Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
17-08-2021, 14:13,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
(17-08-2021, 14:02)semiko Wrote:
(17-08-2021, 13:45)Pangal Wrote: [Image: E8-sWDLXMBYB7XG?format=jpg&name=900x900]
Maç 11v11 devam etseydi yüksek ihtimalle pas sayıları hariç denk veriler gelecekti. Penaltılar ve kırmızı işin sonucunu tesir etti ama bizim için önemli olan kısım işin hücum kısmına çeşitlilik kazandırmak. Kadro son halini aldığında daha sonuç odaklı bir takım oluruz diye düşünüyorum. 
Ancak savunma oyuncularımız ön alan presinin gerektirdiği gibi ön tarafa yaklaşıp takım boyunu kısalttığında arkaya atılan toplar için nasıl bir çözüm bulunacak merak ediyorum? Douglas perez tandemi pek güven vermedi açıkcası.

istatistikleri kötü değil. ön alan presimiz iyi ve bunu yapmamız gerek. ayrıca kaleci - forvet arasındaki mesafe azalması lazım . yakın oynamayı öğrenmemiz gerek . bizde taylan yok uzun pas atsın gol olsun
Sankhare ritim yakaladığında bize çok faydalı olacak gibi duruyor. Hem dribling özelliği var hemde ayağı düzgün.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
17-08-2021, 14:27,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
(17-08-2021, 14:05)bulancak28 Wrote: Beyler Uğur Karakullukçu denen adamı ciddiye alıp kendinizi yormayın. Bu adam açık ara Türkiye'nin en boş konuşan spor yorumcusudur. Neymiş Giresunspor'un Türk futboluna katkısı yokmuş. Tarraama bak hele, senin takımının çok mu katkısı var? Burada hakemlerle onla bunla maç kazanıyorsunuz, bi maç aleyhinize karar çıksa o imparatorunuz çıkıp ağlıyor, böyle böyle gidip avrupalarda rezil rüsva olup geri dönüyorsunuz. Doğru bizim en azından katkımız yok, siz külliyen zararsınız amg. Ya @kerasus malatya demiş, o adamlar bile avrupada gittiler maç aldılar 2 sene evvel.
Ayrıca Türk futboluna katkı ne amg? Sanki çok nezih, çok prestijli, çok güzel bir futbol kültürümüz var da biz bozuyoruz bunu.

Kimdir necidir bilmem Tanju için ortalığı ayağa kaldıranlar buna iki kalem laf etmesi lazım Giresunspor küme düşebilir düşmenin adayı diyebilirsin ama ülke futboluna katkı vermiyor hocası kim dersen bu bel altına girer Hakan Keleş bende eleştirdim geçen sene haftalarca mağlup olmadı onca hafta takım 1 gol yedi bilmiyorsan öğren derler adama kaldı ki takımı o kadar kötü bulmuyorum tamam bekler sıkıntı ama orta saha anadolu takımı için ideal Pelupessy - Flavio - Sankhare iyi bir orta sahamız var çöp muamelesi yapmaya gerek yok kanatlar zaten Diabate ve Doukara olacak gibi eksikleri bizde söylüyoruz kesin düşer bu ligde ne işi var hocası futbolcusu kim dersen dur derler adama daha doğrusu biri dur demeli.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-08-2021, 14:31, (This post was last modified: 17-08-2021, 16:51 by mcagatayy.)
