2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
18-09-2024, 14:10,
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
Öncelikle herkes hak edişini istemekte haklı. Bu noktada hiçbir itirazım yok. Ancak bunun yapılış biçimi oldukça önemli. İlgili dava açıldığında TFF'ye düşüyor. Bu dosyalarda sırayla kapanıyor diye biliyorum. Zaten gelirler temliklidir. Bu noktada kulüp irtibata geçer, uzlaşmak ister. Bizim beklentimiz bu şehirde yaşayanların bu uzlaşma teklifine sıcak bakması olur ama orada da hakediş esastır. İndirim yapmaz. Dosya sırası gelince de ilgili borç ödenir.

Çok paraya sıkışıldı ise yine yönetim ile gerekli görüşme yapılır. Hakedişin bir kısmı ödenir. O da olur. Ancak kolluk kuvveti ile icraya vermek benim görüşüme göre çok etik değil. Bunu gider atıyorum X bir yerli hoca, oyuncu yapar.

Batlamaspor konusuna gelince böyle bir adım için önce onlara sorulmuştur. O bizim açımızdan sıkıntı yok cevabı geldiyse bu adım atılmıştır.

Ezcümle kimsenin parası ahı kalmasın Giresunsporda zaten. Hak eden hak ettiğini alsın ama bunu belli kurallar çerçevesinde yapmak lazım. Bu borç x başkan döneminden kalmadır bunun hıncını y başkan döneminde Giresunspordan çıkarmaya gerek yok.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk - by 123456 - 18-09-2024, 14:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)