(12-02-2022, 01:03)Çotanax demiş ki: (12-02-2022, 00:09)turkuaz_0628 demiş ki: Kafana göre Giresunspor ! Hele Hakan hocama sonuç ne olursa olsun laf yok ! istediğini istediği yere koysun oynatsın ...
Hakan Keleş bu kulübün sahibi mi, hayıdır diye sorarlar adama. O da bu kulüp bünyesinde bir personel ve hataları sorgulanır. İlk yarı kötü gidişattayken kendisini destekleyenlerdendim. Ama son 8 9 maçtır bu takım gitgide dibi boyluyor. Bu maçta da takımda düzelme olmazsa bir an önce yol verilmesi gerekir. Umarım takımı toparlayabilir. O kadar emeği var ziyan olmasın elbette.
Bugün gitsin . Hiç problem değil. Lakin yerine gelecek hoca kim olacak ? Parasızlıktan santrafor alamayan takım hoca mı getirecek ? Şuan boşta kim var . Çağdaş atan'ı çağıralım. adam gelir mi ? kalktı gitti hoca olacağı takıma sunum yaptı benim şartım şurtum bu dur dedi ..
Eğri oturup doğru konuşmak gerek. Hakan hoca şuan için bize yeter. Ha kaldık ki düştük. Yine devam edilmeli. Ben hakan hocanın belli bir aşamadan sonra seviye atlayacağına inanıyorum.
Ama danışmanı kuvvetli olacak. Öyle menejerlere peşkeş çekmeyecek .
Sportif direktörü onu destekleyecek arka çıkacak .
İlker hocaya laf ediyoruz ama duyumlarıma göre kalecilere baya birşey katmış.
Hoca kadar yardımcıları da bir o kadar önemli diye düşünüyorum ...
Bu arada rize altay maçı cuk oldu be . Serkan özbalta beni korkutuyor.
Gedson fernandes daha da korkutuyor