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Hayır bu denilenlere de 1 maçta karar vermişler o acaip. Smile
İlk yarım saat gayet çoşkulu,önde basan, rakibe hataya zorladık. Hüsamettinin pozisyon hatasından yenilen bir gol. Hüsamettinin gereksiz iki penaltısı ve yenilen gol. Attıkları gole kadar uzaktan farkla auta giden bir topu var Gs'nin başka şutu yok. Sonrasında 10 kişi kalan biz ve pozisyon bulan Gs bu gayet normal. Bize bu kadar olumsuz konuşana kadar ligdeki diğer maçlara baksınlar. Malatya, Kayseri, Rize aklıma gelenler top mu oynadı? Onu geçtim diğer maçlarda Bjk ve Altay dışında çoşkulu top oynayan mı vardı da biz sanki çok kötüydük. Ligin kalitesi bu zaten. O yüzden Avrupa da gelen geçen bizi yeniyor. Biraz bunun üzerinde durmaları lazım. Bir maçı izleyip geçen tüm sezonu izlemeyip bu kadar keskin konuşmak yanlıştır. Zaten o yüzden takmaya gerek yok. Bizim iyi bir sol beke, iyi bir sağ beke ve hücuma iki direk katkı sağlayacak oyuncularla ligde rahat kalırız.
Reply
17-08-2021, 14:57,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Açıkcası medyanın bu boş yangınını pek önemsemiyorum. Hatta işimize bile gelir bizi çantada keklik göstermeleri umarım bu durumu kullanabiliriz. Bugün yerden yere vuranlar 3-4 maç ritim yakaladığında çok doğru işler yapıldı şimdi sonucu alınıyor diyecekler.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
17-08-2021, 15:02,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
yerel basın sportif direktöre tutulmuş. hakan hocaya da laflar başladı. şey gibi bir ara levent hocayı göndermek için radyoda yayınlar yapılıyormuş mekanlar basılmış . şike operasyonunda okumuştum mahkeme kayıtlarında .
başkan hocayı falan yollamak isterse bilin ki yerel basın haber yapar.
Reply
17-08-2021, 15:26,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
hadi ulusal basına malzeme lazım, olur olmaz abartmayı severler. onunla beslenecekler sonuçta. yalnız bizim basın neden çalkalanıyor anlamadım.. bizim açımızdan kadro kalitesi haricinde umut verici bir oyun var ortada. kadro içinde henüz hamle yapacak vaktimiz var. Hüsamı klüp binasından terlikle kovalayacaksın ve transfer çalışmalarına hız vereceksin bukadar basit. (gerçi hiç yerel basına bakmadım ama) ha ama yok bahsedildiği gibi hakan hocayı topa koydularsa s.çtık demektir beyler. başkan transfer yapıp durumu toparlamak yerine hakan hocayı yiyip zaman kazanmaya çalışacak demektir.
Reply
17-08-2021, 16:55,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Hayrullah ile Hüsamettin, yedek bile olamaz, bu kadar net. Bir sol bek (hatta bir tane de yedek için), bir tane sol açık ve savunma arkasına koşusu olan pır pır bir forvet alırsak küme düşmeyiz.
Reply
17-08-2021, 17:53,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Yerel basında Hakan Hoca ile ilgili bir şey görmedim hiç, her devrin adamı giresunsporgazete sportif direktöre sallamış sadece bir onu gördüm başka da denk gelmedim
Reply
17-08-2021, 18:11,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Ne kadar boş beleş adam varsa ya.ak ya.ak konuşup prim kasmaya çalışıyorlar, ulan ülkedeki tüm takımlar harikada bi biz eksiğiz Smile ne malak adamlar varya çok ta takılmamak lazım, eksik bölgeler tamamlansın bakalım boş bir takım değiliz, biz ilk 20 dk performansı gördük ondan takıma giydirmeye daha doğrusu hüsama sövmeye ondan başladık o keyif hali daha uzun süre devam edebilirdi....
Başkentten !
Reply
17-08-2021, 18:16,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Sportif Direktore sallamayıda çok doğru bulmuyorum açıkcası bu adamın geçen sene yaptıklari ortada burda irdelenmesi gereken bu adamın listesindeki topçuları hoca istedi mi çünkü hocanın transferleri çok belli oluyor Diabate Doukara falan eleştiri yapılacaksa açık yüreklilikle yönetim eleştirilmeli transferi hoca falan yapmıyor sonuçta
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)