Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
17-12-2012, 05:04, (This post was last modified: 17-12-2012, 05:04 by yirmisekiz.)
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
MAYIS'TA GÖREVİ BIRAKIRIM”

Başkan Mustafa Bozbağ, sorunlara katlanmanın zor olduğunu belirterek, kulübü ligde bırakıp görevinden ayrılmak niyetinde olduğunu söyledi..

15 Aralık 2012 Cumartesi

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, lig sonunda kulüpteki görevinden ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Bozbağ, kulübün içinde bulunduğu sorunları çözmenin, buna katlanmanın zor olduğunu belirterek, kulüpte kısa sürede yıprandığını kaydederek şöyle dedi:

“Takımı ligde bırakıp, Mayıs ayında görevimden ayrılmayı düşünüyorum. Giresunspor'da bugünkü şartlar içinde başkanlık görevinde bulunup başarılı olmak gerçekten çok zor bir konu. Kulübe yeterli düzeyde destek verilmediğinden, görevde olan yöneticiler mağdur olmakta, kaderleri ile baş başa kalmaktadırlar. Ben ligin sonuna kadar elimden gelen çabayı gösterip, takımı ligde bırakmaya çalışacağım ve Mayıs ayında da görevimden ayrılmayı düşünüyorum.

“KADROMUZU TAKVİYE EDECEĞİZ”

Devre arasında kadromuzu takviye edip ikinci yarıya güçlü bir takım ile çıkmak zorundayız.

Mevcut kadromuzdan Sarıyer maçından sonra bırakacağımız oyuncularımız olacak ve takımda noksan yerlerimize oyuncu transfer edeceğiz. Teknik Direktörümüz Ergün Penbe'nin raporuna göre oyuncu bırakacağız. Bu sezon mevcut kadromuzdan beklediğimiz faydayı göremedik. Takımımızı güçlendirmek için oyuncular transfer edeceğiz. İkinci devrede almayı düşündüğümüz puanlarla ekibimizi bulunduğu olumsuz durumundan kurtarıp, stressiz konuma getireceğiz. Taraftarlarımızdan ligin ikinci devresinde takımlarına gereken desteği vermelerini istiyoruz.”

yeşilgiresun
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yirmisekiz - 17-12-2012, 05:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)