2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
17-03-2025, 22:27,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
kerasus Wrote:Bulancak'ta Maçkayı yenerse yolu yarılar. Gerçi bu cümleyi bu sene çok kurdum ama çok gereksiz puan kayıpları boşa fantazi yarattık kendimize. Ama bu hafta kazanırsak, haftaya Ünyenin Maçka deplasmanından çıkabileceğini sanmıyorum. şu iki haftada puan farkını artırmak elimizde. Ardahan deplasmanı öncesi biraz kredi kazansak süper olur.

Maçkayı yenemesekte kritik 2 haftada farkı 1 puan daha artırdık, 5 puan çok iyi bir fark. Ünyenin buradan toparlayacağını sanmıyorum mental olarakta biterler. Üstelik Kopuzlar maçı da tekrarlanacakmış. Gerçi Kopuzlar maçında hakem totosundan kural uydurmuş Ünyeyi kurtarıcam diye, haliyle kural hatasından maç tekrarlanacak. 

Kızlar ise bir mucize olmazsa süper ligde gibi. Çarşamba günü Dudullu içerde Antalya'dan 1 puan dahi alsa biz garantilemiş oluyoruz son maça çıkmadan. Bizde Yüksekova deplasmanından en azından puanla döneriz diye düşünüyordum ki aldığımız 1 puan bile yetecek gibi.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor ) - by kerasus - 17-03-2025, 22:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)