2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
26-02-2025, 13:19,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
kral1234 Wrote:Batlama'nın bu saatten sonra Bulancak'a çalışması lazım. Unye'den ne yapıp ne edip puan koparması gerekiyor. Ama pazar günü hava yoğun kar yağışlı diyorlar. Tam Ünye'nin istediği kaos oyunu olur. Batlama seneye de ligde oynamak istiyorsa Bulancak'ı çıkarması şart. Yoksa onca yatırım boşa gidecek.

Süper amatörde Yeniyol-Gorele maçını izledim. Yeniyol hak ederek 3-0 kazandı. Görele'nin iki Yeniyol maçını izledim. Iki macta da duran toplar haricinde hiçbir organize atakları olmadı. Bu sene çıkmaları mucize olur. Yeniyol-Espiye-Görele-Ören play off oynayacaklar. Ören çok tecrübesiz. Zaten Bal'a çıkmak istediklerini düşünmüyorum. Görele bu oyunla zaten çıkamaz. Espiye-Yeniyol kendi aralarında yapacakları maçın sonucuna göre Bal'a çıkacak takım belli olur. Benim gönlüm Espiye'den yana. Merkez takımları olacağına ilçe takımları olsun isterim.

Kadınlar liginde Yüksekova çıkar bence. 90 dakika boyunca koştular. Ileri uctaki zenci çok gol kaçırdı. Son vuruşları kötüydü. Bizimkiler ilk defa gol atamadılar. 3. Bölgeye topu hiç getiremedik. İcerde 2 maçımızı da alırsak bence çıkarız.

Yeniyol geçen sene çıkan Batlamadan açıkla göbek oyuncusunu almış ama hazır 1 merkez takımı varken eğer Bulancakta çıkarsa ilçe takımı gelmesi iyidir bence.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor ) - by 123456 - 26-02-2025, 13:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)