2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
24-11-2024, 22:01, (This post was last modified: 24-11-2024, 22:18 by kral1234.)
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
Bulancak sürprize izin vermedi. Beklediğimiz gibi yendi. Batlama maçının ikinci yarısına baktım. 1-0 öndeyken rakip yüzde yüzlük gol kaçırdı. O dakikaya kadar da etkiliydi tortum. 5 dakika sonra rakip kırmızı kart gördü. Ondan sonra maç koptu.

Ünye son sıradaki takıma puan verdi dün. Bulancak hafta içi Ardahan'ı yenerse rakip sayısı 2'ye düşer. Diğer rakiplerin de motivasyonu düşer.

Süper Amatörde haftanın en dikkat çeken maçı Yeniyol Ören maçıydı. Ikinci yarısını izledim. 0-0 bitti maç. Yeniyol Emrah Kiraz'ı falan da almış ama futbol Emrah Kiraz'ı bırakalı çok olmuş. Ören takımını hocasi hikmet karamanin bi akrabası dediler. Taş gibi takım yapmış. 2 senenin direkten dönen takımını orta sahada pas manyağı yaptılar. Espiye Eses birleşmesinden sonra açıkta kalan oyuncuları almışlar. Espiye bu senenin favorisi kayıpsız devam ediyor. Görele sezona beraberliklerle başlamıştı ama sonradan açıldı. Ilk haftalarda yarış Espiye Yeniyol arasında geçer diyordum ama arkadan Ören ve Görele de yetişti. 4 takım namağlup gidiyor. Geri kalan takımlar birbirinden kötü.

Haftaya gorele yeniyol maçı var.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor ) - by kral1234 - 24-11-2024, 22:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)