STSL 14.Hafta | Beşiktaş 0-4 Giresunspor | Geçmiş Olsun Mert Günok
30-11-2021, 10:15, (This post was last modified: 30-11-2021, 10:16 by semiko.)
RE: STSL 14.Hafta | Beşiktaş 0-4 Giresunspor | Geçmiş Olsun Mert Günok
(30-11-2021, 01:25)genoa28 Wrote: Haftayı güzel kapattık bence, tek eksi Malatya'nın da puan alması oldu, asıl olay Karagümrük maçı, haftaya alt taraftan kimse maç kazanamaz belki Göztepe, nasıl olur bilmem ama Karagümrük'e vurup geçmek lazım, içeride +3 yaparsak bayağı rahatlayacağımız bir hafta olur.

gümrüğe vurursak kümede kalırız . ki vurmamamız için bir sebep yok . takım oturuyor. herkes şimdi soruyor bu takım 2 hafta önce kurulsa olmazmıydı diye. devre arası forvet. forvet arkası yeterlidir. belki sağ bek hayruşu kiralayıp güzel bir sağ bek bakabiliriz ama pek sanmıyorum. artık 4 kanadın 3 ünü aynı anda oynatmayalım . belki hoca diabateyi ortada oynatmak istiyor bilemem ama diabate kanatta serbest takılsın daha verimli olur. 

ulan beeee Big Grin doya doya sevinemedim bile. 
iş yemeğinde herkes 3 oldu 4 e gidiyor diyordu dedim ulan be Big Grin 
her takımın kırılma noktası vardır . beşiktaş bu maçta hepsini bir arada yaşadı . penaltı , kırmızı kart mertin kayması ..
ama bu kırılmaları sonuca çevirmekte çok önemli.
hakeme çok takılıyorlar ama bilmiyorlar ki bu haftaya kadar canımız nasıl yandı .
beşiktaşı deplasmanda yeniyorsun hemde farklı yeniyorsun üf be Big Grin
Reply
30-11-2021, 15:25,
RE: STSL 14.Hafta | Beşiktaş 0-4 Giresunspor | Geçmiş Olsun Mert Günok
Bu arada 2 ve 4. gollerimiz hep lakeci Mert'in gölgesinde kaldı. Birinde hatası diğerinde sakatlığıyla. Yalnız özellikle dikkat çekmek lazım.. Mesela 2. golde orada kim olsa o golü atardı değil mi? bunda hepimiz hemfikiriz. Ama önemli olan işte tam kalecinin hata yaptığı O an Orada bulunmak. Mesela Balde yerine Doukara olsaydı Orada olur muydu? hayır. İşte Baldenin yaptığı iş bu. Rakip savunmayı zorlamak tedirgin etmek hataya zorlamak vs. Malatya maçında da gol atmadı ama 2. yarı iyiden iyiye baskıyı artırmamız pozisyonların üstüste gelmesi ve ardından gelen penaltı tamamen Baldenin eseriydi. Bu maçta da gol atmak değil ama rakip savunma hata yaptıpğı anda tam enselerinde olup o hatayı değerlendirmek Baldenin eseri. 

Ayrıca yine sakatlığın gölgesinde kaldı ama 4. golde dikkat çekmek istiyorum. O pozisyonun gelişimini hatırlayan var mı? Beşiktaş deplasmanında tarihi bir skorla 3-0 öndeyiz ve 90. dakikada rakip yarı sahada öyle pres yapıyoruzki, adamın ayağındaki topu kapıp 2 ye 1 kontra yakalıyoruz. Maçın hiçbir anında aslında gol için saldırmadık. Ne 0-0 iken saldıran biz olduk, ne öne geçtikten sonra farkı açmak için saldırdık. Maç boyunca önce savunmayı düşündük ama işte yapmamız gereken savunma buydu. Bilinçli savunma yapınca skora da yansıyor. 

Rakip takım açısından bakarsak. Farklı skor hem bizim için tarihe geçen müthiş bir zafer oldu hemde rakip için artık bataklığın son noktası oldu. Zaten kötü bir seriye sahip iken birde kendi evinde tarihi skorla kaybetmek son nokta oldu. Bundan sonra toparlanmak için her yolu deneyeceklerdir. Tam da rakiplerimizle oynayacakları seri öncesi toparlanmalarına sebep olursak efsane olur  Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)