2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
30-01-2024, 20:30, (This post was last modified: 30-01-2024, 20:53 by kerasus.)
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
semiko Wrote:300lük beylerbeyi rakı şişesiyle şov yapıyor sanırım yazın başkan şortla takılıyor gece mekanda. yanındaki arkadaşla beraber tişörtleri çıkarmışlar

Bugün bir arkadaş gösterdi. Şu videodan vurmaya çalışmak net artniyettir. Video özelinde Giresunspor ile uzaktan yakından alakası olmayan bir ortam. Ne zaman çekildiği de belli değil. Giresunspor başkanı da olsa öncesinde olsun halen olsun insanların elbette bir özel hayatı, kendine özel ortamları var tabiki. Görüntüleri kimin sızdırdığını bilmem ama kime yakın olduğu ve amacı belli. Başkanın sadece ama sadece bir tane bile olumlu icraatini sayamam. O derece belkide tarihin en başarısız başkanlık dönemidir. Ama şunlara inat kalsın diyorum ula. Bunlar yiyeceğine kendisi yesin bari. Zaten hiçbir şekilde kurtulma ihtimali yok artık.

Giresun28 Wrote:Tahtanın açılması şu yüzden gerekli sene sonuda 130 milyona kadar borç eklenicek bunla birlikte 250 milyon olucak tahta borcu onu asla odeyemeyiz tahtayı açıp 1.5 yıllık planla düşüşü kesmek lazım

O açıdan bende düşündüm. Hatta transfer yapmayalım sadece tahtayı açalım diyordum. Yda transfer yapacaksak sadece 2.ligden birkaç potansiyel getirip geecek sene için hazırlık kampı gibi bu seneden kaynaşsın gelecek senenin kadrosu diyordum. Ama bunlar tamamen senin benim yani birkaç iyi niyetli taraftarın safça düşünceleri. Biz hala saf saf bu takım nasıl kurtulur diye mucize hesapları yapmaya çalışıyoruz ama yönetimde öyle bir düşünce yok malesef. Ne borcu eritmek üzerine, ne düşüşü sonlandırmak adına hiçbir plan yok. Artık kendimizi alıştırmakta fayda var bence. 

semiko Wrote:serhat güller'in neden geldiğini hiç anlamıyorum. başkanın arkasında duralım destek verelim de abi hiç bir olumlu hareket yok ki. 
kaplan ne yaptı . neden gönderdin. 
birinci ne yaptı neden gönderdin . 
anlamak çok zor

Kaplan lige fena başlamadı aslında. Hatta gitgide artan bir performans vardı. Hatta şu şu oyuncular nasıl olurda geçen sene süper ligden zaten düşecekken hiç forma giymemiş diye Hakan Keleşe sallıyorduk. Şimdi geldiğimiz noktada ise aynı oyuncularla gelecek sene 2.ligde dahi kalma ihtimalimiz yok. Her biri halı sahaya bile çağırmazsınız. Yani Manisa maçından itibaren giderek düşen bir oyun vardı Kaplan zamanı. Üzerine hocanın saçma sapan, hiçbir sorumluluk kabul etmeyen takımı baştan savma açıklamaları üzerine.. Dedik ki Kaplan'ın miladı dolmuş bu takımda kan değişikliği iyi gelir. Ki bence mükemmel bir tercih ile olabilecek en doğru kararı veril Birinci'yi getirdik. O da daha 3 günde takıma dokunduğu belli oldu, 2 maçta 4 puan topladı. O 2 maça şuan çıksan tarihi fark yersin ikisinde de. Ama nolduysa takım yine düşmeye başladı. Erzurumu yenen takımın Tuzla karşısında bukadar ezik oynamasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Zaten sonraki maçı da kaybedince hocanın içtenlikle ağlaması çok şey açıklıyordu. ardı ardına gelen yenilgi serisi ile artık Sorunun artık hocalık bişey olmadığı tamamen anlaşılmıştı ki yönetim o muhteşem hamleyi yaptı. Birinci gitti Güller geldi. Başkan çıksın şu değişikliğe dair tek bir mantıklı sebep söylesin, babama İstanbuldaki evimizi sattırıp klübe bağışlamayan adam değil. Bak yapamayacağım bir şey söylüyorum, ama başkanın mantıklı açıklama yapabilmesi benim söylediğimden çok daha imkansız. Çevresine sorsan kendisi de sebebini bilmediğine eminim. Yani takımı okadar gözden çıkarmış ki artık. Birinci dönemi Alah bilir maçları bile izlemiyordu. Klasik takım yeniliyor hoca değiştirelim diye rast gele bir hamle.

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 30-01-2024, 20:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)