Passolig e-Bilet
13-06-2014, 22:56,
#11
RE: Passolig e-Bilet
http://www.giresunsporgazete.com/haber_d...berID=8158 haberde 15 tl passolig kartının 7 tl si kulübe kalacak diyor...
Reply
14-06-2014, 00:57,
#12
RE: Passolig e-Bilet
Kulüp bu uygulamadan zararlı mı karlı mı ?
Niye yarıdan fazlası bankaya kalıyor.Verdiği hizmet nedir ?
Sadece kart parası 15 lira ise niye o parayı vereyim bir karta ?
Ayrıca yüklememi yapacağız ?Yapacaksak kaç lirası bankaya gidiyor ?

Bu nasıl bir saçmalıktır "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-06-2014, 01:51,
#13
RE: Passolig e-Bilet
Passoligi kaç kişi alacak da kulüp para kazanacak? Bu takım normal zamanda üst üste 2 maç kazansa sonraki hafta stad full doluyor zaten yani normal sistemde o parayı biz fazlasıyla çıkartıyoruz.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
14-06-2014, 12:59,
#14
RE: Passolig e-Bilet
15 tl nin 15 tlsi klube kalsa yine de almam.
Reply
12-08-2014, 15:14, (This post was last modified: 12-08-2014, 15:15 by mvsr.)
#15
RE: Passolig e-Bilet
Passolig yarın (13.08.2014) çotanak storede kurulan standa başvuru ve alımı başlıyor.Kart sahibi olmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Quote:Bildiğiniz gibi 2014-2015 sezonunda Passolig kartı olmayan Süper Lig ve PTT 1. Lig müsabakalarına giriş yapamayacaklardır. 2014-2015 Sezonunda uygulanmaya başlayacak olan Passolig kartları için 13/08/2014 Çarşamba günü Çotanak Storede kart basımına başlanacaktır. Taraftarlarımız üzerinde TC. kimlik numarası olan fotoğraflı bir kimlik kartı ile gelerek 15,00 TL karşılığında kartlarını anında alabileceklerdir. (Kimlikteki fotoğraf güncel olmalıdır. Eğer güncel bir fotoğraf değil ise yeni bir fotoğrafınızı yanınız da getirmeniz rica olunur) Yoğunluk yaşanmaması için taraftarlarımızın bir an önce kartlarını çıkarmaları rica olunur
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-08-2014, 18:15,
#16
RE: Passolig e-Bilet
Kartlarini aninda alabilecekler ne demek yav? Biz haftalar once netten basvurduk ama hala basim asamasinda. Yapacaginiz isin...
Reply
13-08-2014, 01:18,
#17
RE: Passolig e-Bilet
Arkadaşlar şimdi bende şöyle bir durum var, karta başvuru yaptım ama henüz gidip parasını bankaya yatırmadım. Acaba parayı gitsem Çotanak Store'da ödesem, yaptığım başvuru üzerinden alınabilir mi kart ?
Reply
15-08-2014, 10:11,
#18
RE: Passolig e-Bilet
Quote:E-BİLET VARSA ALKARALAR YOK

Futbol kamuoyunun bildiği üzere "tribünlerdeki şiddeti ve düzensizliği önleme" iddiasıyla ortaya atılan E-Bilet/Passolig sistemi yeni sezonla birlikte uygulamaya konacak ve statlarda maç izleyebilmenin tek yöntemi haline getirilecektir.

Şiddet önleyici bir saikle hazırlandığı öne sürülen bu sistemin, taraftarları kredi kartı edinecekleri bir bankaya müşteri haline getirmeye ve bu kredi kartını işletebilmek için de ekstra meblağları gözden çıkarmaya mecbur bırakmasıyla şüphe götürmezcesine nurtopu gibi yepyeni bir rant çarkı oluşturma ve taraftarı müşteriye dönüştürme niyetinde olduğu aşikardır. Hele bu bankanın elinden 15 yaşındaki çocukların kanı, cebinden ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlarının alınteri akan bir hükümetle yakın ilişkilerde bulunan Çalık grubuna ait Aktif Bank olması E-Bilet'in yaydığı pis kokuları tümden katlanılamaz bir boyuta taşımaktadır.

