabeti gidermek amacıyla yüksek ihtimalle yabancı sayısı 5'e çıkarılacak. Önümüzdeki 2-3 güne açıklanır.

yabancı sayısı zaten 5 bu ligde 3 yabancı artı 2 tane Türki cumhuriyetlerden oyuncu oynatıyorsun azeriler,özbekler yabancı olmaktan çıkacak sadece aynı hesap.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-06-2015, 09:31,
#14
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
Hey gidi dün akşam Kırgızistan - Avustralya maçı vardı Anton Zemlianukhin ilk 11'de oynadı milli takımda 90 dakika sahada kaldı özlemişiz.....
Football Manager Researcher
Reply
07-07-2015, 19:50,
#15
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
Süper Lig'den dikkat çeken transferler geliyor. Podolski, Nani, Mbia, Etoo.. Sayı arttı ama önemlisi kalite de artıyor gibi..
Reply
17-09-2017, 13:50,
#16
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
Son günlerde sıkça dile getiriliyor bu yabancı konusu.Son olarak Cumhurbaşkanı'da konuya dahil oldu.Yabancı sayısı belli bir sayıda tutulabilir dedi.Türk futbolcularının gelişmesine önemli bir darbe vurduğu gerekçesi ile yabancı sınırlaması yeniden gündeme geldi.Büyük ihtimal ile sınır yeniden gelecek Türk futboluna.

Kendi fikrim; Türk oyuncusunun gelişmesi yabancı sınırı ile alakalı değil eğitim ile alakalı.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-09-2017, 13:56,
#17
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
rekabet ortamında bile kendini geliştirmek için hiçbişey yapmayıp an yerli oyuncu, yatarak para kazanacağı ortamda ne diye kendini geliştirsinki? ki zaten asıl komik olan şey futbolu yönetenlerin hiçbir zaman futbolu geliştirmek gibi bir amaçları olmamışken şimdi böyle komik bahanelerle yabancı sınırı getirmeleri. muhtemelen emre gibi arda gibi rte yalakaları reise çıkıp yalvarmışlardır. birde reis zaten fenerli ve şuanda rakipleri aldıkları yabancılarla uçtu gidiyor. önce onları bi frenlesinler, sonra aziz istediği zaman tekrar serbest bırakırlar yabancıyı.
Reply
17-09-2017, 16:53,
#18
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
sanki senelerdir yabancı serbestti de bizim Türkler oynamıyordu ve biz her sene Dünya Kupasına gidiyorduk bu bahane tabi asıl mesele siyaset futbola bulaşmıyor diyenler ortada birşey yok iken Rıdvan Dilmen çıkıyor sahada İstiklal Marşını söyleyecek oyuncu yok diyor sonra aynı Rıdvan kademeli olarak azalsın diyor ki bu Rıdvan yabancı serbest olsun diyen adam ve final reis çıkıyor Rıdvan'ın ağzı ile konuşuyor Big Grin ülkenin özeti.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-09-2017, 19:13,
#19
RE: Yabancı sınırı kaldırıldı!
bence en güzel böyle devam yani sınırsız olacak ama federasyon basketboldaki gibi teşvik verecek. Tabi basketboldaki gibi küçük bir meblağ olmayacak. Atıyorum şartları tutturmuşsa bir sonraki sezon anadolu takımları sadece teşvik primiyle 2-3-4 futbolcu alabilecek. bjk-fb-gs-ts falan için de en azından 1 transfere finansman sağlayacak bir miktar olacak bu ödül.

Zaten federasyon ota,b.ka para harcıyor. Hatta kulüplerden bile ceza parası diye para topluyor.

Tabi kriterleri detaylandırırlar ama işte kademeli olarak ödülleri belirleyecekler.

ortalama x dk ve üstü - 5 milyon euro
y-x dk arası - 3 milyon euro
z-y arası - 1 milyon euro gibi

bir tercih meselesi. İstersen hiç bunları kafayı takma full yabancı oynat.
İsteyen para kazanmaya bakar. Ffp kıskacındaki takımlar için havadan gelecek 5 milyon euro süper olur. Hea oynatmazsa da kendi bileceği iş ona göre yapar planlarını. Anadolu takımları içinde süper olur.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)