Trendyol 1.Lig | 7.Hafta |Giresunsporumuz - Altay
30-09-2023, 19:38,
RE: Trendyol 1.Lig | 7.Hafta |Giresunsporumuz - Altay
(29-09-2023, 20:26)kerasus Wrote: Yap bütün tribünleri sembolik 30 TL. Tabiri caizse ipini koparan çıksın çıksın gelsin.

Düzeltiyorum. Ne 30 TL si olm? Bedava bilet + 50-100 TL harçlık + içerde dürüm ve ayran + Yol parası yada ücretsiz evden eve servis + saha içi animasyonlar + devre arası çay kahve ikramı vs vs. Başka türlü kimse bu işkenceyi çekmek için stada gelmez. Evde olsam çoktan kanal değiştirmiştim. TV de bile izlenmeye katlanılmayacak maça 200 TL yakıt+ bilet parası ve yollarda geçen 4-5 saat harcamak akıl karı değil. Kimse taraftar nerede falan diye romantizm kasmasın boşuna. Okadar zorlu rakipleri atlattık içerde dişimize göre bir rakip çıktı diyoruz. Maçın kahramanı bizim kaleci oluyor. Rakip kaleciye top gelmeden maç bitti. Soldan bindirme yapıyoruz içerde kaç tane arkadaşı pas beklerken Talha efendi ceza sahaının dışında çaprazdan kaleye vuruyor. La olm kariyerinde oradan kaç tane golün var? Bu neyin özgüveni mq yerinde. Zaten maçtaki en net pozisyonun ceza sahası dışından orta yapmak. Onu da bulmuşken kaleye vurarak amacın ne? Zkmişiim takımını da 3 puanını da ben kahraman olayım mı diyorsun? Yada son dk kaleciyle karşı karşıya kimdi bilmiyorum, derdin ne olm senin? Daha nereye kadar gitmeyi planlıyordun düşürmeseler? Kaleciyi mi çalımlayacaksın yoksa kale direğini de çalımlama fikrin var mıydı? 

Yav hadi maç başında istediklerini sahaya yansıtamadın etkili olamadın diyelim. Devre arası hoca bir ayar verir daha atak oynarız diye bir umut bekliyoruz. Santraya birlikte dikkat ettim, 20 küsür saniye savunmada kendi aramızda boş boş top çevirip sonunda birisi sıkılıp rast gele ileri doğru abandı Altay savunması aldı. 15 dk boyunca buna mı çalıştınız la devrede? 

Takım daha 2. hafta zorlu bir deplasmandan net bir skorla galip geliyor. Hah diyoruz takım ışık veriyor, iç sahada daha etkili oynar. Bandırma maçı ilk yarı top diye oynadılar bizle, 2. yarı az biraz toparladık ama yetmedi. Manisa gibi bir takıma karşı galibiyeti kaçırıyor, hah diyoruz takım toparlıyor tekrar, Keçiören daha zor rakip değilya, puan alırız. Top bile göstermiyorlar. Neyse o deplasmandaydı sonuçta, içerde dişimize göre bir rakip kazanır yolumuza bakarız diyoruz. 1 puanı kaleci Erkan kurtarıyor. Hoca artık kendine gelsin. Bu takımın zaten potansiyeli belli. Yok işte deplasmanda topu rakibe verelimde oyunu kilitleyelim diyecek durumu yok. İçerde rakipten daha az mücadele etme lüksü de yok. Bu takımın tek şansı her maç her oyuncu %100 ünü ortaya koymak zorunda. Önündeki adama pas verememek acemilikle tecrübesizlikle açıklanamaz. Tamamen konsantrasyon eksikliği. Takımı sen kafa olarak bile maça hazırayamadıysan 1 hafta boyunca ne yaptın be hocam?
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1.Lig | 7.Hafta |Giresunsporumuz - Altay - by kerasus - 30-09-2023, 19:38

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)