Bir kez daha vurgulamak gerekirse, "tribünlerdeki şiddeti önleme" şiarıyla uygulamaya konulan E-Bilet sisteminin bizler adına en ironik ve aynı zamanda en üzücü boyutu ise bir gün olsun ne rakip taraftarlara ne sahadaki emekçilere karşı tek bir yüz kızartıcı eylemde bulunmamış; her türlü şiddet ve holiganizm biçiminin birinin bin para olduğu ülke futbolunda kulübüne sportmen tavırları nedeniyle 4 milyon TL ödüllü CentilmenLig'i kazandırmış -ki hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı dünyada bu ödül de 19 Mayıs stadının güvenlik sistemlerinin ve kameralarının geliştirilmesine yönelik olarak kullanılmıştır-, küfürü tümüyle dışlamış; hakarete, ayrımcılığa kime yönelik olursa olsun prim vermemiş bir "örnek tribün" niteliğiyle akademik çalışmalara konu olmuş Gençlerbirliği taraftarlarının, bu sistemin bayraktaşıyıcılığını yapan İlhan Cavcav tarafından bizzat cezalandırılmasıdır. Taraftarına yönelik bir düzenlemeye ihtiyaç duyacak belki de son kulüp başkanı olan İlhan Cavcav'ın, E-Bilet'e yönelik bu anlaşılamaz azmi ve arzusu, bu sistemin arkasındaki kirli para ilişkilerini kör göze parmak sokarcasına açığa vurmaktadır.

Gençlerbirliği'ne olan sevgimiz ve bağlılığımız sual edilemeyecek derecede özeldir. Ancak bizim Gençlerbirliklilikten ve Alkaralılıktan anladığımız da yalnızca en üst klasmandaki futbol takımına eşlik etmekten ibaret değil; bunun ötesinde ahbaplarla gönül gönüle verdiğimiz bir beraberlik halidir. Beraberliğimizi bozmaya da E-Bilet gibi taraftarı sömürülecek bir metaya dönüştürmeyi amaçlayan bu sistem mani olamayacak; kimi zaman ekran karşısında kimi zaman altyapıdaki bebelerin ardında kimi zaman da topun elle oynananında birliğimiz vücut bulacaktır.

Alkaralar kuruluşundan bugüne dek üyelerinin hür iradesini her türlü karar mekanizmasının üzerinde tutmuş, hiçbir zaman hiyerarşik bir örgütlenme hali içerisinde olmamıştır. Gençlerbirliği'ni statlarda desteklemek isteyen herkese saygımız sonsuzdur; ancak kendisini Alkara olarak tanımlayan her bir Gençlerbirliği taraftarına çağrımız bu kirli düzenin bir dişlisi haline gelmemeleri, birilerini daha da zengin kılacak bu rant kapısına karşı ilkeli durarak E-Bilet'e sırt çevirmeleridir.

Diyeceğimiz odur ki, Alkaralar, tribünleri müşterilerin değil, taraftarların mesken tutacağı vakte dek Gençlerbirliği maçlarını boykot edecek, sesleri 19 Mayıs'ın üzerinde yankılanmayacak, pankartı C Blok'un hemen önünde yer almayacaktır.
Taraftarı yok denilşen Gençlerbirliği bile adam akıllı tepkisini koymuş şu passolig saçmalığına. bizimkilerde uzun kuyruklar oluştursun passolog için..
Reply
15-08-2014, 10:32,
#19
RE: Passolig e-Bilet
Resmen enayi yerine konuluyoruz ve görüyorum ki kimsenin umrunda değil.
Ya arkadaş kafayı mı yediniz? Ne diye şu saçmalığa çanak tutuyorsunuz? Damatları zengin etmek hoşunuza mı gidiyor allah aşkına?

Bir de utanmadan reklam filmi çekmişler çaya kahveye veriyosun ama diye. Yemin ederim gerizekalı dolu memleket.
Reply
15-08-2014, 13:05,
#20
RE: Passolig e-Bilet
Ne çanak tutması almayı düşünmüyorum bile.Alanlara da diyecek bir şey yok insan kendi eliyle fişlenmek,sömürülmek istiyorsa bir şey diyemem ona.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)